3.500$ για 1m καλώδιο USB!!!...αλλά έχει εξαιρετικό review

ika

News
Reaction score
17.296
Αν το καλώδιο κάνει το 10-15% της τιμής της πηγής, θέλεις και Η/Υ των 35000USD :headbang:.

23imb.2.450.jpg

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
We have found a number of key things about cable design and USB. The biggest thing we found out was that a number of cables cause errors in the feedback pipe, which depending :lolsign::headbang:on the version of XMOS you are using, may :lolsign::headbang: lead to audible problems.

η αλλιως, ανακαλύψαμε ότι σ'αυτο τον κοσμο υπαρχει ενας μεγαλος αριθμος από Μ@Λ@ΚΕΣ, και αναλογως τον βαθμο Μ@Λ@ΚΙΑΣ τους μπορουν να πληρωσουν 3500 χιλιαρικα για να αγορασουν το USB καλωδιο μας και όχι να παρουν ένα γ@μηστερο dac με τα μισα λεφτα, που δεν εχει XMOS version "προβληματικη" που ΙΣΩΣ και να οδηγησει σε προβλήματα ακουστα, και να βαλουν τα υπολοιπα στην τσεπη τους. Τι να πει κανεις...:headbang:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Καλά πόσο άσχετος είναι ο παίχτης???
πάει να πουλήσει καβλώδιο USB με ASUS ROG gaming laptop....
βάλε βρε άσχετε κανένα macbook pro τουλάχιστον....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Το καλώδιο είναι απο άλλο πλανήτη πάντως, απο τον κόκκινο πλανήτη ,τώρα που βρέθηκε και νερό στον Άρη ο τύπος θα έχει στήσει μαγαζάκι και θα πουλάει απο εκεί,γι'αυτό είναι ακριβό,μην τα θέλουμε ολα δικά μας.:tongue:

Reaction score
1.551
Εντύπωση μου κανουν οι επίχρυσες επαφες.
Δηλαδή αν τις έβαζε χρυσές ποσο θα το χρέωνε;
Αλλα ξεχναω. Είναι ο "συνδυασμός" που το κανει υπέροχο. Καθαρός χρυσός θα το χαλούσε.
Απο υπολοιπα καλωδια (ρεύματος ηχείων κλπ) η εταιρία αυτή τι λέει;

Reaction score
928
Θα το βγάλει σε micro να φορτίζω το κινητό?
[DOUBLEPOST=1445583609][/DOUBLEPOST]Μου έρχεται μια περίπτωση στο μυαλό που μου ζήτησε μια κυρία του εξωτερικού στο μαγαζί Internet μέσω κάβλε!!!!!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.830

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Καλώς κάνουν και υπάρχουν τέτοιας κατηγορίας καλώδια USB, όταν υπάρχει αγοραστικό κοινό που τα ζητάει και έχει διάθεση να τα πληρώσει, για τους δικούς του λόγους.
Στην καταναλωτική μας κοινωνία κάθε ανάγκη μπορεί να καλυφθεί και υπάρχουν οι κατάλληλοι, ή αν θέλετε οι επιτήδειοι ή και καιροσκόποι, γιαυτό.

Reaction score
47
Είναι το ποιο εύκολο χρήμα, αγοράζουν καλώδια ethernet cat 6 / cat 7 sftp η sstp. Τα βάζουν με φερρίτη και πλεξούδα, τυπώνουν το brand πάνω, βάζουν και τις άκρες. Από 5Ευρώ τσάκ, 5000Ευρώ. Καθαρό κέρδος x1000.
Όχι ευχαριστώ, έφτιαξα και μόνος μου 20μετρο usb 2.0 και δούλεψε τέλεια.
Ας φτιάχνανε CRT projectors οι ίδιοι να δω εκεί τι θα κατάφερναν :p

Reaction score
47
Εαν βαλεις ενα repeater (πως το λενε...) δεν εισαι ενταξει ? Αληθεια αυτα πως δουλευουν ?
o repeater είναι ένα usb hub αλλά έχει μια έξοδο, στην ουσία είναι ενδιάμεσος για να μη χαθεί το σήμα εντελώς.
Το USB 2.0 σταματάει στα 2 με 3 μέτρα. Στα 5 και πέρα θες repeater η ενεργά hub (με ρεύμα από τη πρίζα) εκτως αν βάλεις ethernet καλώδια.

I

iason

Guest
Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου οταν ενας πελάτης εχει ενα DAC Nagra που νομίζω οτι μαζι με το εξτρα τροφοδοτικο κοστίζει πανω κατω 24500 ευρώ.... Τότε τι usb καλ'ωδιο να πάρει ?????:dance2:
nagra_hddac.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.423
Members
38.558
Νεότερο μέλος
173panos