Γειά σας παιδιά και απο εμένα και χρόνια πολλά σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα διάφορα format εικόνας που έχουν οι ταινίες και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω! Πριν λίγους μήνες αγόρασα την tv LG 37lm 611s και το bluray Philips BDP 3280/12. Όταν βλέπω μια ταινία 2d η οποία δεν είναι 16/9 αλλά είναι 21/9 (ελπίζω να τα γράφω σωστα!..)υπάρχει επάνω και κάτω στη οθόνη,ένα μαύρο φόντο. Πηγαίνω στο menu της τηλεόρασης και στο menu ''επιλογή εικόνας'' κι απο 16/9 επιλέγω ''διαγραφή'' και έτσι μου ανοίγει σχεδόν σε όλη την οθόνη η ταινία και όλα καλά μέχρι εδώ! Όταν όμως θελήσω να δω την ίδια ταινία (ή και κάποια άλλη η οποία δεν είναι σε 16/9) σε 3d δεν μπορώ να ανοίξω την εικόνα.Επάνω και κάτω στην οθόνη υπάρχει μαύρο φόντο. Τι ακριβώς φταέι ρε παιδιά και δεν μπορώ να ανοίξω την εικόνα? To bluray ευθύνεται για αυτό ή η tv? Επίσης όταν βλέπω σε 3d η τηλεόραση δεν μου εμφανίζει το menu για να επιλέξω την αναλογία της εικόνας.Μόνο ρυθμίσεις βάθους για το 3d μου επιτρέπει..Συγνώμη για το μεγάλο Post και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Most visitors online was 7193 , on 19 Jan 2026