32'' Τηλεόραση, ποιά είναι η καλύτερη επιλογή;

Reaction score
0
Γεια χαρά σε όλους!

Αποφάσισα να πάρω μία 32'' TV (οι πιο πολλοί λογικά θα την βρείτε μικρή...) με budget περίπου στα 450-500 ευρώ. Επίσης προϋπόθεση είναι να είναι full hd.

Αυτές που έχω βρει είναι οι παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32-32LH3000.htm

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=115061

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=102441

Επίσης είχα πάει στα saturn και είχα δει μία SONY με περίπου τα ίδια λεφτά αλλά δε θυμάμαι μοντέλο.

Έχετε να προτείνετε μήπως κάποια άλλη εκτός από τις παραπάνω; Όλα τα σχόλια δεκτά.

Ευχαριστώ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Kαλησπέρα και καλώς ήρθατε στο avsite.

Γενικός κανόνας (ειδικά στις lcd ):Όσο πιο καινούργιο είναι το μοντέλο τόσο πιο καλή εικόνα έχει(αν θέλετε να χρησιμοιποιείσεται τους επεξεργαστές εικόνας της εκάστωτε εταιρείας/όχι πάντα καλό).
Η χρήση θα είναι μικτή(τηλεοπτικό σήμα/ταινίες blu ray) ή το βάρος θα δωθεί σε έναν απ τους 2 τομείς?(Το ρωτάω γιατί ενώ οι επεξεργαστες μπορούν να κάνουν θαύματα στα τηλεοπτικά κανάλια,πολλές φορές χαλάνε το blue ray).

Πάντως στη κατηγορία χρημάτων που ζητάτε η πρώτη και η τρίτη είναι οι μόνες (απ όσες μπόρεσα να βρώ) που πληρούν τα χαρακτηριστικά που ζητάτε.Η tv στο 2ο λινκ δεν είναι full hd αλλά hd ready (720p).
Ενδεχομένως στα καταστήματα να υπάρχουν προσφορές σε παλαιότερα μοντέλα οι οποιές δεν υπάρχουν online.

H philips πάντως έχει πολύ εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα
Την lg δεν την έχω δει.

Reaction score
0
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οι philips γενικότερα δε θεωρούνται καλύτερες από τις LG; Αυτή την εντύπωση έχω και μιλάω βέβαια για τηλεοράσεις ίδιας εποχής, όχι μία philips 2ετίας με μία LG φετινή.

Από τιμή, είναι καλή ή ακριβή αναλογικά με αυτά που προσφέρει;

Reaction score
4.909
Απάντηση: 32'' Τηλεόραση, ποιά είναι η καλύτερη επιλογή;

Εγω θα έλεγα ότι θα πρέπει πλέον στα κριτήρια να μπει και η ύπαρξη ψηφιακού τιούνερ dvb-t/mpeg4 ώστε να καλύπτει και τα πρότυπα της επίγειας ψηφιακής εκπομπής της Digea και α μην χρειαστει σύντομα (το πόσο....θα δούμε!) εξωτερικό κουτί! Δεν ξέρω όμως να σου πω ποιές 32αρες καλύπτουν αυτό το κριτήριο (δεν το έχω ψάξει...)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οι philips γενικότερα δε θεωρούνται καλύτερες από τις LG; Αυτή την εντύπωση έχω και μιλάω βέβαια για τηλεοράσεις ίδιας εποχής, όχι μία philips 2ετίας με μία LG φετινή.

Από τιμή, είναι καλή ή ακριβή αναλογικά με αυτά που προσφέρει;
Όχι απαραίτητα.Εξάλλου (απ όσο ξέρω) τα ίδια πάνελ φοράνε.
Απλώς η φιλιπς έχει κάνει τρομερή δουλειά με τις μηχανές βελτίωσης της εικόνας(το pixel plus) και είναι πολύ καλές (για lcd) στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Από τιμή απλώς δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στις 32'' για να βγάλουμε συμπέρασμα.

Reaction score
0
Άρα δε θα υπάρχει πρόβλημα εφόσον έχει MPEG-4 ε;

Εκτός δηλαδή του μεγέθους (που από την αρχή ήξερα πως θα φανεί μικρή σαν τηλεόραση) δεν βρίσκω άλλο θέμα. Σωστά;

Ευχαριστώ και πάλι!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.724
Members
38.483
Νεότερο μέλος
Sofronitzky