2ΚΑΝΑΛΟΣ +5ΚΑΝΑΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ

Reaction score
2
ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
1.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ 5 ΚΑΝΑΛΟ PHILLIPS FR996 NA ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ RCA ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΑΝΑΛΟ INCA TALLON ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΡΑΔΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ 996 ?
2.ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟΝ ΤΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ 996 ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΡΟΝΤΙΝΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 996 ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΣΑΜΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΑΟΥΝΤ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ .ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΔΙΚΑΝΑΛΟ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ 5ΚΑΝΑΛΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
λογικα γινεται, αρκει να υπαρχουν οι εισοδοι-εξοδοι και στους δυο ενισχυτες.
Ακριβως οπως λες εχω κ γω συνδεδεμενους τους ενισχυτες μου.

Επειδη δεν προλαβαινω να ψαξω για φωτο στο νετ, μηπως μπορεις ν ανεβασεις φωτο με την πισω οψη των 2 ενισχυτων να δουμε λιγο?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144
Απάντηση: 2ΚΑΝΑΛΟΣ +5ΚΑΝΑΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ

Κάνε το 2.

2.ΑΝΑΠΟΔΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟΝ ΤΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ 996 ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΡΟΝΤΙΝΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 996 ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΣΑΜΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΑΟΥΝΤ?
Πάρε σήμα από την έξοδο CDR/Tape Out REC του Philips και δώσε το σε μια είσοδο του Talon, ας πούμε στην 1. Επίσης, αν έχεις CD player (ή DAC), σύνδεσέ το κατ' ευθείαν σε μια άλλη είσοδο του Talon. Σύνδεσε τα κυρίως ηχεία left και right στις εξόδους του Talon.

1. Όταν ακούς ραδιόφωνο από τον Philips, έχεις το Volume του Philips εντελώς κλειστό, και ρυθμίζεις volume με το αντίστοιχο knob του Talon (έχοντας επιλεγμένη την είσοδο 1, στο παράδειγμα).

2. Όταν παίζεις CD, έχεις τον Philips σβηστό, και επιλεγμένη την είσοδο του Talon, στην οποία έχεις συνδέσει το CD player.

3. Όταν βλέπεις ταινία, έχεις δύο ρυθμιστικά Volume, ένα του Philips για όλα τα υπόλοιπα ηχεία, και ένα του Talon για τα κυρίως left και right.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

1.H μόνη περίπτωση είναι αν ακούγεται το ραδιόφωνο μέσω της tape out του phillips.
Αν ο 2κάναλος έχει tape in τότε συνδέοντας τα μέσω των tape θα έχεις ραδιόφωνο.
2.Δεν γίνεται.

Υ.Γ.Μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ.

Reaction score
2

TΩΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ,
1.
ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΝΩ ΡΣΑ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΦΙΛΙΠΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΣΕ ΡΣΑ ΙΝ ΣΤΟΝ ΤΑΛΛΟΝ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΡΑΔΙΟ ΣΤΟΝ 994 ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΑΛΛΟΝ ΣΩΣΤΑ?
2.
Ο ΤΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΟΥΤ ΡΣΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ XLR KAI 4 ΠΟΥΤ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΩΡΑ CD/PS2/TUNER/
ALLA ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΙΝ?ΓΙΝΕΤΑΙ?

Reaction score
89
Re: Απάντηση: 2ΚΑΝΑΛΟΣ +5ΚΑΝΑΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗ

Έχω και εγώ μια παρόμοια απορία.
Έχω τον 5κάναλο Pioneer VSX-D814-S (έχει preout) και έναν δικάναλο παλιό Kenwood KA3500. Τον Kenwood τον είχα στην αποθήκη αλλά τον έβγαλα για να τον δοκιμάσω με το πικάπ (ΜΚ5) μια και ο ήχος που έχω από τον Pioneer δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο ήχος από το Kenwood είναι πιο ζεστός και μου άρεσε. Τα ηχεία που έχω είναι 5.2 (Teufel System 5 THX) και σκέφτομαι να συνδέσω τα pre out front left kai right του Pioneer rca με το aux του ενισχυτή ant;istoixa και να συνδέσω τα μπροστά ηχεία με τον Kenwood. Είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι;
Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή μήπως κάποια καλύτερη λύση;

Reaction score
7.115

σωστο ειναι αλλα θα πρεπει να ρυθμιζεις την ενταση και απο τα 2 ποτενσιομετρα ταυτοχρονα.Μπορεις να βαλεις του kenwood στη θεση 11-12 και με τα να ρυθμιζεις την ενταση απο τον pioneer.Μεινονεκτημα η πορεια του σηματος απο 2 ποτενσιομετρα κατι που δεν θα συνεβαινε αν ειχες εναν τελικο ενισχυτη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt