3D blue ray player με πολλες δυνατοτητες

Reaction score
205
καλημερα

προσφατα εγινα κατοχος μιας LG 55' LW5500, που εχει καταπληκτικο 3D και πανω απο ολα ξεκουραστο.

Τωρα ψαχνω για αγορα ενα πολυ καλο blue-ray player που να εχει και πολλες ακομα δυνατοτητες media player που να πλησιαζουν ενος HTPC.

Θα μου πειτε φτιαξε ενα htpc να τα κανεις ολα, το εκανα αλλα ειχα πολλα προβληματα με ασυμβατοτητες, drivers, το 3D mode με το ΤΜΤ5 δεν κλειδονε σωστα η με το powerdvd 11 δεν επαιζε καθολου κλπ... Οποτε τωρα ψαχνω κατι που να μην με προβληματησει τοσο και να μπορω αυτο που θελω να κανω να το κανω ευκολα.

Αυτα που θελω τωρα ειναι μια συσκευη κομψη που:
1.να παιζει αντίγραφα .m2ts των +40GB τα οποία θα είναι αποθηκευμένα στον σκληρο του δισκο η σε αλλο εξωτερικο δισκο η σερβερ
2. να αναπαραγάγει σε 3D κανονικά όπως θα γινόταν με ένα δισκάκι br απο το tray του αρχεια 3D SBS και mkv ,(δηλαδη με το που παταω το play η tv αυτοματα οπως γινεται τωρα να τα αναγωριζει σαν 3D και να μου βγαζει το μηνυμα να φορεσω τα γυαλια.)
3.Να μπορει να αναγνωριζει και να αναπαραγει blue-ray .iso
4.Να μπορει να παιζει τα αντιγραφα blue-ray που δημιουργω εγω απο τις οριτζιναλ blue-ray ταινιες μου

Υπαρχει κατι που να τα κανει ολα αυτα και παραπανω με μια τιμη κοντα στα 400 ευρω?

Υγ: μια λυση ειναι το xtreamer Ultra? κανει τα παραπανω? (αλλα δεν εχει blue-ray drive δυστηχως)

Reaction score
205
Απάντηση: 3D blue ray player με πολλες δυνατοτητες

ειδα και το Dune Prime 3.0 αλλα δυστηχως δεν ειναι 3D και εχει HDMI 1.3 και οχι 1.4

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλή περίπτωση και οικονομική αλλά απο Σεπτέμβρη:
http://www.xtreamer.net/xtreamer-prodigy-upgraded/

Απο εκεί και πέρα όσον αφορά τα αντίγραφα απο δισκάκια αρχίζει και υπάρχει θέμα με την προστασία Cinavia καθότι σκάνε μύτη players που δεν αναπαράγουν rips λόγω του ότι δεν ανιχνέυουν την προστασία στο αντίγραφο ασφαλείας.
Μια λύση για να βλέπεις τα original δισκάκια είναι η αφορά ένος οικονομικού 3d blu ray player.

Reaction score
205

ποτε να υποθεσω δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα οι αντικαταστατες του Dune και του PopCorn Hour C-200 που να παιζουν και 3D?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι.
Το c200 νομίζω ότι βγάζει 3d αλλά μόνο sbs στα 720p.

Εφόσον έχεις htpc ίσως θα ήταν καλύτερα να βρείς μια κάρτα γραφικών τελευταίας εσοδιάς.

Reaction score
205

το αγορασε κανεις το xtreamer? το σκευτομαι σοβαρα, αλλα ηθελα μια λυση που να ειχε και bluray player μαζι

Reaction score
1

το αγορασε κανεις το xtreamer?
:116::116:

Αφού δεν έχει βγεί ακόμα ποιος να το πάρει ;

Οι πρώτοι θα το έχουμε μάλλον αρχές του αλλουνού από το powerbuy του διπλανού καφενέ...

Reaction score
11

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί στο 3D έχω μείνει πίσω.
Αν έχουμε μια τηλεόραση 3D και μια ματρόσκα 3D πρέπει να έχουμε και player 3D για να την παίξουμε προκειμένου να δούμε ταινία 3D;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas