3d προτζεκτορες

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα!!Σαν καινουργιο μελος στο φορουμ θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει για την νεα τεχνολογια των 3d προβολεων,ποτε θα ειναι διαθεσιμοι και ποσο περιπου θα στοιχιζουν?Αν και ειμαι οπαδος του κλασικου σινεμα μου αρεσε αρκετα και η εμπειρια του 3d που ειχα σε μια κινηματογραφικη αιθουσα και γι αυτο τον λογο θα ηθελα να αποκτησω ακομα εναν προτζεκτορα ωστε να απολαμβανω περιπετειες και θριλερ σε 3d και στο σπιτι μου.Ψαχνοντας στο google ειδα οτι ηδη τα πρωτα 3d bluray και τηλεορασεις θα ερθουν απο το νεο ετος αλλα για προτζεκτορες δεν βρηκα αρκετα!Ευχαριστω!!

Reaction score
0
Απάντηση: 3d προτζεκτορες

Επειδή όσοι είδαν το avatar τους άρεσε το 3d.θελω να ρωτήσω αν το πάρουμε το avatar σε 3d και το προβάλουμε σε κανονικό προβολέα πχ optoma hd20 και φοράμε γυαλιά θα το δούμε 3d;εχει νόημα η αγορά γυαλιών 3d ή πρέπει να πάρουμε και ειδικό προβολέα γιαυτη την δουλεία;Και αν ναι που μπορώ να τα βρω :

Reaction score
0

Σε απλο προτζεκτορα δεν μπορεις να δεις το avatar οπως το ειδες στο σινεμα,πρεπει ο προτζεκτορας σου να υποστηριζει 3d.Στον δικο σου προτζεκτορα μπορεισ να δεις το απλο 3d το οποιο υπαρχει εδω και πολλα χρονια αλλα θα πρεπει να φορας τα γυαλια που ειναι με κοκκινο και μπλε φακο τα οποια μετα απο μιση ωρα σου προκαλουν πονοκεφαλο και γενικοτερα η εικονα που σου παρεχεται μονο 3d δεν μπορει να χαρακτηριστει!Αυτο που ξερω ειναι οτι οι νεες τηλεορασεις,προτζεκτορες και bluray που θα υποστηριζουν 3d στην Ελλαδα θα ερθουν απο το νεο ετος και ειναι η νεα τεχνολογια παρομοια με αυτην του κινηματογραφου,βεβαια πιστευω οτι η αισθηση του 3d θα ειναι καλυτερη στο πανι σε μεγαλες ιντσες απ'οτι στις τηλεορασεις.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Επειδή όσοι είδαν το avatar τους άρεσε το 3d.θελω να ρωτήσω αν το πάρουμε το avatar σε 3d και το προβάλουμε σε κανονικό προβολέα πχ optoma hd20 και φοράμε γυαλιά θα το δούμε 3d;εχει νόημα η αγορά γυαλιών 3d ή πρέπει να πάρουμε και ειδικό προβολέα γιαυτη την δουλεία;Και αν ναι που μπορώ να τα βρω :

Ψάχνεσε άδικα.
Με το aberration του HD20 το έχεις ήδη το 3D.... :143:

Reaction score
0
Τελικά τον πήρα τον mp 670 αλλά μέσα από Pc και πάλι δεν παίζει στερεοσκοπική προβολή 3d αλλά υποστιρίζει λέει 3d Ready είναι. Ανέβασα στα 120 hz αλλά τίποτα.Θα τον πάω πίσω μαζί και τα γυαλιά της Nvidia 3d vision ποτέ δεν μου έπαιξαν. Αντι να δώσω 400ε για 24'' 3d καλήτερα σε projector 3d αλλά τι γίνεται? Κανείς δεν ξέρει κανένα κατάστημα αλλά τα πουλάνε άντε βγάλε άκρη.
Υπάρχει κάποια λύση-πρόταση μέχρι 1000-1200ε και πολλά είναι , θέλω να είναι 3d.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά συσκευή που να αναπαριστά το 3d όπως το avatar.

Reaction score
191

για αιτιολογησετο μου αυτο..το avatar δεν εχει να κανει με καποια καινοτομια στο 3d.χρησιμοποιει το κλασικο στεροσκοπικο συστημα με πολωτικα γυαλια.φυσικα και υπαρχουν συσκευες που δειχνουν το ιδιο πραγμα οπως το avatar.αλλα μιλαμε μονο για οθονες.και οχι software δλδ 3d ταινιες.μονο καποια κλιπακια που εχω δει που εχουν γυριστει με στερεοσκοπικη καμερα.και ναι ειναι τρομερα απολαυστικα!

εγω που το ειδα το εργο σε 3d,δεν παρατηρησα κατι καινουργιο περα του τρισδιαστατου βαθους.ακομα και το προβλημα της συγκλισης σε καποια αντικειμενο ακομα αποτελει προβλημα.

πχ σε ενα πλανο που δειχνει ενα κοκινο κουτι,νομιζω πυροσβεστικη φωλια,το ειδωλο ειναι τοσο μεγαλο(δηλαδη οταν το δεις χωρις γυαλια εκεινη τη στιγμη οι 2 εικονες απεχουν παρα πολυ μεταξυ τους) που αμεσως σου προκαλει ζαλαδα οτι κατι δεν παει σωστα.και στην ταινια μολις το ειδα μου φανηκε αφυσικο και λεω κατσε να δεις που θα εχει τεραστια αποσταση.και εβγαλα τα γυαλια και ετσι ηταν.

ασχολουμε με την στερεοσκοπικη εικονα απο το 2001 και καποια πραγματα ειναι στανταρ.η θα βλεπεις με πολωτικα γυαλια η με γυαλια με υγρους κρυσταλους που ανοιγοκλεινουν γρηγορα.οπως αυτα της nvidia.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: 3d προτζεκτορες

Ψάχνεσε άδικα.
Με το aberration του HD20 το έχεις ήδη το 3D....

:142::142::142:!!

Υπάρχει και άλλη λύση ΔΩΡΕΑΝ! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΕ!

Κλείνεις το ένα μάτι την ώρα που βλέπεις ταινία και μετά από λίγο ο εγκεφαλός σου κάνει αυτόματο extrapolation, κάτι σαν είδωλο, προκειμένου να ερμηνεύσει το βάθος της εικόνας. Στην ουσία βλέπεις 3D!

Και υπάρχουν και γυαλιά με χαμηλό κόστος!

Και απλά!

Και High-End γυναικεία!

Και ότι γουστάρεις.

Δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos