12072 Ωρες

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Σε λίγο θα έχω γενέθλια! Ο Seleco 400 Ht έκλεισε 12072 ώρες!! άντε να δώ έναν ψηφιακό να με ξεπεράσει, και τότε μπορεί να σκεφτώ να πάω στο άλλο στρατόπεδο!!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τι λες βρε συ?
Ο δικος μου Seleco τοτε με μολις 6000 ωριτσες ειναι ολοκαινουργιος!:cool_4:
Το θεμα ειναι πως μολις του βαζεις τον ψηφιακο διπλα...:crazy_1:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: 12072 Ωρες

Ανδρέα έχεις απόλυτο δίκιο, όμως αντικειμενικά θα παραδεχθείς ότι το μόνο μειονέκτημά τους είναι η ανάλυσή τους!! τουλάχιστον εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από χρώμα! μαύρο! κτλ. Φαντάσου τον με 1080p και πες μου ειλικρινά εάν θα τον άλλαζες για άλλα 8 χρόνια!!!!!
Αφού καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να ευχαριστιέται που δεν υπάρχουν ακόμη ταινίες HD με υπότιτλους, έτσι δικαιολογώ την καθυστέρηση της αλλαγής, δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις!!!

Reaction score
222
Κοντευω να κλεισω δεκαετια με τον SELECO SVD500 PLUS ,εχω γραψει 6500 ωρες, και μπορω να πω οτι ο προβολεας βρισκεται στη χρυση ωριμοτητα του. Παιζει στις 100' 4/3 [ 90' wide ] και σε αυτη τη διασταση,ειναι καταπληκτικος. Bεβαια προσφατα δεχτηκε και τα χαδια του μαστρο-Βαγγελη , και ηρθε κι εδεσε . Οι αναγκες ομως για πιο μεγαλη εικονα, με αναγκασαν στη χρηση και δευτερου ψηφιακου προβολεα, σε 102' wide. Τωρα ο γερο-Seleco παιζει TV , και καμια ταινια που και που , οταν θελω να ξεκουρασω τα ματακια μου απο τις ψηφιακες παρενεργειες

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: 12072 Ωρες

Αγαπητέ Κώστα ο Βαγγέλης είναι ένας από του λίγους ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν! Εγώ θα του ζητήσω σε λίγο διάστημα, να μου φέρει έναν 8' ιντσο που έχει τα 2.000.000 πίξελ ανάλυση, για τα Hd εργάκια που θα έρθουν!!!
Γιατί διαβάζεις πιστεύω τι γίνεται με τους ψηφιακούς, αυτός δεν ήταν ρυθμισμένος, ο ένας έχει γκρί , ο άλλος δεν έχει φως, ο άλλος κοκκινίζει, και ο άλλος πρασινίζει!!! έ πάρτε ένα CRT επιτέλους να ησυχάσετε!! αμάν πιά!! χα! χα!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio