3 λογοι για να μεινετε στο HD-DVD

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: 3 λογοι για να μεινετε στο HD-DVD

μια σκεψη θελω μονο να καταθεσω ...
Το blue ray ειναι πατεντα της sony (η οποια εχει λυσσαξει να το καθιερωσει) .
Ολες οι εταιριες που βγαζουν Blue ray θα πρεπει να υπακουν στα specs της sony για να μπορεσουν να βγαλουν προιοντα που θα ειναι συμβατα.

και ο χρηστης ποσα profiles θα πρεπει να περιμενει να περασουν (και ποσα players να πεταξει) μεχρι να μπορεσει να εκμεταλλευτει ΠΛΗΡΩς τις δυνατοτητες του , εν αντιθεση με το HD DVD το οποιο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ειχε ενα ολοκληρωμενο profile, ειναι region free & δεν εχει root kit .

Think man , think :prof:

Reaction score
134
Η Sony έχει λυσσάξει να το καθιερώσει γιατί έχει επενδύσει απίστευτα λεφτά στο project που λέγεται blu ray.Έχει επενδύσει τόσο πολύ σε αυτό που ρίσκαρε την ύπαρξη του gaming division της καθυστερώντας το PS3 για να του βάλει blu ray.

Και τα specs δεν είναι της Sony.Είναι της BDA.Η Sony βοήθησε σε σημαντικό βαθμό στη δημιουργία του αλλά μην ξεχνάμε ότι πολλές εταιρίες αναμείχθηκαν ώστε το blu ray να πάρει την μορφή που έχει σήμερα.

Και οι χρήστες δεν χρειάζονται να πετάξουν κανέναν player.Πολύ απλά από την στιγμή που θεωρείται ότι είναι ακόμα μισοτελειωμένο είναι πολύ εύκολο να μην αγοράσουν κανέναν player και να δείξουν στη Sony ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε beta testers.Κανένας δεν σε απείλησε να αγοράσεις τα προιόντα τους.Δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα παράπονα.Από την στιγμή που αγοράζεις player αυτή την χρονική περίοδο που δεν έχει κριθεί τίποτα ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ και σημαίνει ότι γνωρίζεις τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό είτε στον πόλεμο blu ray/hddvd είτε για το ότι μπορεί να αγόρασες έναν player με μη ολοκληρωμένο profile.

Όσο για τα κλειδώματα και τα regions έχω ξαναπει την άποψή μου οπότε δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ.

Reaction score
2
Απάντηση: 3 λογοι για να μεινετε στο HD-DVD

Το blue ray ειναι πατεντα της sony (η οποια εχει λυσσαξει να το καθιερωσει
Μπορεί λοιπόν οπως εχω πεί ήδη να το βάλει εκεί που ξέρει, και αυτό και τα δικαιώματα που ζητά να πληρωθεί.

Εγω για να πάρω DVD στο PC μου (οντας απο τους πρωτους που ειχα HTPC, λέγε με Amiga στην αρχή, μετά με τους αθάνατους mpeg2 accelerators στον PII μου να ταιζουν 27ρα 16/9 tube της AOC) κόστιζε τότε 100.000 δρχ. ('98 )

γιατί ήξερα οτι το φορματ θα ζήσει περισσότερο απ' οτι η συσκευή μου, οπως και έγινε.

Τωρα αν δεν πέσει το BD-R κάτω απο τα 100 ευρά (και αν τραβήξει η κατάσταση με τον πόλεμο, ComboR κάτω απο 100 ευρά) ΔΕΝ τους τα σκάω. Να βαλουνε μυαλό.

Οχι να μας πρήζει με τα proprietary της κάθε 5 χρόνια η σόνυ.....

Betamax το 80
video8 to 85
MD τo 90
PS - SACD το 95
DVD+R to 2000
BluRay το 2005

ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Αντε να κλείσει να αφήσει και καμιά πατέντα ελέυθερη....

Reaction score
6

Πάντως το DVD+R μια χαρά χώθηκε στην αγορά.
Απασχόλησε ελάχιστους καταναλωτές και για λιγο.
Δηλαδή για οσο καιρό τα players δεν υποστήριζαν και τους δυο τύπους δίσκων ( +R , -R)

Reaction score
0

Πλάκα πλάκα ακόμα και όταν η Warner παρατήσει το hd-dvd σε 5 μήνες ο πόλεμος δεν τελειώνει γιατί ακόμα και 2 αποκλειστικά studio δεν είναι και λίγα......οπότε για το 2008 νικητής δεν πρόκειται να υπάρξει.....τώρα αν οι Paramount/Universal κινηθούν προς μπλε μεριά όλα αλλάζουν......εκτός κι αν καμιά συμφωνία όπως αυτή του περασμένου Αυγούστου βρίσκεται στα σκαριά.....;-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7