32'' Ποια προτεινεται?

Reaction score
0
Παιδεια επιδει ψιλομπερδευτικα με τα πολλα αρθα θα ηθελα να μου πει καποιος μια καλη 32 αρα 700-800 ευρω ευχαριστω.

Reaction score
73
Απάντηση: 32'' Ποια προτεινεται?

Σχεδόν το ίδιο θέμα άνοιξα και εγω ... με τη διαφορά ότι δεν έβαλα χρηματικο περιορισμό...

Αλλα κανεις δεν απαντησε... Αν λάβουμε υπόψην ότι γενικά τα άτομα του φορουμ απαντάνε στα ερωτήματα
αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν ασχολειται πλεον με 32-άρες TV ...:117:.

Οι περισσοτεροι ασχολούνται με πάνω απο 40" ... Οπότε μάλλον δεν θα πάρουμε καμμιά απάντηση
και θα πρεπει να εμπιστευτούμε τα ματια μας στα καταστηματα και τα περιοδικά :102:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Κάμετε βρε και λίγη υπομονή:116:
Γενική κατεύθυνση:Επειδή πλέον σχεδόν όλες οι σειρές (πλην των πολύ ακριβών) υπάρχουν και στις 32 ίντσες ότι ισχύει για τις 40άρες πχ ισχύει κατά 99% και για τις 32άρες.
Για ψάξτε λίγο:126:
Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο δύσκολη διάσταση η 32άρα πλέον και κατ εμε οικονομικά ασύμφορη μιας και οι 37άρες έχουν μικρ'ή διαφορά τιμής.

Reaction score
0
εχω δει τις SAMSUNG led lκαι νομιζω ειναι οτι καλυτερο ,βεβαια ειναι και οι πιο ακριβες.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
1. νομίζω πως για αυτές τις διαστάσεις δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά και να πας σε αναλυση full hd. Εξάλου δεν νομίζω να μπορει κάποιος στις 32 να διακρίνει διαφορά.
2. εαν απο οτι κατάλαβα η τβ προορίζεται για χρήση κρεβατοκάμαρας και δεν σε πολυενδιαφέρει το design ( πολύ λεπτή τύπου led) θα σου πρότεινα αυτή
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32b450-le32b450c-20090625155.htm
σε αυτή την τιμή
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-32-Le32B450C4-LE32B450C4WXXH.htm

Reaction score
0
Απάντηση: 32'' Ποια προτεινεται?

αυτη δεν εχει ουτε usb ουτε τιποτα,γιατι σε αυτη την διασταση να μην παω σε Full HD

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
γιατι σε αυτη την διάσταση εαν δεν βλέπεις απο το 1 μέτρο δεν νομιζω πως διακρίνεται διαφορα μεταξυ full hd. Επιπλέον η ανάλυση της είναι οτι πρέπει για sd κανάλια. Εκτος και εαν οι ανάγκες σου ειναι διαφορετικές απο sd & dvd οπως ανέφερες παραπάνω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.741
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88