303/300

Reaction score
3
Στο καινούργιο stereofile του Οκτωβρίου,έχει εξώφυλλο και τέστ,το καινούργιο cd της CARY,αυτό που είναι λαμπάτο αλλά και τρανζιστοράτο,με ανάλυση επιλεκτικά απο 16/44,1 και μέχρι 24/768.

Τα λόγια και η περιγραφή είναι πολύ κολακευτικά. :)

Reaction score
3.464
Tα πρώτα σχόλια φανερώνουν ότι με τις καλύτερες συνθήκες το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει την δυνατότητα να ακουστεί, να πλησιάσει ίσως σε απόδοση, το λαμπάτο τροποποιημένο DAC SRC9624 της  Behringer που παρουσιάζεται στην DIY κατηγορία του site μας.     :roll:

Τι έχουν πάθει όλοι με τις λάμπες.   Αχ αυτές οι ECC82 της Mullard !!!

(Σιγά μην έχουν βάλει Mullard ή Telefunken στο Cary)

Δεχόμαστε και κόντρες αμα λάχει ναμμμ...

Reaction score
0
g.Kar εδώ έχει ωραίες λαμπίτσες http://www.upscaleaudio.com/view_category.asp?cat=44 για το Cary, δες και τις Radiotechnique.

Και εδώ μερικές φωτό και λεπτομέρειες http://www.upscaleaudio.com/updates/cd303300.htm

Οπότε βάζεις εσύ τις λαμπίτσες που θες.

Έχει περάσει μια φήμη σε διεθνή φόρουμ ότι το Cayin 17A αποτελεί αντιγραφή (κινέζοι γαρ με μάτια παντού) του 303/300 με αρκετά φθηνότερα υλικά και βγαίνει στα μισά χρήματα.
Για όσους θέλουν να κινηθούν πιο χαμηλά.
Αλλά μόνο χειρότερη τροφοδοσία να βάλεις και άλλα επιμέρους χειρότερα υλικά το αποτέλεσμα αλλάζει άρδην. Και οι μετέπειτα συγκρίσεις αυτό έδειξαν. Αφού τα καίρια τσιπάκια δεν ήταν ίδια.

Τώρα για τις καλές κριτικές της Cary εμένα με έχει εντυπωσιάσει ότι π.χ. ο 805 ενισχυτής της είναι σε παραγωγή και recommended class A πάνω από 11 χρόνια, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τα "χώνεις" επί τόσα χρόνια.....

Για τους παλιούς θυμίζω άλλωστε τη χοντρή κόντρα του ιδιοκτήτη της Cary με τον John Atkinson και επίσης το εκπληκτικό εκείνο εξώφυλλο με τους Cary805 και Krell ksa300 (επίσης για τους παλιούς) και ερωτώ τώρα που είναι σήμερα ο εν λόγω Krell _στα αζήτητα_ ενώ ο 805 παραμένει και αν ένα μηχάνημα δεν λέει δεν μπορεί να επιβιώνει για τόσα χρόνια. Γιατί όλα τα άπλυτα βγαίνουν στη φόρα, δεν μπορείς να ξεγελάς πολύ κόσμο για πάνω από μια 10ετία.
Το ίδιο συμβαίνει και για άλλα κλασσικά κομμάτια όπως ο 300β sei, 211, 1610, slp98....κλπ κλπ που άντεξαν το τεστ του χρόνου και για άλλα που όχι.

Reaction score
0
Επειδή είδα και εγώ το test, δεν είδα αυτά που λέτε, δηλαδή, εγώ κατάλαβα ότι το είδανε το μηχανάκι ακριβό!

Επίσης διέκρινα αρκετά σημεία τα οποια διαβάζοντας ενδιάμεσα τον γραμμών, αλλα έλεγαν.

Μακάρι να βγω ψεύτης, διότι τα μηχανήματα του Cary είναι ΠΟΛΥ καλά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88