1η Αναβάθμιση Firmware για την ΑΜΟΙ LCD 37'' !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η πρώτη αναβάθμιση firmware για την 37άρα ΑΜΟΙ μόλις κυκλοφόρησε!

Συγκεκριμένα λύνει ένα μικρό πρόβλημα κολλήματος που παρουσίαζε η τηλεόραση στην πολύ γρήγορη κίνηση. Οι περισσότεροι ίσως να μην το είχατε αντιληφθεί αλλά μετά από ενέργειες της Ελληνικής αντιπροσωπείας οι Κινέζοι το διόρθωσαν αρκετά στην πρώτη beta αναβάθμιση και πιστεύω θα το εξαλείψουν στην επόμενη.

Η αναβάθμιση γίνεται από την αντιπροσωπεία γι' αυτό τηλεφωνήστε από αύριο Δευτέρα 24/7/2006 στην Τelectron στο 2109341520 για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες για την αναβάθμιση του firmware.

Από ότι έχω πληροφορηθεί, όλοι όσοι συμμετείχαν στο power-buy του avsite για την ΑΜΟΙ θα ειδοποιηθούν από την αντιπροσωπεία, καλό είναι όμως να επικοινωνήσετε και εσείς μαζί τους.

Reaction score
0
oi ektos Athinwn na ipothesw oti to xexname swsta?

(giati an xreiastei na steiloume tin tv athina... tote to xexname!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όχι και οι εκτός Αθηνών θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση μέσω των τοπικών αντιπροσώπων!

Απλά τηλεφωνήστε στην αντιπροσωπεία να σας πουν αναλυτικά το πως θα γίνει...

Reaction score
0
Για Θεσσαλονίκη: Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το service της Θεσσαλονίκη για να το δούμε. Είχα ένα πρόβλημα με μια πράσινη κάθετη γραμμή και από την αντιπροσωπεία μου είπαν να δοκιμάσουμε την αναβάθμιση του firmware. Αλλιώς ίσως χρειαστεί αντικατάσταση του scaller.

Reaction score
0
Αν κάποιος την κάνει την αναβάθμιση ας μου πει γιατί αύριο (Σάββατο) θα την δοκιμάσουμε στη Θεσσαλονίκη και επειδή θα είναι η πρώτη δεν ξέρουμε τί θα μας βγει.

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ FIRMWARE ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑTA;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ "ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ";

Reaction score
0
Τελικά την έκανα την αναβάθμιση. Όποιος δεν την έχει κάνει πρέπει να σπεύσει. Λύνει όλα τα γνωστά και άγνωστα προβλήματα. Το σημαντικότερο απ' όλα, είναι ότι είναι πλέον σε σωστές χρωματικές ρυθμίσεις. Επίσης λύθηκε το πρόβλημα που είχα με την πράσινη κάθετη γραμμή σε MEGA και Star.

Η αναβάθμιση κράτησε ελάχιστα λεπτά (2-3) και οι άνθρωποι από το service στη Θεσσαλονίκη ήταν εξυπηρετικότατοι, προθυμότατοι και σωστοί.

Reaction score
0
Υπάρχει χρέωση για την αναβάθμιση και πόσο;
Oι παλιές ρυθμίσεις χάνονται;

Reaction score
0
sena said:
Υπάρχει χρέωση για την αναβάθμιση και πόσο;
Oι παλιές ρυθμίσεις χάνονται;
Αν έχεις εγγύηση όχι. Αν την πήρες από Ελλάδα λογικά έχει την εγγύηση οπότε είσαι εντάξει.

Οι παλιές ρυθμίσεις χάνονται, αλλά δεν χρειάζονται. Αν διάβασες το προηγούμενο μήνυμά μου πλέον έρχεται με σωστές ρυθμίσεις. Τα κανάλια βέβαια τα ξαναπερνάς.

Reaction score
0
Η ΑΓΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ PRACTIKER ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Reaction score
0
Καλά κανένας δεν έχει κάνει την αναβάθμιση ακόμα; Όλοι τις θάλασσες έχουν πάρει; Ο μόνος στην πόλη εγώ είμαι; :lol: :( :( :x

Reaction score
0
Εγώ ακόμα στο περίμενε είμαι.
μου είπαν από την αντιπροσωπεία εδώ στην κύπρο ότι θα είναι κλειστοί όλο τον αύγουστο για διακοπές. εύχομαι αρχές σεπτεμβρίου να μου φορέσουν την νέα version

Reaction score
0
Upgrade από τη usb θύρα δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας; Είναι λίγο φασαρία να τρέχουμε στην αντιπροσωπεία...

Ν.

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΛΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Reaction score
0
nick2day said:
Upgrade από τη usb θύρα δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας; Είναι λίγο φασαρία να τρέχουμε στην αντιπροσωπεία...

Ν.
Όχι. Χρειάζεται το kit το οποίο συνδέεται με τη σειριακή.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
LINANTONIS said:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΛΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Πάρτους τηλέφωνο και θα κανονίσουν αυτοί να σε επισκευθούν...

Reaction score
0
Πριν 2-3 μέρες ήρθε άνθρωπος της αντιπροσωπείας σπίτι μου μετά από πολύ απλή συνενόηση κ έκανε την αναβάθμιση μέσα σε 5 λεπτά. Πολύ απλή διαδικασία ενώ η εξυπηρέτηση ήταν άριστη κ ο άνθρωπος (κος. Έκτωρας) φιλικότατος. Το αποτέλεσμα τώρα ήταν θεαματική διαφορά στις out-of-the-box ρυθμίσεις. Όταν κάνεις update γυρνά η τηλ στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνει κανάλια κτλ. Το βασικό όμως είναι ότι εξαφανίζεται το πρόβλημα με το έντονο κόκκινο συν ο υπερκορεσμός του λευκού. Το αν βελτιώνει την κίνηση, είναι πιθανό καθώς στις πολύ γρήγορες σκηνές του starwars 3 με το helios dvdp στα 1080p δεν παρατήρησα κάτι, πιθανότατα να είδα βελτίωση, μπορεί να είναι κ η ιδέα μου βέβαια.
Το κακό είναι ότι οι ρυθμίσεις του κου. Λάμπρου είναι πια 'άχρηστες' αφού βασίζονταν στην κακή απεικόνιση του κόκκινου κ του λευκού οπότε όταν τις ξαναέβαλα, τα πράγματα είναι ψιλοάσχημα. Βέβαια είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσω, ότι κ έκανα δλδ, όπου προσπάθησα με το μάτι να την φέρω την τηλ εκεί που εγώ νομίζω. Σίγουρα μια 2η ρύθμιση από τον κο.Λάμπρου θα ήταν επιθυμητή, αν μπορεί να την κάνει βέβαια.
Από εκεί κ πέρα όμως συγχαρητήρια στην αντιπροσωπεία για την άριστη υποστηριξή της μέχρι τώρα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7