MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.168
Πόσο καλό θα είναι αυτό το μαραφέτι στα 500 ευρώ? (με 1 ζευγαρι γυαλια)
http://www.curtpalme.com/3DTheatre.shtm
http://www.curtpalme.com/3DTheatre.shtm
Πανο εισαι λιγο αυστηρος με το 720p σημα.Εχει αποδειχθει πολλακις οτι σε καλης ποιοτητας εικονα(πχ.τρανσφερ) η διαφορα απο 1080p ειναι πολυ μικρη, να μην πω αμελητεα.
Παναγιώτη μου, εγώ προσωπικά θα πρέπει να δω πώς παίζει, για να εκφέρω γνώμη, πάντως
η ιδέα ότι όλοι οι προβολείς (ακόμα και ο CRT μου) μπορούν να παίξουν 3D, είναι άκρως ενδιαφέρουσα, πρέπει να παραδεχτής!
Αν είναι έτσι Δημήτρη μου, να πάψουμε να αγοράζουμε προβολείς 1080p. Να συστήνουμε σε όλα τα μέλη που ψάχνουν να αγοράσουν για πρώτη φορά προβολέα, να αγοράσουν έναν μεταχειρισμένο 720p (γεμάτη είναι η αγορά και οι αγγελίες από τέτοιους), με 200 έως 400 ευρώ το πολύ και ησύχασαν...
Πανο ΤΕΛΕΙΩΣ αλλο ειναι ο προβολεας και ΑΛΛΟ ειναι το σημα ΜΗΝ τα μπλεκεις.Το 720p φαινεται σχεδον εξισου καλα στον 1080p προβολεα και ΠΟΛΥ καλυτερα απο οτι σε ενα 720p προβολεα και δεν βγαζω θεωριες αλλα λεω αυτο που εχω δει και που εχουν δει παμπολλοι αλλοι.:126:εχουν γινει και σχετικες δοκιμες σε αλλο φορουμ και οι παρισταμενοι αδυνατουσαν να ξεχωρισουν ποιο ειναι ποιο το σημα.
εμενα Πανο προσωπικα θα με ενδιεφερε κυριως για 720p δορυφορικο,αλλα αυτο πουλες εχει μια λογικη αν δεν το δω δεν μπορω να ξερω.Παντως πιστευω οι η αναλυση ειναι το λιγοτερο που πρεπει να απασχολει καποιον για το συγκεκριμενο μηχανακι,πχ.στα 60HZ θα εχει καποιο φλικερ που εμενα με προβληματιζει,αλλα και γενικα αν δεν το δει κανεις τι να πει?πιστευω παντως οτι αν εχει αποτελεσμα συμφερει πολυ κοσμο.:126:Εδώ όμως μιλάμε για ένα σήμα 1080p που θα φύγει από την πηγή μας (Blu-ray player, HTPC, media player κτλ.) ως 1080p και θα γίνει downscale στα 720p/60Hz στην συγκεκριμένη συσκευή. Μετά πρέπει να ξαναγίνει upscale από τον ενσωματωμένο scaler ενός προβολέα 1080p στο 1080p. Ειλικρινά πιστεύεις ότι μετά από αυτές τις δύο μετατροπές η απώλεια της αναλυτικότητας/ευκρίνειας του σήματος θα είναι αμελητέα; :118:
Ο 'ένας' έχει dlp στην ντουλάπα,ο 'άλλος' crt στο μπαούλο-προβόλια να υπάρχουν κι όπου νά'ναι:138:Θα ήθελα να δω τον HD20 με τα 1700 lumens που έχω στην ντουλάπα...
αυτα τουλεγα κι εγω χτες και με αποπηρε:116::116:Ο 'ένας' έχει dlp στην ντουλάπα,
Το αν παίζει καλά και πόσο είναι αυτό το καλά, θα πρέπει να το δούμε, (πράγμα δύσκολο) και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας εάν αξίζει η αγορά του ή όχι!
βρε Ηλια αν το ειχες αυτο με τον G70 θα το βαλεις να παιξει?τον Οπτομα θα του βαλεις με τα 1700 λουμενς που στην οθονη σου γινονται πανω απο 2000λουμενς!!θα μου πεις, ρε φίλε θα σου εξαφανίσει το λίγο φως που έχεις! και πολύ σωστά! όμως με εξιτάρει η ιδέα!!!
τουλαχιστον εγω αν ειχα ενα καλο προβολι 1080p δεν θα παω να παρω ενα πακετο 3D αμφιβολο προβολεα για να βλεπω 3D.Αντιθετα αρκετοι πουλανε αυτον που εχουν και παιρνουν ενα απο τα 3D ακριβα μοντελα,αλλα αν αυτο το μηχανακι δουλευει εξυπηρετει αυτο τον κοσμο.Εγώ το μηχανάκι αυτό το βρίσκω ακριβό ως ιδέα. Καταρχήν για να το πάρεις με 2 ζεύγη γυαλιά και να περάσει τελωνεία κλπ, μπορεί το κόστος να φτάσει εύκολα τα 700 ή 800 ευρώ. Σε αυτά τα λεφτά νομίζω καταργείται ο λόγος ύπαρξής του με τηλεόραση, εκτός αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει με κάποια KURO. Για προβολέα τώρα, υπάρχουν έτοιμα πακέτα στο χιλιάρικο με τσίλικο προβολέα και οθόνη (http://www.homecinema.gr/details.php?prid=2568), από τα 800 αβέβαια τα 1000 ελληνικού καταστήματος είναι ένα λογικό άλμα, ειδικά δεδομένου ότι παίρνεις πακέτο και καινούριο προβολέα. Έτσι νομίζω ικανοποιείται και αυτός που φοβάται την επίδρασή του στην 2D εικόνα. Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση.