30 δευτερολεπτα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
30 δευτερολεπτα. Τοσα χρειαστηκαν για να βαλω το χερι στην τσεπη και δε μου περισσευουν κι ολας. Αλλα να το παμε απο την αρχη.
Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε αναζητηση για την αντικατασταση του Panasonic AE900. 720p και με την λαμπα στα τελευταια της, ηρθε η ωρα. 1080 ειχα να δω απο την εποχη του JVC HD1 οποτε δεν ειχα σημειο συγκρισης. Αυτο που ηθελα ηταν ευκρινεια, φως, LCD ελεω RBE και ευκολιες ( lens shift). Α και μια τιμη γυρω στα 2000 περιπου. Οργωσα λοιπον το ιντερνετ και κατεληξα σε epson 6600. Την τελευταια εβδομαδα ελιωσα και στις θεασεις εναν Optoma 30 ενος φιλου για να εχω και ενα μετρο συγκρισης και ημουν ετοιμος.
Σημερα λοιπον ανεβαινω Αθηνα να
τον δω στην AVART.
Καλημεριζω τον Γιωργο και του λεω τον σκοπο μου. Βλεπω και ενα 9200 στην κουτα του και τον ρωταω " πως παιζει σε σχεση μ αυτον?"
-Αστο μου λεει, καμια σχεση. Ελα πανω.
Ανεβαινουμε και ανοιγει ο 6600 με τις βασικες ρυθμισεις στο cinema και λιγο πειραγμα να ερθει πιο φυσικος. Βαζουμε τις σκηνες απο το Avatar που ειχα εκπαιδευτει και λεω εδω ειμαστε. Φωτεινη εικονα, λεπτομερεστατη (αν εδινα ενα 10 στον optoma εδω θα εδινα ενα 9.5 στην ευκρινεια απο μνημης. Και ειπαμε δεν εχω αποψη απο αλλα προβολικα.) Σαφως και η εικονα ηταν κλασεις πανω απο τον 900αρη μου και θα μπορουσα ανετα να ζησω υπερευτυχισμενος μαζι της. ΑΝ.
ΑΝ αυτος ο κακος ανθρωπος δεν ανοιγε εναν 9200 να τον φερει διπλα στον 6600.
Και τον ανοιξε. Απο τη μαμα. Cinema κι αυτος. Και αρχισε να παιζει. Και ξαφνικα στο μενου του avatar βλεπω τον 6600 και παιζει θολα.
Βρε μπας και εγινε κατα λαθος defocus? Παω κανω focus, μια χαρα ηταν. Πλησιαζω να δω μπας και εχει θεμα συγκλισης, αψογος ηταν. Πως θολωσε ετσι ξαφνικα το κερατο μου? Τελεια επαιζε πριν.
Και μπαινει η σκηνη που ξυπναει ο Τζεικ στο διαστημοπλοιο και η σκηνη με το σκαφος στο διαστημα και χανω οτι μαλλι μου εχει μεινει και του λεω " βγαλτον και παμε κατω να μου τον πακεταρεις". Ετσι απλα. Νοκ αουτ σε 30 δευτερολεπτα.

Reaction score
648
30 δευτερολεπτα. Τοσα χρειαστηκαν για να βαλω το χερι στην τσεπη και δε μου περισσευουν κι ολας. Αλλα να το παμε απο την αρχη.
Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε αναζητηση για την αντικατασταση του Panasonic AE900. 720p και με την λαμπα στα τελευταια της, ηρθε η ωρα. 1080 ειχα να δω απο την εποχη του JVC HD1 οποτε δεν ειχα σημειο συγκρισης. Αυτο που ηθελα ηταν ευκρινεια, φως, LCD ελεω RBE και ευκολιες ( lens shift). Α και μια τιμη γυρω στα 2000 περιπου. Οργωσα λοιπον το ιντερνετ και κατεληξα σε epson 6600. Την τελευταια εβδομαδα ελιωσα και στις θεασεις εναν Optoma 30 ενος φιλου για να εχω και ενα μετρο συγκρισης και ημουν ετοιμος.
Σημερα λοιπον ανεβαινω Αθηνα να
τον δω στην AVART.
Καλημεριζω τον Γιωργο και του λεω τον σκοπο μου. Βλεπω και ενα 9200 στην κουτα του και τον ρωταω " πως παιζει σε σχεση μ αυτον?"
-Αστο μου λεει, καμια σχεση. Ελα πανω.
Ανεβαινουμε και ανοιγει ο 6600 με τις βασικες ρυθμισεις στο cinema και λιγο πειραγμα να ερθει πιο φυσικος. Βαζουμε τις σκηνες απο το Avatar που ειχα εκπαιδευτει και λεω εδω ειμαστε. Φωτεινη εικονα, λεπτομερεστατη (αν εδινα ενα 10 στον optoma εδω θα εδινα ενα 9.5 στην ευκρινεια απο μνημης. Και ειπαμε δεν εχω αποψη απο αλλα προβολικα.) Σαφως και η εικονα ηταν κλασεις πανω απο τον 900αρη μου και θα μπορουσα ανετα να ζησω υπερευτυχισμενος μαζι της. ΑΝ.
ΑΝ αυτος ο κακος ανθρωπος δεν ανοιγε εναν 9200 να τον φερει διπλα στον 6600.
Και τον ανοιξε. Απο τη μαμα. Cinema κι αυτος. Και αρχισε να παιζει. Και ξαφνικα στο μενου του avatar βλεπω τον 6600 και παιζει θολα.
Βρε μπας και εγινε κατα λαθος defocus? Παω κανω focus, μια χαρα ηταν. Πλησιαζω να δω μπας και εχει θεμα συγκλισης, αψογος ηταν. Πως θολωσε ετσι ξαφνικα το κερατο μου? Τελεια επαιζε πριν.
Και μπαινει η σκηνη που ξυπναει ο Τζεικ στο διαστημοπλοιο και η σκηνη με το σκαφος στο διαστημα και χανω οτι μαλλι μου εχει μεινει και του λεω " βγαλτον και παμε κατω να μου τον πακεταρεις". Ετσι απλα. Νοκ αουτ σε 30 δευτερολεπτα.
Κάπως έτσι την έπαθα και εγώ, για 6600/7200 πήγα στην avart,και μετά από 30 λεπτά demo α/β ,παρήγγειλα τον tw9200 :D

Καλοθεατος :thumbsup:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.996
Επειδή έτυχε να έχω στην κατοχή μου για λίγες ημέρες έναν 6600 που πήρα από αγγελία εδώ μέσα, μπορώ να πω τα εξής:
Είναι πολύ φωτεινός, έχει καλή κίνηση, αλλά έχει χάλια μαύρο και με έντονη πράσινη χροιά.
Η ευκρίνειά του δεν διεκδικεί δάφνες.
Τον έδωσα πίσω μετά από λίγες μέρες και πήρα στην θέση του έναν άλλον, αλλά δεν σας λέω ποιον γιατί ντρέπομαι.
Είναι DLP.

Πάντως ετοιμάζομαι για αλλαγή με νέο κομμάτι μαζί με άλλους δύο ή τρεις βλαμμένους.
[DOUBLEPOST=1445448724][/DOUBLEPOST]Λευτέρη ο 9200 δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τον 6600 και καλά έκανες και τον πήρες.
Μεγειές.

Reaction score
290
Kαλωςήρθες στον κόσμο του Full HD! :p

Eξαιρετικός προβολέας ! Ρίξε μέσα Oblivion ,Hobbit ,Skyfall,Interstellar και απόλαυσέ τον. Ρίξε και καμία screen εν δράση όποτε έχεις χρόνο.

Καλορίζικος , καλοθέατος.
[DOUBLEPOST=1445449635][/DOUBLEPOST]
Τον έδωσα πίσω μετά από λίγες μέρες και πήρα στην θέση του έναν άλλον, αλλά δεν σας λέω ποιον γιατί ντρέπομαι.
Είναι DLP.
ΜπαρμπαΜπέν?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Βρε παιδια δεν προλαβα να μπω καν στον κοπο να κανω συγκριση σε μαυρο, χρωμα, κινηση. Ειλικρινα, η διαφορα στην ευκρινεια ηταν τοση που η αποφαση ηταν στιγμιαια. Και η πλακα ειναι οτι ελεγα αν εχουν την ιδια ευκρινεια, δε με νοιαζει το μαυρο και τα χρωματα. Θα παρω τον μικρο. Που να ξερα ο αμοιρος...

Reaction score
1.391
πριν απο χρονια, πηγα για αλλαγη προβολικου στον καταστροφεα κυριο Παχη Νικολαο , ετοιμος για να αγορασω εναν κιλερ στα 900 ευρο , βαση του περιοδικου που φιλοξενουσε το τεστ του....

τον εστησε λοιπον και ...πηρα μια ιδεα...

ειχε 2 οθονες ανοιχτες η μια διπλα στην αλλη , και μου πετουσε εικονες απο διαφορους αλλους , σιγουρα καλυτερους , και ακομη ποιο σιγουρα...ακριβοτερους...

τελικα εφυγα με προβολι των 3,800 ευρο απο κει μεσα...

Reaction score
11
Καλοριζικος Λευτέρη!
Έχει και πολύ φως αυτός θα γεμίζει μια χαρά την τεράστια οθόνη!
Και από 3D είναι πρώτος.

Βάλε και καμιά φωτό να θυμηθούμε τα παλιά. Πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια από τότε!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.372
Μην υπολογιζεις οτι θα δεις και πολλα 3D, για πρωτο παντως βαλε το gravity !

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Καλοθεατος και μακαρι να τον χαρεις (εχω να δω σε προβολι...)

Εχω μιαν απορια πρωι πρωι...Αυτο:
"Καλημεριζω τον Γιωργο και του λεω τον σκοπο μου. Βλεπω και ενα 9200 στην κουτα του και τον ρωταω " πως παιζει σε σχεση μ αυτον?"
-Αστο μου λεει, καμια σχεση. Ελα πανω
"
τι σημαινει ακριβως;
α) οτι ψιλοσνομπαρισε τον 9200 χαριν του 6600;
α) ή ηθελε πρωτα να δεις τον 6600 και μετα να τον συγκρινεις με τον 9200 ωστε να τον "θαψει" αφου γνωριζε πόση διαφορα εχουν μεταξυ τους;
Απορια...αθωου!

Καιρο εχουμε να δουμε κανενα σκιτσο σου, περασε η ορεξη;

Reaction score
2.001
Βρε παιδια δεν προλαβα να μπω καν στον κοπο να κανω συγκριση σε μαυρο, χρωμα, κινηση. Ειλικρινα, η διαφορα στην ευκρινεια ηταν τοση που η αποφαση ηταν στιγμιαια. Και η πλακα ειναι οτι ελεγα αν εχουν την ιδια ευκρινεια, δε με νοιαζει το μαυρο και τα χρωματα. Θα παρω τον μικρο. Που να ξερα ο αμοιρος...

Γιαυτό αγαπητέ δεν πρέπει κανείς να βγαίνει απο το σπίτι του στις μέρες μας....
Κάθεσαι και απολαμβάνεις την άγνοια σου....και όλα καλά!!!

(Καλορίζικος και καλό λιώσιμο...!!!)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Καλοθεατος και μακαρι να τον χαρεις (εχω να δω σε προβολι...)

Εχω μιαν απορια πρωι πρωι...Αυτο:
"Καλημεριζω τον Γιωργο και του λεω τον σκοπο μου. Βλεπω και ενα 9200 στην κουτα του και τον ρωταω " πως παιζει σε σχεση μ αυτον?"
-Αστο μου λεει, καμια σχεση. Ελα πανω
"
τι σημαινει ακριβως;
α) οτι ψιλοσνομπαρισε τον 9200 χαριν του 6600;
α) ή ηθελε πρωτα να δεις τον 6600 και μετα να τον συγκρινεις με τον 9200 ωστε να τον "θαψει" αφου γνωριζε πόση διαφορα εχουν μεταξυ τους;
Απορια...αθωου!

Καιρο εχουμε να δουμε κανενα σκιτσο σου, περασε η ορεξη;
Το δευτερο φυσικα!! Ηθελε να χαρω με την εικονα του 6600 (το οποιο και εγινε) και μετα να παρω την ψυχρολουσια με τον 9200. Μιλαμε για κακία παιδι μου!! :p Τα σκιτσακια ειναι αληθεια οτι μου ελειψαν κι εμενα. Κατι θα κανουμε... ;)
Φωτο θα ερθουν μολις στηθει γιατι το ΗΤ ειναι υπο αναβαθμιση γενικα!! ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.140
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS