- Reaction score
- 2
Καλησπέρα σας.. περιμένω την denon dl-160 από μέλος του φόρουμ και "μεράκλωσα" να την τοποθετήσω σε ενα άλλο headshell από το μαμά του ΜΚΙΙ γιατί έχω πάνω την Blue. Δεν μπορούσα να διαθέσω 50+ ευρώ για κάτι supreme κλπ οπότε πήρα αυτή.
Features:
Αν και είναι πλέον αργά..και έπρεπε να ρωτήσω νωρίτερα...έκανα πατάτα;; θα έχω κάποιο πρόβλημα με το βάρος; είναι βαρύτερο το headshell αυτό από το μαμά. Η 160 είναι 4,8gr΄απο οτι διάβασα.
Να τη βάλω στο μαμά headshell και να βάλω την Blue σε αυτή ή δεν υπάρχει λόγος;
Με το 10λογο του ημίθεου και τύχη κάτι ρυθμίζω...Ξάνθη που μένω δε γνωρίζω κανένα να με βοηθήσει και να το πάρω παραμάσχαλα να πάω Θεσσαλονίκη είναι προς το παρών χλωμό.
Να παραγγείλω κανά προτάκτορα; κανά εργαλείο σαν αυτά που διάβασα στα τόσα θέματα εδω μέσα και πελάγωσα;
Καμια συμβουλή; Δεν έχω πρόβλημα να διαβάσω και να παιδευτώ μόνος μου. Δώστε link και χώνομαι!!

Features:
- 1/2 Inch Mount
- Excellent Rigidity
- Litz Wire Leads
- Hex Hardware Package
- Adjustable Azimuth
- Comes with LC-OFC headshell leads
Αν και είναι πλέον αργά..και έπρεπε να ρωτήσω νωρίτερα...έκανα πατάτα;; θα έχω κάποιο πρόβλημα με το βάρος; είναι βαρύτερο το headshell αυτό από το μαμά. Η 160 είναι 4,8gr΄απο οτι διάβασα.
Να τη βάλω στο μαμά headshell και να βάλω την Blue σε αυτή ή δεν υπάρχει λόγος;
Με το 10λογο του ημίθεου και τύχη κάτι ρυθμίζω...Ξάνθη που μένω δε γνωρίζω κανένα να με βοηθήσει και να το πάρω παραμάσχαλα να πάω Θεσσαλονίκη είναι προς το παρών χλωμό.
Να παραγγείλω κανά προτάκτορα; κανά εργαλείο σαν αυτά που διάβασα στα τόσα θέματα εδω μέσα και πελάγωσα;
Καμια συμβουλή; Δεν έχω πρόβλημα να διαβάσω και να παιδευτώ μόνος μου. Δώστε link και χώνομαι!!