2 εισητιρια με ΜΠΟΡΝΤΟ!!

Reaction score
0
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ 2 ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ email [email protected] ,γιατι θα ειμαι εξω... ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 24 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ 50 νομιζω.

Reaction score
0
Απάντηση: 2 εισητιρια με ΜΠΟΡΝΤΟ!!

δωσε μου ενα τηλεφωνο να επικοινωνισω μαζι σου μεσο π.μ στειλτο

Reaction score
0
και πεντε ευρω να κανουν σε πειραξε κατι?αντε βρες σημερα εισιτηριο να μπεις μεσα.....

Reaction score
0

οχι εισιτηριο..εισιτηρια βρισκεις εξω απο το γηπεδο!..10 λεπτα πριν το παιχνιδι.. ευκολα! στην 24 κανουν 25 ευρο το ενα. το παιδι προφανως τα δινει 50 και τα δυο μαζι.

Reaction score
0

επειδη τα πηρε φιλος μου εκαναν 50ευρω το ενα τλκ! αλλα τελευταια στιγμη λες απλα ευχαριστω!

Reaction score
0

Μου φαινεται λιγο black market...

Δεν ειναι ομως ευθυνη μου να κρινω αν θα πρεπει να γινεται αυτο εδω ή οχι

Reaction score
20
Απάντηση: Re: 2 εισητιρια με ΜΠΟΡΝΤΟ!!

και πεντε ευρω να κανουν σε πειραξε κατι?αντε βρες σημερα εισιτηριο να μπεις μεσα.....
μην αγχωνεσαι φιλε μου.μεσα θα ειμαι εγω.για αυτο υπαρχουν τα εισητηρια διαρκειας,αν τα εχεις ακουστα.. ;)

Reaction score
7.350

Nομιζω οτι για λογους αξιοπιστιας πρεπει οι διαχειριστες να φροντισουν να μην εχουμε ξανα περιπτωση "μαυρης αγορας" στο σαιτ. Νομιζω η διαγραφη του μελους αλλα και η αμεση διαγραφη οποιου επιχειρησει κατι αναλογο ειναι η ελαχιστη αυτονοητη αντιδραση.

Reaction score
2

πραγματικα πρεπει να διαγραψουν το μελος που προκαλει με την αγγελεια του αυτος ειναι οντως "βλακ μαρκετ "και καλα θα εκαναν να το "στελναν στεγνα" τετοια τους αξιζει και μακρια απο αυτο το φορουμ τετοια ατομα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Συγνωμη αλλα επειδη εχω κατι 10ετιες να παω γηπεδο δεν γραφουν τιμη πανω?

Εγω ξερω πως αν παω στο περιπτερο και η σοκολατα γραφει 1.20 και ο περιπτερας μου πει 1.50 θα του δωσω το 1.20 και θα του πω τοσο γραφει πανω αν θελεις φωναξε την αστυνομια οτι σε κλεβω!

Reaction score
2

ετσι ειναι φιλε μου στην υγεια λοιπον των κοροιδων που κανουν μαγκες μερικους σαν του λογου του .ακου 50 ε το ενα 50 πτυχια ανοικτης παλαμης επρεπε να του δωσει ο φιλος που τα αγορασε δυστυχος.

Reaction score
467

ρε παιδια συγνωμη αλλα μηπως ειπε 50 το ενα?..γιατι εγω καταλαβα 50 και τα 2..αν τα δινε 50 το ενα τοτε καλα να κανουμε να τον πυροβολησουμε..αλλα μηπως κανουμε λαθος?.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale