20.000 μηνύματα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αυτο ειναι το post Νο#20.000 στο AVSite, απο την ημερα σχεδον που δημιουργηθηκε (9 Αυγ 2004) μέχρι σημερα, με τη συμμετοχη μου να μην ειναι πολλές φορες ροδινη και να εχω πολλα διαστηματα απενεργοποιησης του λογαριασμου μου. Το γεγονος πάντως είναι οτι τοσα μηνύματα δεν εγραψα ουτε στο φορουμ του A.C.A. από τον Αυγ 2002 μεχρι τον Ιουλιο 2010 και του AM&ff Club απο το 2010 μεχρι σήμερα και οπου το κοντερ σημερα γραφει 15.150 μηνύματα. :geek:

Αν με ρωτουσατε αν το μετανιωσα, θα σας έλεγα ΟΧΙ, γιατι παρ' ολες τις συγκρουσεις που κατα καιρους ειχα, καλα να ειμαστε κι ας τσακωνόμαστε που και που κι ας κανουμε και λαθη... αλλωστε συγκρούσεις και λαθη μονον αυτοί που δεν μετέχουν δεν κανουν...
Επειτα, ειναι γεγονος οτι με την ενταση καμια φορά, εχω την εντυπωση οτι ζωντανευα τις συζητήσεις... αφού γινοταν ενα είδος “μοχλευσης” ιδεων και απόψεων από “θιγόμενους” και μη... :smile:

Την τελευταια λοιπον 15ετία, που ασχολήθηκα διαδικτυακα με το χομπι της μουσικής, καλα περάσα με όλους (εννοώ ΟΛΟΥΣ!). Με όσους "κονταροχτυπήθηκα"... εχουμε βρεθει και σε πολύ καλες στιγμες, εχουμε πιει κρασι, έχουμε ακουσει μουσική, έχουν έρθει σπιτι μου και έχω πάει στο δικο τους... παρ' όλα αυτά, οσοι από αυτους θεωρουν οτι αναιτια τους πικρανα, ας με συγχωρήσουν... :redface:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.199
Απάντηση: 20.000 μηνύματα...

:cry:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: 20.000 μηνύματα...

2ωρο ban για να μάθεις να είσαι βιαστικός.
Αντι αυτο, ο Ζιζικ μουκλεψε τελικά δύο (2) μηνυματα..... :tongue:

Δεν πειραζει βρε, εγω σας αγαπαω βρεεεεεε....... :cry:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Αν σταματήσεις να γράφεις για τον Σαμαρά θα σε αγαπήσουμε περισσότερο....:biggrin:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: 20.000 μηνύματα...

Αν σταματήσεις να γράφεις για τον Σαμαρά θα σε αγαπήσουμε περισσότερο....:biggrin:
να με αγαπάτε και με τα προτερήματα μου..... :smile:

Α, και λαθος κατηγορησα τον Ζιζικούλη, δεν εκανε αυτος τη πλαστογραφια στα posts μου, αλλά ο άλλος, ο DJ.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON