360o Hi end Home Theater

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Διαβαζα το review του Bolzano Villetri BV HF3003 που μπορειτε να βρειτε εδω:
http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_3/bolzano-villetri-3003-speakers-8-2006-part-1.html

και μου δημιουργηθηκε μια απορια.

Λογω της μεγαλης εικονας και διασπορας , που δημιουργουνται απο παρομοιας φυσης ηχεια , η χρηση τους δεν θα ηταν προτιμητεα σε καποιο hi end home theater συστημα παρα σε ενα "κλασικης" μορφης δικαναλο?

Εως και το κεντρικο ηχειο που παραγει η εταιρεια ειναι ιδιας φιλοσοφιας

Περισσοτερα για την εταιρεια:
http://www.bolzanovilletri.com/

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Λογω της μεγαλης εικονας και διασπορας , που δημιουργουνται απο παρομοιας φυσης ηχεια , η χρηση τους δεν θα ηταν προτιμητεα σε καποιο hi end home theater συστημα παρα σε ενα "κλασικης" μορφης δικαναλο
Γιατί σε ένα home cinema δεν έχουν δικαίωμα οι ακροατές να ακούν σωστά και εστιασμένα? :lol: :lol:

Εντάξει πέραν από την πλάκα, είναι πολύ μεγάλο μανίκι να μπλέξεις με τέτοια ηχεία, με την έννοια ότι θα δυσκολευτείς πάρα πολύ για να τα στήσεις. Πάντως μια τεχνολογία δεν μπορεί να είναι δείγμα ότι μια υλοποίηση παίζει σώνει και καλά τέλεια. Μπορεί να παίζει από πολύ καλά έως πολύ χάλια. :wink:

V

VaD

Guest
Τι μαραφέτι είναι τούτο πάλι; Θα τολμούσα πάντως να τα χαρακτηρίσω τουλάχιστον κακόγουστα. :?

Reaction score
7
Εμενα παντως μου αρεσουν. Πολυ ομως....
Βεβαια αλλο να βλεπεις τον κωνο να παλινδρομει...
Το κακο ειναι οτι (οσο να 'ναι) ο κωνος θα μαζευει λιγη σκονη και οτι η μανα μου μπορει να βαλει στον κωνο σοκολατακια...

V

VaD

Guest
Δεν πα να παίζουν και το μακαριότατο Αλεξανδρείας και τον πάσης Ελλάδος. Δεν τα βάζω σπίτι μου ούτε για 500€ :D
Τώρα για τον κώνο (το νου με λου) που παλλινδρομεί δεν ξέρω . Μπορεί και ν' άλλαζα γνώμη αν το έβλεπα ζωντανά. :D

Reaction score
0
well τα χω ακουσει να παιζουν και ειναι πιο παντοκαντευθιντικα και απο τα mirage συν πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχο σαφως ακριβοτερα για ενα μεσαιο ψς ευρυχωρο χωρο οτι καλυτερο σε πολυ μεγαλους χωρους η παντοκατευθιντικοτητα χανεται οπου αλλου μονοδρομος αρκει να υπαρχει και το ρευστο
σε καποιο γαλικοdiaposon τα εχει τεστ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm