24 μήνες εγγύηση στα κινητά Sony Ericsson

Reaction score
14
H Sony Ericsson Mobile Communications Hellas ανακίνωσε ότι προσφέρει 24 μήνες εγγύηση για όλα τα κινητά της τηλέφωνα που θα πωλούνται σε καταναλωτές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα επιστρέφονται για επισκευή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Όλοι οι υπόλοιποι όροι της εγγύησης παραμένουν ίδιοι.

Αυτή η παροχή αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Sony Ericsson να μεγιστοποιεί την ικανοποίηση των καταναλωτών, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ήδη υψηλού επιπέδου υποστήριξη που προσφέρει.

Η Sony Ericsson δημιουργεί και προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που πρωτοστατούν στις προτιμήσεις των χρηστών. Η βαθεία συναίσθηση ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές της, οδηγεί τη Sony Ericsson στο να επιδιώκει διαρκώς την κάλυψη των αναγκών τους με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο.

Για τα αξεσουάρ η εταιρία θα εξακολουθεί να προσφέρει 12 μήνες εγγύηση

Reaction score
7
Ετσι κι αλλιως η Sony Ericsson εχει το καλυτερο (το πιο γρηγορο - αυτο ενδιαφετει τον πελατη) service απο ολους τους κινητακιδες (και η ΝΟΚΙΑ τα καλυτερα κινητα), αρκει ο πελατης να αποβαλλει (γενικα, οχι μονο γι αυτο) την ελληνικη νοοτροπια του ''απο εσας το πηρα''- ''ΕΓΩ!, θα το παω? Δικη μου δουλεια ειναι?'' και να το πηγαινει αμεσα στο service και να μην το αφηνει σε μεσαζοντες (πχ Γερμανο) επειδη καθηστερει....

Reaction score
14
Απ' την άλλη, ειδικότερα οι μη γνωρίζοντες τον τρόπο που δουλεύει το σύστημα, προτιμούν να πάνε εκεί που το πήραν παρά να ψάχνουν το σερβις της κάθε εταιρίας. Βασικά, το σέρβις είναι σημαντική υπόθεση.

Η ΝΟΚΙΑ τα καλύτερα κινητά..? Από που και ως που? χαχαχα...άσε μην ανοίξουμε τετοια συζήτηση..ιχιχιχιχ

Reaction score
457
....γιατί η sony-ericsson το καλύτερο service..?? :D
δε λέω καλό είναι, αλλά και στο service siemens rulezzz...:)

Reaction score
14
Να σου πω την αλήθεια Νίκο, και η Siemens έχει πολύ καλό service.Τουλάχιστον η δική μου πείρα αυτό λέει. Απλά σχεδόν όλοι λένε ότι η Sony έχει το καλύτερο.
Μάλλον είναι ζήτημα και υπαλλήλου που σε εξυπηρετεί.

Reaction score
7
....γιατί η sony-ericsson το καλύτερο service..?? :D
δε λέω καλό είναι, αλλά και στο service siemens rulezzz...:)
Στην (τωρα πια) Sony-Ericsson πας (ο ιδιος) το κινητο σου (εντος εγγυησης) στο service το πρωι και αν οχι την ιδια μερα την επομενη θα εχεις αλλο.... γι' αυτο.

Αν το πας στο πχ Γερμανο σημερα για την ιδια διαδικασια θα παρει 4 μερες στην καλυτερη....

Για Siemens άλλα εχω δει....

for-the-record, εχω nokia και θα συνεχισω να εχω nokia....

Reaction score
457
στην siemens λοιπόν (και μιλάω για τουλάχιστον 2 εξουσιοδοτημένα στα οποία έω εηυπηρετηθεί)εγώ το πάω το πρωί στις 10 πχ και το παίρνω το πρωί στις 10:30..άντε με το ζόρι στις 11 αν έχει και λίγο κόσμο...:)
μιλάω σαφέστατα για προβλήματα άμεσα επισκευάσιμα , αν και σε μερικές άλλες εταιρείες ακόμα και αυτά έχουν τεράστια αναμονή...

Reaction score
7
Αλλαγη πλακετας (συνηθως επανεπισκευασμενης) κανουν ολοι. Δεν τα επισκευαζουν (κολλητηρια και τετοια). Μονο στα κεντρικα μπορει να γινει κατι τετοιο....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef