3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

Reaction score
1
Πωλούνται οι παρακάτω τιτλοι 3D BLU RAY ταινιες σφραγισμενες 15 ευρω εκαστι.

TRON LEGASY Τεμαχια 3
Οι πειρατες της καραιβικης (σε αγνωστα νερα) τεμαχια 2
SPIDERMAN τεμαχια 1

Reaction score
1
Απάντηση: 3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

φυσικα με Ελληνικους υποτιτλους.

Reaction score
5.672
ειναι μονο 3d η και 2d ?
γραφει κατω κατω στο πισω μερος ...
απο που ειναι αγορασμενο ?

Reaction score
5.672
οποτε υποθετω οτι γραφει και not for sale πισω ?
και ειναι αγορασμενα απο τον κοτσοβολο ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

Οχι . Και δεν ειναι αγορασμενο απο κοτσοβολο.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

Να υπενθημισω οτι η αγγελια εχει σχεση με δισκακια blu ray και καμια σχεση δεν εχει με το σχολιο του makis1973 περι παρανομων δραστηριοτητων απο αλυσιδα ηλεκρονικων .( υπονοει οτι πουλαει προιοντα που δεν ειναι προ πωληση). Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη αλυσιδα ουτε εχει πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο. Κατηγοριματικα αναφερω οτι δεν εχω καμια σχεση με τα σχολια του χρηστη makis1973 προς την συγκεκριμενη αλυσιδα και σε καμια περιπτωση δεν αναφερθηκα εναντιον της. Παρακαλω το avsite και τους συντονιστες να προβουν σε αναλογες ενεργειες διοτι δεν θελω να αναφερεται σε post μου οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει απο εταιρεια συκοφαντικη δυσφημιση. Ο χρηστης makis1973 προφανος για να υπονοει κατι θα πρεπει να το αποδειξει απεναντι στο site η στην εταιρεια.
Ευχαριστω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ευτυχως που το θεμα η μαλλον η παρεξηγηση μπορει να λυθει πολυ ευκολα ..........ο φιλος ΙΟΑΝΝ ας ανεβασει φωτο απο το πισω μερος του δισκου...καθαρη βεβαιως και αν ειναι ολα οκ τοτε ολα καλα.....αλλοιως.........ειδωμεν!!!!

Reaction score
20
Re: Απάντηση: 3D BLU RAY ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ

Είμαι λίγο άκυρος αλλά θέλω να ρωτήσω, ποιο είναι το θέμα vlasis? Αν είναι αγορασμένα από τον Κοτσόβολο ή κάποιο άλλο μαγαζί δεν μπορεί ένα μέλος να τα πουλήσει εφόσον δεν τα θέλει για οποιοδήποτε λόγο?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

τσεκαρε το pm σου johnchatzo

Reaction score
1

PB170011.jpg

Συνιμμενη εδω η φωτογραφια που ζητηθηκε απο τον συντονιστη vlassis. Δηλαδη για εσενα κ. συντονιστα (ο θεος να σε κανει δηλαδη), τωρα η παρεξηγηση θα τελειωσει?
Και υποθετω εγω οτι εγγραφε αυτο που ρωταει το μελος και το ειχα παρει απο τον κοτσοβολο σε τη διαφερει αυτο. Και το ρολοι που φοραω ειναι δωρο απο τον πεθερο μου. Εαν αποφασισω να το πουλησω πρεπει να το χαρισω ? Δηλαδη προσπερνας την συκοφαντικη δυσφημηση προς την αλυσιδα ηλεκτρονικων και την κακοβουλια στη αγγελια και σε πειραζει απο που ειναι αγορασμενο το dvd? Με αναγκαζεις εμενα να απαντησω για ενα πραγμα εντελως ασυμαντο και παριστανεις τον συντονιστη? Σου παρεθατω συννημενη φωτογραφια και ζηταω την παραιτηση σου απο συντονιστη. Εαν δεν μπορεις να κανεις μια δουλεια δεν την κανεις. Ακομα και εαν την κανεις εθελοντικα.

Reaction score
1

επισης για την ιστορια τα dvd μου εχουν δοθει δωρεαν . Για οποιον δεν μπορει να το καταλαβει δεν εχω πληρωσει ουτε ευρω . Αυτο σημαινει δηλαδη οτι δεν πρεπει να τα πουλησω???????????????????????????????????

Reaction score
1

Για να επανελθω στη αγγελια το Spiderman εχει δοθει , και το ενα tron μολις . Σωτηρη σε ευχαριστω πολυ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

View attachment 23700

Συνιμμενη εδω η φωτογραφια που ζητηθηκε απο τον συντονιστη vlassis. Δηλαδη για εσενα κ. συντονιστα (ο θεος να σε κανει δηλαδη), τωρα η παρεξηγηση θα τελειωσει?
Και υποθετω εγω οτι εγγραφε αυτο που ρωταει το μελος και το ειχα παρει απο τον κοτσοβολο σε τη διαφερει αυτο. Και το ρολοι που φοραω ειναι δωρο απο τον πεθερο μου. Εαν αποφασισω να το πουλησω πρεπει να το χαρισω ? Δηλαδη προσπερνας την συκοφαντικη δυσφημηση προς την αλυσιδα ηλεκτρονικων και την κακοβουλια στη αγγελια και σε πειραζει απο που ειναι αγορασμενο το dvd? Με αναγκαζεις εμενα να απαντησω για ενα πραγμα εντελως ασυμαντο και παριστανεις τον συντονιστη? Σου παρεθατω συννημενη φωτογραφια και ζηταω την παραιτηση σου απο συντονιστη. Εαν δεν μπορεις να κανεις μια δουλεια δεν την κανεις. Ακομα και εαν την κανεις εθελοντικα.
Με πεθανες ρε μπαγασα νυχτιατικα με το χιουμορ σου........νασαι καλα βρε !!!!!!:107::107:

Αφου εκανες το κομματι σου η μαλλον την μαγκια σου θα σου ζητουσα να ξαναδιαβασεις το μηνυμα μου το αρχικο οπου ουτε σε προσεβαλλα ουτε σου ζητησα κατι παραλογο...κριση φανταζομαι εχεις......

Τωρα σχετικα με την παραιτηση μου .....δεν νομιζω να σου πεφτει λογος φιλε ουτε εισαι σε θεση να το ζητας!!!!!!

Αν ησουν στην θεση μου θα ειχες υποχρεωση να το διευθετησεις το θεμα οταν δημιουργειται ενα προβλημα με αλλο μελος και αυτο φυσικα σου ζητηθηκε.......ανεβασες την φωτο και μπραβο σου ,προς τι τωρα οι υπολλοιπες λεκτικες παπαριες?

Reaction score
1

ελληνικα ξερεις νομιζω . Οποτε διαβασε ξανα τις "παπαριες" μου.

Reaction score
1

και επηδη μαλον δεν εχεις καταλαβει , το προβλημα μου δεν ηταν με το αλλο μελος αλλα το γεγονος οτι σε αγγελια μου υπηρχε υπονοουμενο για εταιρεια. Ηθελα να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καμια σχεση με οτιδηποτε του κατεβει του καθενος. Το μελος οπως μου εστηλε σε προσωπικο μυνημα δεν ειχε σκοπο να αγορασει αλλα μου ανεφερε επι λεξη "οτι δεν αγοραζει 15 ευρω κατι που εγω εχω παρει 5" . Πουθενα δεν αναφερω ποσο εχω παρει τα dvd και διευκρινησα οτι δεν εχω δωσει χρηματα για την αγορα τους. Το γεγονος οτι δεν ειχε σκοπο να αγορασει δεν ειναι κακοβουλο? Ακομα με απειλησες στο post με την λεξη ειδομεν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.661

Για μισό λεπτό βρε φίλε ΙΟΑΝΝ.
Κανείς δεν σε απείλησε, μην βλέπεις φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
ο Vlasis έκανε μια πρόταση να βγάλεις μια φωτο το εξώφυλλο, ε και;
Σιγά το θέμα ώστε να ζητάς και την παραίτηση του.
Και όσο για το υπονοούμενο για εταιρεία που το είδες;
Ανέφερε κανένας κάτι για εταιρία;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.661

Το μπροστινό εξώφυλλο είναι αυτό;

Αν είναι αυτό, κανονικά δεν επιτρέπεται να τα πουλήσεις.
Αλλά τέτοιοι καιροί ............

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546

Δηλαδη για εσενα κ. συντονιστα (ο θεος να σε κανει δηλαδη)...
παριστανεις τον συντονιστη?
...ζηταω την παραιτηση σου απο συντονιστη. Εαν δεν μπορεις να κανεις μια δουλεια δεν την κανεις. Ακομα και εαν την κανεις εθελοντικα.

Ζητάω κι εγώ την παραίτησή σου από μέλος, γιατί γράφεις μόνο σε αγγελίες! http://www.avsite.gr/vb/search.php?searchid=1347290

Reaction score
5.672
νομιζω οτι πρεπει να απαντησω και εγω .
1 .
πουθενα στην αγγελια σου οταν την εβαλες δεν εγραφες οτι στα χαρισαν οπως λες παρα το εγραψες οταν σε ζορισαν και επρεπε να απαντησεις .
2 .
πουθενα δεν εγραφες οτι οι ταινειες ειναι ΜΟΝΟ 3d αρα εαν καποιος ηθελε να το δει σε blu ray που δεν ειναι 3d δεν θα μπορουσε και να ηθελε να το δει.

3.
πουθενα δεν σε προσβαλα . ΕΣΥ μου εστειλες πμ και σου απαντησα . ουτε εκει σε προσβαλα ουτε τιποτα αλλο μεμπτο .
αντιθετως ΕΣΥ με απειλησες με πμ και παλι απλα σου απαντησα οτι μπορεις να με αναφερεις και να κανεις οτι θες .
ΟΛΑ τα πμ εχουν σταλθει πλεον σε συντονιστη .

4 .
μακαρι να ειχα και εγω τετοιους φιλους που να μου χαριζουν 2 με 3 φορες το ιδιο blu ray μιας και ειμαι πολυ καλο παιδι το οποιο ειχε ο κοτσωβολος προς πωληση στην αρχη προς 15 ευρω το 1 και μετα το εβαλε επειδη δεν πουλιωταν 5 ευρω το 1.

5.
πουθενα δεν αναφερω προσβλητικα σχολια για τον κοτσοβωλο , αντιθετως μαλιστα ειμαι και πολυ καλος πελατης .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef