2 προβληματα με την Sony Bravia KDL-32BX400

Reaction score
0
Εχω 2 προβληματα με την Sony Bravia KDL-32BX400. Την εχω συνδεμενη με τον υπολογιστη μου και οταν βαζω καποια ταινια η καποιο παιχνιδι η εικονα μετα απο καποια ωρα γινεται γαλαζια - ροζ (Cyan Magenta) ειναι συνδεδεμενη με hdmi 1080p μεσω της vga Sapphire 5770 vaporX. Οταν αλλαζω hdmi input απο το τηλεκοντρολ και μετα επιστρεφω στο hdmi που ειναι συνδεμενο το pc η εικονα επανερχεται στο κανονικο. Εβαλα το τελευταιο firmware το προβλημα εχει αραιωσει απο θεμα χρονου αλλα και παλι εμφανιστηκε. Το δευτερο προβλημα ειναι η αναπαραγωγη DivX οταν βαζω ταινιες δεν μπορω να επιλεξω-δω υποτιτλους. Αυτο συμβαινει μονο στην αναπαραγωγη divx και οχι στα DVD. Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω???
Ευχαριστω!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Επειδή αυτά είναι μάλλον προβλήματα του υπολογιστή καλό θα ήταν να ανοίξετε ένα θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία.

Για να σιγουρευτείτε ότι το χρωματικό είναι πρόβλημα της τηλεόρασης συνδέστε την και με μια άλλη συσκευή που να έχει hdmi.

Reaction score
0
Απάντηση: 2 προβληματα με την Sony Bravia KDL-32BX400

Εχω συνδεσει και το dvd μου με hdmi και δεν εχω προβλημα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Οπότε μάλλον θέλει κάποια ρύθμιση η κάρτα γραφικών.

Reaction score
0

Τηλεφωνησα στο σερβις της Sony και μου ειπαν οτι κατι παιζει με τα καλωδια οτι δλδ χρειαζεται το original Sony παιζει να φταινε τα καλωδια??? εχω αλλαξει 2! (Οχι sony )

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
χρειαζεται το original Sony
Ποιό original Sony;

παιζει να φταινε τα καλωδια???
Αν έφταιγε το καλώδιο hdmi τότε θα σας έκανε το ίδιο και όταν συνδέαται το dvd.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.708

Τηλεφωνησα στο σερβις της Sony και μου ειπαν οτι κατι παιζει με τα καλωδια οτι δλδ χρειαζεται το original Sony

Τι απάτη Θεέ μου αυτή η sony...:141:

Reaction score
0

καλησπερα..το ξεθαβω μετα απο τοοοοσο καιρο..εχω το ιδιο προβλημα με την ιδια τηλεοραση σε συνδεση με Η/Υ. μολισ βαζω καποια ταινια η καποιο παιχνιδι η εικονα μετα απο καποια ωρα γινεται γαλαζια - ροζ και ειμαι συνδεδεμενοσ με hdmi σε 1080p δινοτνας σημα απο την καρτα γραφικων ( MSI R7770-PMD1GD5 ) .υπαρχει τελικα καποια λυση? ευχαριστω :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo