100hz Η' Full Hd;;;;;;;;

jp

Reaction score
0
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ ΌΨΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;
Samsung Le40m71 H' Sarp 37xd1e.
ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣeΩΝ Η Samsung ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Sharp (full Hd). ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Hd ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ Μe ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5 ΕΤΙΑ (ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ 100ΗΖ ΤΗΣ Samsung;;;;;;
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ 1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ "ΟΠΤΙΚΑ";

Reaction score
5
μετά απο 5ετία το Hd στην ελλάδα;;; ελα του χρόνου τα χριστούγεννα να μου πεις το ίδιο πράγμα που τα Bd θα φεύγουν σαν φρέσκα ψωμάκια.
Και πιο νωρις θα γινει αυτό αλλα σε κανα χρόνο θα εχουν πεσει αρκετά οι τιμες.

VG

Reaction score
0
Ειναι και λιγο θεμα μαντειας, εγω θεωρω οτι το HDD εχει προβαδισμα και το Blue Ray θα το φαει το μαυρο φιδι,μεχρι τελικα να ερθει ενα τριτο φορματ και να τους παρει ολους παραμαζωμα.

Τηλεοπτικο σημα σε επιπεδο HD στην Ελλάδα νομιζω ότι δεν προβλέπεται για τον τρεχοντα αιώνα,οταν πληρωνεις την Δρουζα και την Διγενη κατι περιουσίες και 30.000€/μήνα καποιους τσευδούς για να λένε ειδήσεις, δεν μενουν λεφτα "για πέταμα" μετά :rolleyes:

Προσωπικα νομιζω οτι μια 720p σε καλη τιμη ειναι οτι πρεπει προς το παρων,ειδικα εαν σκοπευεις να την αλλαξεις σε 5 χρονια

Reaction score
0
Σ' αυτές τις ίντσες το 1080p είναι δώρο-άδωρο, εκτός αν κάθεσαι πάρα πολύ κοντά στην τηλεόραση.
Μεταξύ των δύο εγώ θα έπαιρνα τη Samsung που έχει και τρεις ίντσες παραπάνω. Λογικά με τα 100Hz και το απλούστερο scaling στα 768p (σε σχέση με τα 1080p της Sharp) θα πρέπει να έχει αρκετά καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.

ΥΓ. Blu-ray ftw! Το HD-DVD με ενάμιση κατασκευαστή και χωρίς τα μισά studio του Hollywood δεν το βλέπω να έχει πολύ μέλλον.

jp

Reaction score
0
ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ HD READY ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 50-70Hz.
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΜΕ 100Ηz ΘΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΛΗΣ" CRT ME MIA CRT 100Hz;
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1-2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ DVD ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ,CRT PHILIPS 32" 100HZ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΙΝΤΣΕΣ (ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΑΤΟ) "ΚΡΑΤΑΕΙ" ΑΚΟΜΗ;
ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΓΟΡΑΖΟΥΝ LCD (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΟΣΤΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 22ΟΟ€ ΦΥΣΙΚΑ) ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ!!!!
ΗΗΗΗΕΕΕΕΕLLLLPPPPPP!!!!!!!!

Reaction score
2
Προς το παρον κρατα την crt και δεν εχεις προβλημα , αν θες μεγαλη εικονα παρε ενα προβολεα (αυτο κανω κι εγω)!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv