32LG3000 ή 32LG2000

Reaction score
0
Ανοιξα καινουργιο θεμα για να μου πειτε ποια απο τις 2 θεωρειτε καλυτερη; Νομιζω πως η 2000 στα χαρακτηριστικα ειναι καλυτερη απο την 3000 αλλα θα θελα και την γνωμη σας. Οσοι ειστε κατοχοι αυτων των τηλεορασεων αξιζει λετε να την παρω; Τηνθελω λιγο για τηλεοπτικο σημα και κανενα dvd για το δωματιο, η αποσταση ειναι γυρω στα 2.5 μετρα. Σημερα που πηγα στον κωτσοβολο ειχε φατσα καρτα την 2000 συνδεδεμενη με ενα απλο toshiba dvd. Απο μακρυα η εικονα φαινοταν μια χαρα, αλλα απο κοντα η εικονα ηταν...πιξελιασμενη. Eτσι δειχνει ή αυτο μπορει να οφειλεται σε κατι αλλο; Γιατι αμα δειχνει ετσι δεν αξιζει με τπτ να την παρω.

Reaction score
0
Καλές και οι δύο. Η 2000 αποτελεί αποκλειστικό μοντέλο αυτή τη στιγμή του Κωτσόβολου και έχει τιμή από 6/11 433€. Η 3000 είναι το μοντέλο που διατίθεται σε όλη την υπόλοιπη αγορά περίπου στα 499€ (Electronet). Αυτό που ξέρω είναι ότι η πρώτη είναι "κατά παραγγελία" των Dixons για 32" σε φθηνή τιμή.
Άποψη μου είναι να επιλέξεις την 3000 με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας γιατί υπάρχουν και φαινόμενα παραεισαγωγής.

Καλή επιτυχία

Reaction score
0
Απάντηση: 32LG3000 ή 32LG2000

η 3000 εχει πια 455 ευρω. αυτο που με 'κολλησε' πολυ ομως ηταν η χαλια εικονα που ειχε η 2000. επαιζε κατι demo dvd απο ταινιες και οταν την κοιτουσες απο κοντα ειχε κατι pixels αστα να πανε. μεχρι και τα γραμματα φαινοντουσαν τετραγωνισμενα. Η υπαλληλος μου....δικαιολογηθηκε οτι και καλα ηταν παλι το δισκακι dvd, αλλα δεν την πιστεψα φυσικα...Γι αυτο και ξαναρωταω οσους την εχουνε, πραγματι ετσι δειχνει σαν εικονα; Μου χει κατσει τωρ και η philips 3403D. Μαλλον αναμεσα στις 2 θα διαλεξω...

Reaction score
0
Φίλε μου ανοιξα και εγω νεο θεμα δεν το προσεξα αυτο το θεμα,και εγω ακριβως για το ιδιο πραγμα ψαχνομαι αλλα μεσω του e-shop.Σκεφτομαι για την 2000 γιατι ειναι ποιο καινουργιο μοντελο,αλλα στο επισημο Site δεν υπαρχει πουθενα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef