2DIn οθονη

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους χθες πέρασα τήν οθόνη 10" 4 GB 32 ram στο αμάξι (κινεζιά) τήν σύνδεσα στους ενισχυτές ένα τετρακάναλο και ένα για τό sub όλα καλά. Αλλά μου περνάει όταν δουλεύει το αμάξι θόρυβο σφύριγμα ! Πριν είχα ένα Alpine cda 9835r το είχα περάσει εγώ και αυτό αλλά δεν άκουγα τίποτα από θόρυβο!! Τί μπορεί να φταίει;
 

Μηνύματα
266
Reaction score
124
Alpine 4 volts στα rca ;)

Κινέζος 1 volt στα rca :oops: άρα πρέπει να χαμηλώσεις το gain , για αρχή
 

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Alpine 4 volts στα rca ;)

Κινέζος 1 volt στα rca :oops: άρα πρέπει να χαμηλώσεις το gain , για αρχή
Καλησπέρα χαμήλωσα το gain τελείως μειώθηκε κάπως το σφύριγμα αλλά όχι εντελώς !
και κάτι ακόμα έχω συνδέσει όλα τα καλώδια εκτός απο ένα που είχε η φύσα της οθόνης είναι ένα ροζ και γράφει πάνω BACK που συνδέεται αυτό ξέρει κάποιος ;
 

Μηνύματα
266
Reaction score
124
Καλησπέρα χαμήλωσα το gain τελείως μειώθηκε κάπως το σφύριγμα αλλά όχι εντελώς !
και κάτι ακόμα έχω συνδέσει όλα τα καλώδια εκτός απο ένα που είχε η φύσα της οθόνης είναι ένα ροζ και γράφει πάνω BACK που συνδέεται αυτό ξέρει κάποιος ;
Το back συνδέεται στο φως της όπισθεν για αυτόματη ενεργοποίηση της πίσω κάμερας... Από την στιγμή που με το παλιό ράδιο-CD ήταν όλα οκ άρα φταίει λογικά η καινούργια σου πηγή ή η σύνδεση της, δοκίμασε να τραβήξεις 2 καλά καλώδια τουλαχ 4mm² μέχρι τον ενισχυτή και να πάρεις ρεύμα από κει ...δηλ το κίτρινο της πηγής στο + του ενισχυτή και το μαύρο πηγής στο - του ενισχυτή
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
165.059
Μηνύματα
2.668.956
Members
36.882
Νεότερο μέλος
ANDYKARAL
Top