θα ηθελα τη γνωμη σας για την συγκεκριμενη τηλεοραση, την βρηκα στον κωτσοβολο 450 ευρω με αποσυρση την παλια μου crt , εχει καλα χαρακτηριστικα για την τιμη της και θεωρω πως ειναι καλη ευκαιρια -θα ηθελα την γνωμη σας,ευχαριστω .
Συμβουλη παθων:αν παρεις την LG3000 ΜΗΝ την παρεις απο το E-shop...
Απο την πρωτη μερα ακουγα ενα ηλεκτρικο θορυβο απο την πισω πλευρα.
Τηλεφωνω στο E-shop και με παραπεμπουν στο service της LG.
Τηλεφωνω εκει και μου στελνουν τον αντιπροσωπο τους που επιβεβαιωνει το προβλημα και παιρνει το serial για να επικοινωνησει με τα κεντρικα.
Του στελνουν οδηγιες και παιρνει την τηλεοραση για αντικατασταση του Inverter ή του πανελ.
Μετα τρεις μερες με ενημερωνει οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα αλλα και οτι η LG δεν εχει ευθυνη καθως προκειται για ανεξαρτητη εισαγωγη απο το E-shop.
Μεταφερω την τηλεοραση στο Ε-shop οπου θα πρεπει να περιμενω να σταλει Αθηνα και να ενημερωθω για τη συνεχεια της ταλαιπωριας μου...
Σορυ για το οφτοπικ αλλα καπου πρεπει να τα πω με τα νευρα που εχω αυτες τις μερες.
Συγγνώμη για το off topic αλλά και εγώ ακούω έναν υψίσυχνο θόρυβο από το πίσω μέρος της τηλεόρασης (32LG3000 αγορασμένη 7 ήμερες από το Mediamarkt) ο οποίος είναι αντιληπτός όταν η ένταση του ήχου είναι από mute έως επίπεδο 4.
Φίλε yan73 μήπως μπορείς να μας πεις τι έγινε με την δικιά σου τηλεόραση?