3d γυαλιά για optoma hd142x

Reaction score
256
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους..
Εχω τον παραπανω προτζεκτορα και λεω να παρω και 3d γυαλια .
Δεν εχω αναλογη εμπειρια κ θελω κατι οικονομικο..
Αυτα τα OEM που εχει στο skroutz κανουν;
Θα πρεπει να ρυθμησω κατι στον συγκεκρημενο προτζεκτορα για να δω 3d;

Reaction score
449
Αν εννοείς αυτά https://www.skroutz.gr/s/7972160/OEM-Hindo-KX30.html
Ναι, κάνουν.
Οτιδήποτε γράφει dlp link, τότε κάνει για τον προβολέα σου.
Το μονο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δηλώσεις από το menu του προβολέα σου το dlp link.
Default θα είναι vesa RF glasses

Reaction score
256
Αν εννοείς αυτά https://www.skroutz.gr/s/7972160/OEM-Hindo-KX30.html
Ναι, κάνουν.
Οτιδήποτε γράφει dlp link, τότε κάνει για τον προβολέα σου.
Το μονο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δηλώσεις από το menu του προβολέα σου το dlp link.
Default θα είναι vesa RF glasses

και τα βιντεο που θα βλεπω θα πρεπει να χωριζονται σε 2 οθονες δεξια αρριστερα η θα ειναι εκεινα τα καπως θολα σα να εχουν κατι πρασινοπα σχεδια σα σκιες ενα πραμμα ? (δεν ξερω πως αλλοιως να το περιγραψω!)

Reaction score
2.001
Εξαρτάται απο το format της ταινίας που βλέπεις. To πιο σύνηθες στις ταινίες είναι το left-right.
O προβολέας σου πρέπει να έχει 3 επιλογές 3Δ: left-right, up-down & interlaced ή auto (αν δεν κάνω λάθος)
Αν "πρασινοπα" εννοείς τα παλιά 3Δ με τα μπλε-κοκκινα γυαλάκια....καμία σχέση.

Reaction score
256
Δηλαδη να κατεβαζω SBS ( side by side ) αρχεια φανταζομαι ετσι;
[DOUBLEPOST=1514899879][/DOUBLEPOST]Υποτιτλοι;........;

Reaction score
2.001
Θεωρητικά μπορείς να βρείς και τους υποτιτλους έτοιμους. Αν δεν....υπάρχει διαδικασία για να μετατρέψεις τους απλούς υπότιτλους. Κάποτε το έκανα....νομίζω το προγραμματάκι λεγόταν 3D Subtitler και ήταν αρκετά εύκολο στην χρήση του. Παρήγαγε υπότιτλους για τρισδιάστατη ταινία απο τους απλούς .srt υπότιτλους της ίδιας ταινίας.

Reaction score
256
Αντε νατο δουμε κ αυτο..
Οχι τιποτα αλλο απλα λενε καλα λογια για το 3d που βγαζει ο προβολεας μου..
Παραγγειλα τα ΟΕΜ στα 32 που εχει στο skroutz και ηδη κατεβασα το wonder woman σε 3d.. Η εικονα προβαλεται 2 φορες ταυτοχρονα δεξια κ αρριστερα..
Πως μπορει τωρα αυτο να γινει ενα και να εχει κ καλο αποτελεσμα δε ξερω, ειμαι λιγο δυσπιστος..
Θα φανει!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.790
Παρακαλώ να μη συνεχίσουν οι αναφορές για download υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.
Εννοείται πως το frame packed 3d είναι η καλύτερη περίπτωση, καθώς πρόκειται για 2 full hd εικόνες σε αντίθεση με το sbs (side by side) ή το over under 3d που είναι 2 "τεντωμένες" εικόνες μισής ανάλυσης στον οριζόντιο ή κάθετο άξονα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.135
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989