1ο Φεστιβόλ Βινυλίου!!!

Reaction score
0
Το πρώτο Φεστιβάλ βινυλίου με παράλληλη έκθεση σπάνιων μουσικών posters και bazaar δίσκων φιλοξενεί η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Yπουργείου Πολιτισμού, το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Απριλίου 2006, στην οδό Πειραιώς 100 (Γκάζι).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ξετυλίγεται η ιστορία των ροκ δίσκων, μέσα από ένα πρωτότυπο παζάρι, εμπλουτισμένο με έκθεση σπάνιων μουσικών posters της περιόδου 1960-1990, κυρίως από την Ευρώπη και την Αμερική. Αυτά τα πραγματικά έργα τέχνης, τα οποία έδιναν πληροφορίες για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής των συναυλιών, τους καλλιτέχνες, καθώς και για την τιμή του εισιτηρίου, συνδυάζοντας υψηλά αισθητικά στάνταρτς, εξέφραζαν την δημιουργικότητα και την τάση ελευθερίας, που χαρακτήριζε κάθε εποχή. Πολλές από τις αφίσες αυτές αποτελούν σήμερα σπάνια συλλεκτικά κομμάτια και γίνονται αντικείμενα δημοπρασιών σε υψηλές τιμές.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, μετά και την καθιέρωση του CD στην μουσική αγορά, ως διαδόχου του βινυλίου, οι πωλήσεις δίσκων έχουν ανακάμψει και τα αντίστοιχα φεστιβάλ, που διοργανώνονται στο εξωτερικό, αποτελούν τόπο συνάντησης των συλλεκτών.

΄Ωρες λειτουργίας της έκθεσης και του bazaar κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου: 11.00- 22.00.

Από το: www.cineek.gr
Δείτε επίσης: www.spacerockers.gr

Reaction score
4.416
"Θα στρουμφοτσιρίξω";;;;;;;;;;;;;;
Τί κορυφαία ατάκα ήταν αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:D:D:D

Reaction score
0
ψψψψψψτ...στρουμφακια .....θα κανονισουμε να παμε;;;;

o Δρακουμελ!! :mrgreen:

Reaction score
3
ΠΡΟΤΑΣΗ.

Προσωπικά θα προτιμούσα το Σαββάτο,λόγω του ότι σαν πρώτη μέρα θα έχουμε περισσότερο χώρο καθότι αρκετοί εργάζονται ή θα πάνε για τα ψώνια της εβδομάδας,και θα βρούμε και όλα τα θέματα.
Εάν όμως θέλετε Κυριακή,το συζητάμε. :lol:

Reaction score
7
Και εγω με βλεπω για Σαββατο βραδακι, αν τελικα παω...
Κυριακη χλωμο να ξυπνησω πρωι, και το απογευμα δουλευω, οποτε...

Φυσικα δε θα ψωνισω... Ειμαι digital boy...

Reaction score
3
Σαββάτο πρωϊ ήμουν εκεί,σχεδόν με το άνοιγμα.
Η έκθεση δεν ήταν τίποτα το συγκλονιστικό,μερικά εξώφυλλα δίσκων ήταν αναρτημένα,όμως υπήρχε παζάρι δίσκου και όχι μόνο βυνιλίου αλλα και cd και μουσικών dvd.
Το κακό κατά την δική μου άποψη ήταν ότι στο παζάρι ήταν επαγγελματίες με μαγαζιά,όπου είχαν φέρει το εμπόρευμά τους για πούλημα με ανεβασμένες τιμές και όχι ιδιώτες.
Τέλος πάντων εγώ έφυγα απο εκεί με καμμιά εικοσαριά βυνίλια και την τσέπη άδεια... :lol: :lol: :lol:
Το καλό ήταν κατα πρώτον η παρέα με τους g.kar και ΚΟΨ.,και κατα δεύτερον ότι γνώρισα πόσοι επαγγελματίες ασχολούνται με τον μαύρο δίσκο,καινούργιο ή μεταχειρισμένο. :smile:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
δυστυχώς αυτό δεν πρέπει να λέγεται παζάρι, μαζεύτηκαν τα γνωστά μαγαζιά και δεν έκαναν ΚΑΝΕΝΑ παζάρι στις τιμές, είναι σαν να πήγαινες στα ίδια μαγαζιά σε μια μέρα και το χειρότερο ήταν όλοι σου έλεγαν, "έλα από το μαζαζί φιλαράκι, εκεί να δεις τι έχω.." και έδιναν και τη καρτούλα τους, σαν να μας λένε φέραμε εδώ τη σαβούρα να ξεφορτώσουμε.....και από τιμές κουκουρούκου............προτιμώ να αγοράσω σφραγισμένα και ελεγμένα τα μισά βινύλια παρά αυτή τη παρωδία........και το trend της εποχής μιλάγανε για πλυντήρια δίσκων.......εκεί έγινε στιχομυθία φοβερή με g.KAr και πλυντηριά (που ανακάλυψε το άλας των πλυντηρίων).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa