Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
To HDMI που προτεινεις ειναι 1080Ι
Ειναι αναγκη ( waf ??? ) να κανει το γυρο το καλωδιο ?Σε 20 μέτρα τι έχετε να προτείνετε τόσο για τηλεοπτικό όσο και για σήμα βίντεο; Επίσης επειδή θα πάει με κανάλια γύρω γύρω το σαλόνι θα "τσακίζει" (καμπή όχι ορθή γωνία) στις 4 γωνίες.
Για να ανακεφαλαιώσω μιλάμε για 3 καλώδια 20 μέτρων. Ένα ρεύματος, ένα βίντεο και ένα για τηλεοπτικό σήμα. Κάποια λύση πρέπει να υπάρχει.
Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο κατάστημα τόσο για να πάρω τα καλώδια όσο και για να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό;
Αυτό που λες είναι η πιο εύκολη αλλά και αντιαισθητική λύση. Εγώ σκέφτομαι να πάω γύρω γύρω πάνω από το πηχάκι του πατώματος πίσω από καναπέδες κτλ.Ειναι αναγκη ( waf ??? ) να κανει το γυρο το καλωδιο ?
Γιατι δεν το στελνεις καθετα στο τοιχο και ευθεια στη μεση του ταβανιου με ενα ωραιο οβαλ καναλι , να γλυτωσεις μετρα , χρηματα και μεγαλυτερη ασφαλεια στο οτι θα κλειδωσει ?
Και πως / που σκεφτεσαι να περασεις το καλωδιο χωρις να τσακισει ?Αυτό που λες είναι η πιο εύκολη αλλά και αντιαισθητική λύση. Εγώ σκέφτομαι να πάω γύρω γύρω πάνω από το πηχάκι του πατώματος πίσω από καναπέδες κτλ.
Σίγουρα θα τσακίσει στις γωνίες, όχι σε γωνία αλλά καμπύλη. Αναρωτιέμαι πως το κάνουν όταν πχ το περνάνε μέσα από τοίχους ή σε αίθουσες συνεδριάσεων κτλ. Κανείς που να έχει κάνει παρόμοια υλοποίηση;Και πως / που σκεφτεσαι να περασεις το καλωδιο χωρις να τσακισει ?
Το καλωδιο πιο κατω καλο φαινεται κι αν δεν κανει, ειναι τοσο φτηνο που μπορεις να απλωνεις ρουχα...:142:
www.kouvidis.gr , κοιτα στους σωληνες , τις καμπυλεςΣίγουρα θα τσακίσει στις γωνίες, όχι σε γωνία αλλά καμπύλη. Αναρωτιέμαι πως το κάνουν όταν πχ το περνάνε μέσα από τοίχους ή σε αίθουσες συνεδριάσεων κτλ. Κανείς που να έχει κάνει παρόμοια υλοποίηση;
Πάντως από το κατάστημα που σου υπέδειξε ο φίλος μας παραπάνω, έχω αγοράσει 2 HDMI ένα 15μετρο και ένα 12μετρο και τα 2 κλειδώνουν σε 1080p και σε 1920χ1200 :126:ριξε μια ματια και εδω ....για να καταλαβεις τι σου ελεγα στο προηγουμενο μυνημα μου....
κλειδωνει αμεσως και αν δεν στο αλλαζουν.....
http://www.hivilux.de/shop/product_info.php?info=p125_HiViLux-OFC-HDMI-Kabel-20m.html