2 τηλεορασεις στα 1000ευρω

Reaction score
0
εχω μια crt 28¨ saba η οποια μου κανει νερα,σημερα ας πουμε ανοιγει κ κλεινει μονη της.επισης στη κρεβατοκαμαρα εχω μια crt 14¨ την οποια θελω να αλλαξω για μεγαλυτερη διασταση.
μπορειτε να μου προτεινετε λοιπον μια 37¨για το σαλονι και μια 20¨για τη κρεβατοκαμαρα στα παραπάνω χρήματα (στα 1000 συνολο)?
ενας φίλος πήρα προσφατα μια LG 20¨στα 300 ευρώ.
επειδη πιστευω οτι υπαρχουν πολοι εδω μέσα που το εχουν ψάξει,ας δωσουν τα φωτα τους.

Reaction score
14
πάρε ανεπιφύλακτα την ΑΜΟΙ 20" LC20T5S πρέπει να έχει 299 ή και λιγότερα απο ΜΕDIAMARKT, είναι κομψότατη, με πολύ καλή εικόνα, και το καλύτερο πάνω της η ποιότητα ήχου για το μέγεθος της και για την μάρκα της. Την εχω συγκρίνει με πολλές τηλεοράσεις και στις 20" ιντσες αυτή και μια παλιά Philips επίσης 4:3 είναι οι 2 κορυφαίες.

Η 20άρα αυτή εχει component, όπου εχω συνδεσει ενα KISS DP600 και του δίνω 1080i που το δέχεται και αυτό. Οι αναλύσεις που μπορεί να παίξει, είναι 1080i/720P/576P/576i/480P/480i

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=503380&postcount=8

σου μένουν τώρα 700 ευρώ για αλλη μία τηλεόραση ίσως 37". Είδα μια διαφήμιση απο τον Κωτσόβολο για μια Philips sta 700 ή 799 Euro 37άρα? Θα μάθω και θα επανέλθω

Reaction score
14
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=8934

37” 37PF3321

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 37
Συχνότητα Σάρωσης Εικόνας: 60-70Hz
Ανάλυση Οθόνης: 1366 x 768p
Φωτεινότητα : 500 cd/m²
Λόγος Αντίθεσης : 800:1
Χρόνος Απόκρισης σε ms : 8
Γωνία Θέασης (H/V): 176/176
Φορμά Εικόνας: 16:9
Colour system: PAL / NTSC / SECAM
High Definition: HD Ready
Βελτίωση Εικόνας: Contrast Plus, Ψηφιακή Μείωση Θορύβου, Jagged Line Suppression, Active Control, Κτενοειδές φίλτρο 2 διαστάσεων, Crystal Clear III
Σύστημα Ήχου: Μονοφωνικό, Στερεοφωνικό Nicam, Εικονικό Dolby Digital
Surround: Δυναμική βελτίωση μπάσων, Αυτόματη διατήρηση σταθερής έντασης
OSD:
Teletext :
Μνήμη Σελίδων Teletext: 10 σελίδες έξυπνου κειμένου
Αυτόματη Εγκατάσταση Καναλιών:
PIP:
Ενσωματομένο Βίντεο:
Ενσωματομένο DVD εγγραφής:
Ενσωματομένο DVD:
Component Video:
Composite:
DVI:
HDMI:
HDCP:
Σύνδεση με Scart:
Είσοδος Ακουστικών :
Ύψος χωρίς βάση: 609
Περιλαμβάνεται Επιτοίχια Βάση Στήριξης :
Περιλαμβάνεται Επιτραπέζια Βάση Στήριξης:
Ψηφιακός Δέκτης:
Card Reader :
Εσωτερικός HDD: -
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή : 1.9 watt
Κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία: 176 watt
Φιλικό προς το περιβάλλον: Όχι
Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β): 657 x 1100 x 240

Reaction score
0
η ΑΜΟΙ πως παει απο εγγυηση?δεν την εχω πολυακουσει παραμονο εδω εχω διαβασει για αυτή.
λες για philips δηλαδη?ειναι καλυτερη απο αντιστοιχες samsung k lg δεδομενου οτι δε νομιζω να υπαρχει sony σε αυτα τα λεφτα?

ευχαριστω για απαντησεις.περιμενω κ αλλες αποψεις.

Reaction score
14
αν θές 32άρα είχε το Mediamarkt και αγόρασα μία για τον πεθερό μου και μία για τον πατέρα μου, την 32άρα την TOSHIBA που ήταν προσφορά στα 475 Ευρώ!!!!!!!!! Believe it or not, η είκόνα της και η φωτεινότητα της αλλά και η γωνία θέασης ήταν απο άλλο πλανήτη, δεν πίστευες οτι την αγόρασες τόσο...!!!
θα επανέλθω με μοντέλο

Reaction score
174
Εγω παλι οσες lcd ειδα με τηλεοπτικο σημα, και ειδικα ποδοσφαιρο, με απογοητευσαν, και ειδικοτερα με οχι και τοσο καλο σημα, δε μιλαω φυσικα για νοβα...εκει μαυρα χαλια, ακομα και η Μ86 που θεωρειται καλο μοντελο σε ποδοσφαιρο ειχε απιστευτη θολουρα.

Απο την αλλη με 25 Ε αλαξα πλακετα στη δικη μου 25αρα crt , που αναβοσβυνε επισης, και ειμαι μια χαρα.

Θελουν λιγο προσοχη οι lcd (ειδικα οι φτηνες ) γιατι μετα... ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Reaction score
0
εχω δορυφορικο δεκτη κ συνηθιζω να βλεπω μπαλα και ταινίες απο καναλια του εξωτερικου και πραγματικα βλεπω τεραστια διαφορα απο τα ελληνικά.οποτε ΑΜΟΙ για το δωματιο...?

Reaction score
263
Σ' αυτά τα χρήματα, πραγματικά τίποτα καλύτερο!

Έπεσε κι άλλο η τιμή της:crazy_1: !!!!!!!!!!!!!!!
Μιλας εκ πειρας ή διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα της LG?

Την εχεις δει σε τηλεοπτικο προγραμμα; Στην ηλεκτρονικη που την ειδα ενω επαιζε αψογα DVD δεν την ειχαν συνδεσει με κεραια κι ετσι δεν μπορω να εχω αποψη.

Και τελος ειναι εντυπωση μου ή τα αλλα μελη του forum τη θαβουν ή την αγνοουν;

Φιλικα,
Βασιλης

Reaction score
0
Μιλας εκ πειρας ή διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα της LG?

Την εχεις δει σε τηλεοπτικο προγραμμα; Στην ηλεκτρονικη που την ειδα ενω επαιζε αψογα DVD δεν την ειχαν συνδεσει με κεραια κι ετσι δεν μπορω να εχω αποψη.

Και τελος ειναι εντυπωση μου ή τα αλλα μελη του forum τη θαβουν ή την αγνοουν;

Φιλικα,
Βασιλης
Την έχω σπίτι μου, και σε πληροφορώ, δεν το έχω μετανοιώσει:cool_4:

Την είχα δει στο Mediamarkt, (σε TV σήμα και σε BD-disc) , το BD (εννοείται) ΤΕΛΕΙΟ, στο δε TV σήμα, ( το οποίο ήταν ελεεινό) ήταν απαράδεκτο, (όπως και οι άλλες). Δεν μπορείς να βασιστείς στο σήμα που έχουν τα μαγαζιά...(λόγω πολλών συσκευών στην ίδια κεραία) :mad_3:

Στο ....σπίτι μου τώρα...

Όπως έχω γράψει και σε άλλο thread, όλα τα "μεγάλα" κανάλια παίζουν πολύ καλά, (CNN άθλιο) ενώ τα υπόλοιπα μέτρια ...

Αλλά δεν παίρνεις 1080p για να βλέπεις TV....

όσον αφορά για τα άλλα μέλη... ας πάνε να την δούνε και να μην στηρίζονται "στα έγκυρα reviews" των "έγκυρων" περιοδικών.... (μην λέμε ονόματα τώρα..)

Πίστεψε αυτό που είδαν τα μάτια σου :smoking:

Reaction score
14
πάντα τα μάτια μας είναι ο καλύτερος κριτής, όμως ενα πράγμα εχω να πώ, οτι και να εχουν ρυθμίσει στο μαγαζί, μόνο τα φώτα που έχουν απο πάνω (φθορισμού) είναι ικανά να χαλάσουν κάθε καταπληκτική τηλεοραση.

Η συγκεκριμένη LG δεν είναι καθόλου κακιά, το αντίθετο μάλιστα την εχω δεί αρκετά να πάιζει και φυσικά εχω πάιξει και εγώ μαζί της, βλέπετε εχω εναν φίλο διευθυντή σε μεγάλο πολυκατάστημα που εχει αναφερθεί πιό πάνω, και εχω την πολυτέλεια να πηγαίνω συχνά στο γραφείο του για ενα όμορφο εσπρεσάκι και φυσικά ξενάγηση κάθε μήνα περίπου σε όλα τα νέα μοντέλα που εχουν βγεί. Ξέρει για την μούρλα μας, ο φίλος και φυσικά γνωρίζει ποιά μοντέλα θα μας κεντρίσουν, και πολλές φορές μυο τα στέλνει και με εμαιλ για να εχω πάρει μια εικόνα απο τα specs τους πρίν να πάω να τις δώ απο κοντά.

Στην ερώτηση του φίλου mix21 ρωτάει για 2 τηλεοράσεις μέχρι 1000 ευρώ οπότε καλό θα είναι να του βρούμε 2 πιθανές τηλεοράσεις μια για το υπνοδωμάτιο και μία για το σαλόνι.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas