32lg3000 και aspect ratio, θέμα firmware?

Reaction score
3
Έχω την ανωτέρω τηλεόραση και όλα είναι ωραία και καλά, αλλά δεν έχει επιλογή για να γεμίζει όλη την οθόνη χωρίς να ξεχειλώνει τα πρόσωπα.

Για να εξηγηθώ το έχω δει σε άλλες τηλεοράσεις. Είναι μια επιλογή όπου διατηρούνται σωστές οι αναλογίες στο κέντρο του κάδρου και στα άκρα ξεχειλώνει λίγο για να γεμίσει την εικόνα. Το ξέρω είναι λίγο περίεργο αυτό που ζητάω αλλά μήπως έχει προστεθεί σε κάποιο νεότερο firmware? H δικιά μου είναι απο τις πρώτες που είχαν κυκλοφορήσει.

ΥΓ. Αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι το firware της δικιάς μου, θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι.

Reaction score
800
Απάντηση: 32lg3000 και aspect ratio, θέμα firmware?

δεν μπορει να μην εχει επιλογες zoom.
Σιγουρα εχεις ψαξει?

Reaction score
50

σε μια LG 32LC56 που είχα, είχε την επιλογή αυτή, μετά από αλλαγή του firmware (στο επίσημο σερβις λόγω κάποιας βλάβης) η TV είχε χάσει αυτή την επιλογή.
Κάνε μιας ερώτηση στο σερβις τους μήπως ξέρουν κάτι, αν και με άλλο firmware μπορεί να αποκτήσεις πολλά άλλα προβλήματα (όπως εγώ :102: )

Reaction score
1.213

σε μια LG 32LC56 που είχα, είχε την επιλογή αυτή,

Kωστα αυτη η επιλογη ηταν τελικα το zoom που αναφερθηκε επανω η κατι αλλο ? Ο φιλος λεει οτι ανοιγουν μονο τα ακρα της τηλεορασης απλως για να γεμισει το κενο..
Ετσι γινοταν και στην δικια σου περιπτωση ?

Reaction score
3

H τηλεόραση έχει επιλογές για ζοομ αλλά σε όλες ή χάνεις μέρος της εικόνας ή είναι όλη η εικόνα παραμορφωμένη.

Εγώ θέλω να είναι στο κέντρο εντάξει η αναλογία και να "ξεχειλώνει" λίγο στα άκρα, το ε΄χω δει σε άλλες τηλεοράσεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 32lg3000 και aspect ratio, θέμα firmware?

Εισαι ευχαριστημένος απο την τηλεόραση?
Εχει καλή εικόνα?

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: 32lg3000 και aspect ratio, θέμα firmware?

Εισαι ευχαριστημένος απο την τηλεόραση?
Εχει καλή εικόνα?
Κοίτα, γενικώς είμαι εύκολος στις τηλεοράσεις και στις οθόνες υπολογιστών, εμένα καλή μου φαίνεται αλλά δεν πολυβλέπω. Μην σε πα΄ρω όμως και στον λαιμό μου.

Reaction score
164

H δυνατότητα που ζητάει ο φίλος μας, ονομάζεται, συνήθως, smart. Η zoom "ξεχειλώνει" όλη την εικόνα και όχι μόνο τα άκρα.

Reaction score
50

Εγώ θέλω να είναι στο κέντρο εντάξει η αναλογία και να "ξεχειλώνει" λίγο στα άκρα, το ε΄χω δει σε άλλες τηλεοράσεις.
έτσι ήταν και σε μένα, νομίζω smart το ελεγε δεν ειμαι σίγουρος :121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss