37''-42'' Full HD, 100Hz, USB Movie

Reaction score
0
Γειά χαρά!

Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω μία τηλεόραση που να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

37''-42''
100Hz
USB που να μπορεί να παίξει ταινίες

Το θέμα είναι πως από άποψη budget είμαι διατεθειμένος να δώσω έως 800 ευρώ (βασικά τα 700 είχα σαν όριο, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο με 700 ευρώ, σωστά;).

Βρίσκω κάποιες με αυτά τα κριτήρια, αλλά δε μπορώ να καταλάβω αν παίζουν ταινίες ή όχι. Σε ένα site λέει πως έχει USB ενώ σε ένα άλλο λέει πως δεν έχει...

Επίσης, αναζητώντας στον skroutz πχ βρήκα την Philips PFL427404H η οποία έχει όλα όσα αναφέρω, είναι καλή;

Για 37αρα βρήκα μία samsung http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-37-Le37B650T2-LE37B650T2WXXH.htm που στο σκρουτζ την πουλάνε πολύ φτηνότερα. Πως σας φαίνεται;

Στο πλαίσιο που είδα την PFL428404H που στην ουσία είναι ίδια με αυτή που λέω με την μόνη διαφορά πως έχει και ambilight μου φάνηκε λίγο σκοτεινή σε σχέση με μία SHARP και μία PANASONIC που είχε δίπλα.

Έχετε κάποια αντιπρόταση;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Σε αυτή τη σελίδα υπάρχουν τα μοντέλα της εκάστωτε εταιρίας.Μόνο που δεν υπάρχουν αναλυτικές τιμές.Θα κάνετε ένα κόπο να τις κοιτάτε στο skroutz ή όποιο άλλο σας βολεύει.

Reaction score
0
Αναζητώντας λοιπόν μερικές TV. Κατέληξα στις παρακάτω, αλλά έχω έναν προβληματισμό.

Η Philips 37PFL5604H είναι μία φτηνή λύση (μπορώ να την πάρω 550 ευρώ) και η LG 37LH5000 (720 ευρώ).

Η Philips έχει 50Hz ενώ η LG 200Ηz. Γενικά θα την χρησιμοποιήσω για TV και ταινίες. Αυτή η διαφορά στα Hz είναι όντως τόοοσο μεγάλη για αυτά πού θέλω να κάνω; Θα δω διαφορά;

Η διαφορά στην τιμή όμως; Να μην την σκεφτώ και να πάρω με τη μία αυτή με τα 200Hz;

Για 42'' υπάρχει η Philips 42PFL7404H στα 790 ευρώ. Αυτή είναι 100Hz. Οι philips μου είπανε πως έχουνε πρόβλημα με το lag. Έχει κανείς σας να κάνει κάποια παρατήρηση πάνω σε αυτό;

Επίσης για 42'', υπάρχει και η LG 42LH5000 η οποία από τον τσάμπα (το σαιτ) κοστίζει 820 ευρώ (στο πλαίσιο έχει περίπου στα 960 ευρώ νομίζω).

Έχω λίγο μπερδευτεί, από 550 ευρώ έως 820 είναι αυτές που έχω επιλέξει. απλά δε ξέρω αν θα δω όντως διαφορά.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει με την γνώση/εμπειρία του...ευχαριστώ.

:118::118:

Reaction score
6
Να ξέρεις γενικά ότι τα 100 ή 200 Hz είναι κάτι που βελτιώνουν την κίνηση και έχει επιλογή αν θα τα ενεργοποιήσεις ή όχι.

Μεταξύ B650 και LH5000 η πρώτη εχει καλύτερη ευκρίνεια και η δεύτερη καλύτερη κίνηση. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Επίσης η 42LH5000 έχει κάπως μειωμένη γωνία θέασης.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Γενικά η κίνηση των samsung δεν είναι ότι καλύτερο.Αν και βελτιώνεται ενεργοποιώντας τα 100Hz σε hi-def αρχεία μέχρι στιγμής υστερούν απ τις αντίστοιχες σονυ(IMHO).
Φιλιπς δεν έχω δεί ακόμα.
Πάντως οι lg είναι μια χρησή τομή σε σχεδόν όλους τους τομείς(το μαυρο τους δεν μου πολυαρέσει),ειδικά αν λάβουμε υπόψιν και τις τιμές τους.

Reaction score
0
Ναι το καταλαβαίνω πως τα 200Hz είναι καλύτερα από τα 100Hz. Το θέμα είναι αν η διαφορά θα φαίνεται στην εικόνα ή αν θα φαίνεται σπάνια σε ορισμένες "γρήγορες" σκηνές και μόνο.

Τώρα για την γωνία θέασης δε γνωρίζω. Δεν έχω ιδέα αν οι 178 μοίρες είναι "λίγες".

Για την 37άρα την philips ούτε κουβέντα ε; :116: Λογικό αφού υστερεί σε πολλά σε σχέση με τις άλλες. Μόνο η τιμή της είναι καλή... :133:

Θα προσπαθήσω να πάω να δω μερικές για να έχω και μία άποψη από κοντά. Μέχρι τώρα ήμουν στο να πάρω την Philips 42PFL7404H και ήταν η μοναδική που είχα ασχοληθεί να δω (προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι κακή TV, σίγουρα όμως όχι η καλύτερη, απλά καλή).

Reaction score
0
Οι SONY ρε παιδιά είναι αρκετά ακριβές σε σχέση με τις προδιαγραφές και σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Είναι όντως τόσο ανώτερες ή απλά το όνομα παίζει τόσο μεγάλο ρόλο;

Βλέπω κάτι SONY με αντίθεση 33000:1 να είναι πιο ακριβές από Philips ή Samsung που έχουν 80000:1 και με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό είναι λογικό;

Reaction score
6
Τα 100Hz ή 200 ή ότιδήποτε βελτιώνουν την κίνηση. Η διαφορά είναι διακριτή και στον πιο άπειρο θεατή.

Οι 178 μοίρες θέασης είναι 178. Αλλά έχεις αναρωτηθεί τι εννοούν με αυτό;
Εννοούνε ότι μπορείς να δεις εικόνα, αλλά εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις όταν είσαι μπροστά από την TV.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Βλέπω κάτι SONY με αντίθεση 33000:1 να είναι πιο ακριβές από Philips ή Samsung που έχουν 80000:1 και με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό είναι λογικό;
Η αντίθεση που ανακοινώνουν οι εταιρίες συνήθως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική(πόσο μάλλον με on-off ή ansi contrast),μιας και είναι μια εξειδανικευμένη μέτρηση που πολλές φορές δείχνει μιά τελείως ''ψευτική'' εικόνα.
Αν δεν μπεί φωτόμετρο με πατερνάκια να μετρήσει όλα τ άλλα είναι βώλος:116:

Reaction score
0
Απάντηση: 37''-42'' Full HD, 100Hz, USB Movie

Με μια 40W5500 θα εισαι μια χαρα φιλε μου...
Σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο την οποια lg 5000 ...
Γυρω στα 850 ευρω θα την βρεις

Πηγαινε να δεις τα μοντελα που σε ενδιαφερουν να παιζουν σε οσα περισσοτερα μαγαζια μπορεις...

Reaction score
0
Συνεχίζω σε αυτό το ποστ (μην ανοίγουμε καινούριο...)...

Λοιπόν, officially είμαι ανάμεσα στις:

Philips 42PFL7404H και Samsung LE40B650 (την έχει σήμερα προσφορά το eshop με 759 EUR).

Σε κάτι reviews που διάβασα, μερικοί λένε για lag στην samsung και άλλοι λένε για προβλήματα/λάθη στην εικόνα της philips. Τι λέτε;

Εγώ αν και δεν έχω κάτσει να προσέξω καλά την Samsung, τείνω προς τα εκεί...

Τι άποψη έχετε; Αν είναι πάω σήμερα κιόλας να την πάρω!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επίσης, η samsung αντί για να λέει πόσο contrast έχει, γράφει ultra...τι ειν τούτο πάλι :D ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili