Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Σίγουρα γίνεται! Και με διάφορα softwares.Χαιρετω.
Αν αγορασω καποιο αρχeio 24/192 σε FLAC,για να το ακουω με τα ηχεια,μπορω να κανω καποιο αντιγραφο σε 24/96,για να το ακουω και στο Hifiman HM-801,με τα ακουστικα;
Η ετααρια που το πουλαει,μου ειπε οτι μαλλον δεν γινεται.
Ετσι ειναι;
μάλλον, δε ξέρει τι της γίνεται! :143::135::137:...
Η ετααρια που το πουλαει,μου ειπε οτι μαλλον δεν γινεται...
Τα flac όπως και τα wav όπως και τα mp3 είναι "ξεκλείδωτα" δεν έχουν DRM οπότε μπορείς να τα κάνεις ότι θέλεις. Γι αυτό και ασχολούμαστε μόνο με αυτά τα format.Χαιρετω.
Αν αγορασω καποιο αρχeio 24/192 σε FLAC,για να το ακουω με τα ηχεια,μπορω να κανω καποιο αντιγραφο σε 24/96,για να το ακουω και στο Hifiman HM-801,με τα ακουστικα;
Η ετααρια που το πουλαει,μου ειπε οτι μαλλον δεν γινεται.
Ετσι ειναι;
Με τι εξοπλισμό όμως ακούς τα 24/192;Ακου τα εγχορδα,και θα με θυμηθεις.Οχι οτι τα πνευστα,που τσιριζουν με το παραμικρο,δεν ακουγονται ουρανια.
Και εκεινο που διαφερει επισης,παααρα πολυ,ειναι η αισθηση του beeing there.Νομιζεις οτι πιανεις τα οργανα.
βινύλιο έχεις ακούσει? μάλλον όχι. γιατί μόνο το βινύλιο έχει ψυχή, έχει συναίσθημα, έχει ...αναλογικό ήχο. Αν δε μάθεις να ζεις αναλογικά, μαύρη μαρμάγκα θα σε φάει.Μετα λυπης σας ανακοινωνω,οτι δεν μπορω πια να ξανακουσω CD.Με τιποτα.Απο τη στιγμη που ακουσα τα 24/192,τερμα τα διφραγκα.Η μερα με τη νυχτα που λενε.
Ακομα και απο τα 24/96,που νομιζα οτι θα μεινω,ωχριουν πλεον μπροστα του.
Ετσι,θα προσπαθησω να κατεβασω, με ρεγουλο βεβαια,γιατι τα λεφτα ειναι πολλα,(εκτος και αν βρεθουν και τιποτα δωρεαν),αρκετα τετοια ,και συμφωνα με τις οδηγιες σας,θα τα μετατρεπω και σε 24/96,για να μπορω να τα ακουω με το Hifiman και τα ακουστικα.
Τα ηξερα εγω αυτα.Ειναι να μην ακουσω κατι καλυτερο.Απο κει και περα,η τσεπη μου,θα υποφερει.
Αλλα θα το φχαριστηθω.:107:
καλώς τον μαγκνεπανάκια βρε!Αλλα αυτα τα ξερετε κι εσεις,καλα.:107: