1 Χρόνος Avsite!(η γιορτη)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το Σάββατο 30 Ιουλίου θα γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια του avsite! Η γιορτή θα γίνει σε ένα καινούργιο και πολλά υποσχόμενο μπαράκι που θα ανοίξει σε λίγες μέρες στο Agora Center στην Κηφισίας 10-12 (στο εμπορικό κέντρο που είναι ο ΑΝΤ1).

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί με τους φίλους σας να περάσουμε μια ωραία βραδυά στα πρώτα μας γενέθλια! Σας περιμένουμε από τις 23:00 για να σβήσουμε και κεράκια!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θα πρεπει να προσθεσω πως χθες βραδυ ειδαμε καποια μαγαζια με τον Χρηστο και επιλεξαμε αυτο λογω της πολυ καλης χωροταξιας για τετοιου ειδους εκδηλωσεις , αλλα και του συνδυασμου της πισινας και του πρασινου αναμεσα στα μοντερνα κτιρια του Agora.
Το bar(μαλλον ειναι πολυ μεγαλο για bar) βρισκεται ακριβως πανω απο το χειμερινο La notte και διπλα στο Page που καναμε την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιττας.

Εχουμε εξασφαλισει ειδικες τιμες και τις καλυτερες θεσεις :wink:

Παρακαλω πολυ δηλωστε τις συμμετοχες σας εγκαιρως διοτι πρεπει να κλειστουν τα αναλογα τραπεζια...

Reaction score
52
Το καταλαβαίνω Χρήστο και ευχαριστώ, αλλά θα μας έχει φύγει η ...γιαγιά!!!
(Εκτός αν φέρω και τον μικρό!!! ο ξανασκέφτηκα!!!)
Μπορώ να επανέλθω αργότερα!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για παμε δυναμικα! :wink:

Αφεντικο , κρατα τεσσερεις για εμενα...

Να βλεπω και περιφερεια :wink:

Reaction score
457
αν δεν πάω Βουδαπέστη για το GP, είμαι μέσα....επιφυλάσσομαι να απαντήσω συντόμως...;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παρακαλω κλειστε μου ΜΙΑ θεση μακρια απο τον Ανδρεα.
Κυριε Γενικε , πρεπει να κανουμε τα χατηρια στους φιλους μας.
Παρακαλω πολυ να τοποθετησετε τον κ.Αρβανιτακη μακρια απο εμενα....και τα τρια πλασματα που θα με συνοδευουν :lol: :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Φιλε μου για σενα το κανω η συγκριση δεν σε συμφερει και μια τετοια γιορτινη μερα δεν θελω να εισαι στενοχωρημενος

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

2 θέσεις για μένα.... αλλά και για τους φίλους μας...!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν είναι ακόμη 100% σίγουρο αλλά θα το προσπαθήσω.

Θέση μην μου κλείσετε. Θα κάτσω με τον Αρβανιτάκη στο μπαρ :wink:

Reaction score
51
99,9% θα ανέβω πάνω με την γυναίκα μου!
Οπότε μιλάμε για δύο θέσεις σίγουρα.
Θα μιλήσω και με τον Μιχάλη (λογικά άλλες 2 αν είναι Ελλάδα.....)
Ομοίως και με άλλους φίλους από Πάτρα (Διονύση, Όθωνα κ.ο.κ.)

Σε 2-3 μέρες θα σας πω για το συνολικό νούμερο!!!
:D :D :D :D :D

V

VIDEOMIX

Guest
Και εγώ μέσα εαν χωράω. :mrgreen:
Οσο για παρέα, κάτι θα φέρω. Μέχρι τότε όμως, δεν ξέρω απο τώρα το όνομά της. :roll:

Reaction score
7
Μεσα και εγω... Θα εχω γυρισει απο τις διακοπες την προηγουμενη βδομαδα (και θα ξεκιναει παλι η 2η αδεια αυτο το Σαββατο)

Μια θεση για την ωρα... (γιατι εκτος απροοπτου το αισθημα θα λειπει εκτος Ελλαδας οποτε θα ερθω μονος) :cry:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εισαστε απιστευτοι!!!

Σε ενα μολις 24ωρο δηλωσατε συμμετοχη περιπου οι τριπλασιοι απο οσους υπολογιζα.
Και ξερετε πολυ καλα πως εχω την εμπειρια απο παρομοιες εκδηλωσεις μεσα στο καλοκαιρι.
Μου δειχνετε ποσο πολυ αγαπατε το AVSite , ποσο θελετε να βρεθουμε και να διασκεδασουμε μαζι , ποσο θελετε να εορτασουμε αυτη την πρωτη μας επετειο.

Εγω το εκλαμβανω πως και το AVSite πρεπει να κανει κατι και για εσας εκεινη την βραδυα. Και θα κανει! :wink:

Και ναι Γιαννη Δημητροπουλε , κανονισε ωστε τα μελη της Πατρας να ανεβουν συσσωμα επανω.

Και εσεις Νικο και Σπυρο , θελουμε και αλλους απο την Βορεια Ελλαδα.

Απο Κρητη κανεις Σωτηρη και Κωστα?

Και οι πρωτευουσιανοι?Θα αφησετε τους αλλους που θα κανουν εκατονταδες χιλιομετρα για μια νυχτα και εσεις δεν θα ερθετε να τους γνωρισετε?

Αντε παληκαρια μου , ξερετε τι θα πει χρονια μετα να μπορειτε να λετε ολο καμαρι "ημουν στην πρωτη επετειο του AVSite"? :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON