20 μέτρα HDMI και SCART

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω για καλώδιο HDMI και SCART 20 μέτρα το καθένα αλλά δεν θέλω να πληρώσω μια περιουσία. Τα Clicktronic από το Πλαίσιο τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Reaction score
29.776
Απάντηση: 20 μέτρα HDMI και SCART

Τι να το κάνεις το scart 20 μέτρα?
Καλά το hdmi , αλλά το scart?
Αμα σου κλειδώσει , ναι ,αλλά δεν το βλέπω.

Reaction score
1

γιατι δεν το βλεπεις?

αν δεν κλειδωσει απλα θα το παει πισω....

φιλε ψαξε στο ebay.... εχει πολυ και καλο πραγμα εκει....

Reaction score
0

Με το scart θέλω να στέλνω σήμα από τον αποκωδικοποιητή στον προτζέκτορα. Εναλλακτικά τι άλλο καλώδιο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω; S Video; Επίσης έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα που να πουλάει καλώδια στην Αθήνα;

Reaction score
0

Σε 20 μέτρα τι έχετε να προτείνετε τόσο για τηλεοπτικό όσο και για σήμα βίντεο; Επίσης επειδή θα πάει με κανάλια γύρω γύρω το σαλόνι θα "τσακίζει" (καμπή όχι ορθή γωνία) στις 4 γωνίες.

Για να ανακεφαλαιώσω μιλάμε για 3 καλώδια 20 μέτρων. Ένα ρεύματος, ένα βίντεο και ένα για τηλεοπτικό σήμα. Κάποια λύση πρέπει να υπάρχει.

Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο κατάστημα τόσο για να πάρω τα καλώδια όσο και για να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: 20 μέτρα HDMI και SCART

Σε 20 μέτρα τι έχετε να προτείνετε τόσο για τηλεοπτικό όσο και για σήμα βίντεο; Επίσης επειδή θα πάει με κανάλια γύρω γύρω το σαλόνι θα "τσακίζει" (καμπή όχι ορθή γωνία) στις 4 γωνίες.

Για να ανακεφαλαιώσω μιλάμε για 3 καλώδια 20 μέτρων. Ένα ρεύματος, ένα βίντεο και ένα για τηλεοπτικό σήμα. Κάποια λύση πρέπει να υπάρχει.

Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο κατάστημα τόσο για να πάρω τα καλώδια όσο και για να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό;
Ειναι αναγκη ( waf ??? ) να κανει το γυρο το καλωδιο ?
Γιατι δεν το στελνεις καθετα στο τοιχο και ευθεια στη μεση του ταβανιου με ενα ωραιο οβαλ καναλι , να γλυτωσεις μετρα , χρηματα και μεγαλυτερη ασφαλεια στο οτι θα κλειδωσει ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: 20 μέτρα HDMI και SCART

Ειναι αναγκη ( waf ??? ) να κανει το γυρο το καλωδιο ?
Γιατι δεν το στελνεις καθετα στο τοιχο και ευθεια στη μεση του ταβανιου με ενα ωραιο οβαλ καναλι , να γλυτωσεις μετρα , χρηματα και μεγαλυτερη ασφαλεια στο οτι θα κλειδωσει ?
Αυτό που λες είναι η πιο εύκολη αλλά και αντιαισθητική λύση. Εγώ σκέφτομαι να πάω γύρω γύρω πάνω από το πηχάκι του πατώματος πίσω από καναπέδες κτλ.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 20 μέτρα HDMI και SCART

Αυτό που λες είναι η πιο εύκολη αλλά και αντιαισθητική λύση. Εγώ σκέφτομαι να πάω γύρω γύρω πάνω από το πηχάκι του πατώματος πίσω από καναπέδες κτλ.
Και πως / που σκεφτεσαι να περασεις το καλωδιο χωρις να τσακισει ?

Το καλωδιο πιο κατω καλο φαινεται κι αν δεν κανει, ειναι τοσο φτηνο που μπορεις να απλωνεις ρουχα...:142:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 20 μέτρα HDMI και SCART

Και πως / που σκεφτεσαι να περασεις το καλωδιο χωρις να τσακισει ?

Το καλωδιο πιο κατω καλο φαινεται κι αν δεν κανει, ειναι τοσο φτηνο που μπορεις να απλωνεις ρουχα...:142:
Σίγουρα θα τσακίσει στις γωνίες, όχι σε γωνία αλλά καμπύλη. Αναρωτιέμαι πως το κάνουν όταν πχ το περνάνε μέσα από τοίχους ή σε αίθουσες συνεδριάσεων κτλ. Κανείς που να έχει κάνει παρόμοια υλοποίηση;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 20 μέτρα HDMI και SCART

Σίγουρα θα τσακίσει στις γωνίες, όχι σε γωνία αλλά καμπύλη. Αναρωτιέμαι πως το κάνουν όταν πχ το περνάνε μέσα από τοίχους ή σε αίθουσες συνεδριάσεων κτλ. Κανείς που να έχει κάνει παρόμοια υλοποίηση;
www.kouvidis.gr , κοιτα στους σωληνες , τις καμπυλες

Καναλια legrand , η σειρα DLP εχει γωνιες με κουρμπα.

Reaction score
0

ριξε μια ματια και εδω ....για να καταλαβεις τι σου ελεγα στο προηγουμενο μυνημα μου....

κλειδωνει αμεσως και αν δεν στο αλλαζουν.....

http://www.hivilux.de/shop/product_info.php?info=p125_HiViLux-OFC-HDMI-Kabel-20m.html
Πάντως από το κατάστημα που σου υπέδειξε ο φίλος μας παραπάνω, έχω αγοράσει 2 HDMI ένα 15μετρο και ένα 12μετρο και τα 2 κλειδώνουν σε 1080p και σε 1920χ1200 :126:
Και στην τελική αν δείς ότι δεν κλειδώνουν παίρνεις έναν HDMI extender από ebay με 15 ευρουλάκια και καθάρισες (και αυτή τη λύση την έχω δοκιμάσει και παίζει απροβλημάτιστα)

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS