32'' μεχρι 800ε

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.
Για να ειμαι ειλικρινης,το θεμα των τηλεορασεων ποτε δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα,πολλες απαιτησεις δεν εχω.
Όμως αποφασισα να αλλαξω την μετρια CRT δεκαετιας που εχω και να παρω μια lcd,.To μπατζετ οριστηκε στα 800ε το πολύ,η τηλεοραση πρεπει να είναι 32 ιντσων και κατά προτιμηση να εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη και να εχει δυνατοτητα να παιζει 2 πραγματα ταυτοχρονα(νομιζω η επιλογη αυτή ονομαζεται PIP)
Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει για τα παρακατω,με σειρα προτεραιοτητας.
1)Ταινιες και ξενες σειρες,σε divx(αναπαραγωγη από επιτραπεζιο dvd player)
2)Αναλογικη τηλεοραση(ως επι το πλειστον αθλητικες μεταδοσεις)
3)Ταινιες σε dvd.
Με βαση και το περιορισμενο μπατζετ,κατεληξα στην Samsung LE32S86B,που την βρισκω σε 2-3 online καταστηματα περι τα 780ε.
Εχει κανενας το συγκεκριμενο μοντελο?Εντυπωσεις?(με ενδιαφερουν κυριως το πώς θα εμφανιζονται τα divx σε σχεση με το πώς παιζαν στην CRT και το πώς εμφανιζονται τα αναλογικα καναλια).
Αν εχω καταλαβει καλα,η σειρα S,είναι τα φθηνα μοντελα της Samsung.Εκτος από καποιες εμφανεις διαφορες με την σειρα R(λιγοτερες HDMI θυρες,μικροτερο κοντραστ),ξερουμε αν εχουν και διαφορετικο πανελ?Ξερει κανεις καποιο καταστημα που την εχει φθηνοτερα από την προαναφερθεισα τιμη?Aλλες προτασεις,περα από την συγκεκριμενη?
 

Μηνύματα
16
Reaction score
0
Στην ίδια περίπου (με λίγο σφιχτότερο budget) και καταλήγω στην LG LC3R.
Βέβαια από κοντά, όταν τις είδα τα χρώματα των Samsung S86 μου φάνηκαν πιο ζωντανά.
Εγώ τώρα σκέφτομαι και τη νέα σειρά της LG (LC45, LC51). Όμως, δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές (μάλιστα έχουν και μικρότερη φωτεινότητα 450 αντί 500).
Αν γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για την σειρά της LG στις 32' ας μας διαφωτίσει.
 

Μηνύματα
401
Reaction score
0
Φίλε reyad όπως θα δεις και στο άλλο φόρουμ σου προτείνω την Sony KDL-32V2500 με 875 από electroptica!!!κλάσεις ανώτερη!!!
 

Μηνύματα
497
Reaction score
0
Φίλε reyad όπως θα δεις και στο άλλο φόρουμ σου προτείνω την Sony KDL-32V2500 με 875 από electroptica!!!κλάσεις ανώτερη!!!
Δες εναλλακτικά και την Samsung LE32R71 στα ιδια περιπου χρήματα αρκεί να την βρείς..
 

Μηνύματα
768
Reaction score
1
Η mediamarkt έχει βγάλει μια Philips 32PFL55 στα 829. Καλή φαίνεται αλλά θα πρέπει να την δεις και από κοντά.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Μηνύματα
3.032.620
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης
Top