0 Pixel Policy από την ΑΜΟΙ!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις μας ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία ότι πλέον ισχύει Ζero Pixel Policy για τις τηλεοράσεις της ΑΜΟΙ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Ισχύει μόνο όταν υπάρχει έστω και 1 καμμένο pixel στην κατάσταση on ή αλλιώς bright όπως λέγεται! Όταν υπάρχει καμμένο pixel στην θέση οff ισχύει η εγγύηση που έχουμε ανακοινώσει...

Με απλά λόγια αν δείτε ένα ή περισσότερα pixel αναμμένα μόνιμα στην οθόνη σας τότε τηλεφωνείτε στην αντιπροσωπεία για αλλαγή. Είναι νομίζω γνωστό το φαινόμενο. Το τσεκάρετε όταν σε εντελώς μαύρη οθόνη δείτε μια φωτεινή κουκίδα...

Υ.Γ. Αν έγραψα κάτι λάθος ας με διορθώσει ο nasos...

Reaction score
0
Μπράβο τους για τη zero pixel πολιτική αν και έχω την εντύπωση ότι με τέτοια ανάλυση ούτε που θα φαίνονται τυχόν καμμένα pixel!

Reaction score
2
Εγω παντως σημερα που την πηρα κατευθειαν την τσεκαρα και δυστηχως εχει ενα καμενο πιξελ επανω και δεξια. Το πιξελ φαινετε μονο αν πας κοντα
στην οθονη και ψαξεις εντατικά. Απο 30 εκατοστα και πισω δεν βλεπεις τιποτα. Οταν η τηλεοραση ειναι σβηστη δεν το βλεπεις.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όταν λες καμμένο εννοείς είναι μόνιμα κόκκινο ή πράσινο ή είναι μόνιμα μαύρο...

Αν είναι μόνιμα λευκό (φωτεινό) τότε νομίζω είσαι στην εγγύηση...

Reaction score
21
Sotris said:
Εγω παντως σημερα που την πηρα κατευθειαν την τσεκαρα και δυστηχως εχει ενα καμενο πιξελ επανω και δεξια. Το πιξελ φαινετε μονο αν πας κοντα
στην οθονη και ψαξεις εντατικά. Απο 30 εκατοστα και πισω δεν βλεπεις τιποτα. Οταν η τηλεοραση ειναι σβηστη δεν το βλεπεις.
Κι εδώ το ίδιο.Ένα pixel σε θέση off.Μόνο εγώ ξέρω ότι υπάρχει.Δε φαίνεται με τίποτα.Ξεχάστηκε ήδη...

Reaction score
2
Το χρωμα του ειναι λευκο. Οταν η τηλεοραση ειναι απενεργοποιημενη (stand by) το πιξελ δεν φαινεται. Οταν η τηλεοραση παιζει τοτε το πιξελ
αναλογα με το χρωμα αλλαζει. Γινεται λευκο αν η εικονα ειναι μαυρη ή μαυρο αν η εικονα ειναι λευκη. Σε λειτουγρια 4:3 επειδη ειναι εκτος εικονας
ειναι μονιμα λευκο (επανω στις μαυρες μπαρες).

Reaction score
0
Έχω βρεί και εγώ 1 pixel (πάνω δεξιά) μονίμως πράσινο. Δεν φαίνεται μόνο όταν η TV είναι standby.
Θεωρείται καμμένο pixel στο πλαίσιο της "0 pixel Policy" πού αναφφέρθηκε??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
vlass said:
Έχω βρεί και εγώ 1 pixel (πάνω δεξιά) μονίμως πράσινο. Δεν φαίνεται μόνο όταν η TV είναι standby.
Θεωρείται καμμένο pixel στο πλαίσιο της "0 pixel Policy" πού αναφφέρθηκε??
Πάρε ένα τηλέφωνο της αντιπροσωπεία...

Reaction score
2
Εγω παντως δεν την αλλαζω. Το πιξελ ειναι τοσο μικρο που δεν φαινετε με τιποτα.
Μονο αν μου καουν και αλλα δυο τρια θα την αλλαξω.
Ασε που αν την αλλαξω μπορει να παρω καμμια αλλη με πιο πολλα καμμενα πιξελς (ειμαι και λιγο γκαντεμης σ'αυτα)!!!

Reaction score
0
Εμένα έχει 1 pixel λευκό προς το κέντρο και πάνω δεξιά, είναι μέσα στην εικόνα συνεχώς ακόμα και σε 4:3. Πρέπει να πας κοντά στην τηλεόραση και να το ψάξεις για να το βρεις και να έχεις μαύρο φόντο. Δεν με ενοχλεί και λέω και γω να μην την αλλάξω εκτός και αν ανάψει και κανένα άλλο pixel...

N.

Reaction score
298
Pixel είναι μία τριάδα πράσινου, κόκκινου και μπλε subpixels. Άρα ένα pixel κολλημένο σε on σημαίνει τρία subpixels μαζί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88