3D TV - DLP HDTV

Μηνύματα
79
Reaction score
0
Καλημέρα σας,
Διαβάζοντας ένα άρθρο στο dvice.com ( http://dvice.com/archives/2009/12/we-are-approach.php ) περί του πόσο άχρηστα είναι τα γκατζέτια που αγοράσαμε φέτος, μια και το 2010 θα φέρει τρελλές αλλαγές, έπεσα πάνω στο θέμα με τις 3d-hdtv.
Πήγα και στο Link της Texas Instruments
( http://www.dlp.com/hdtv/3-d_dlp_hdtv.aspx ) , έψαξα από δω, έψαξα απο κει, είχα ψιλοενημερωθεί περί του θέματος και από τότε με την έκθεση για το μέλλον...
Αλλά έχω μια απορία..
Έχω δει σε σπίτι φίλου μερικές 3d ταινίες, στην V10 του, με πηγή ένα WD media player και κλασσικά χάρτινα γυαλάκια, και ήταν μια χαρά όλα.
Το ερώτημα που δεν απαντάται σε αυτές τις δημοσιεύσεις είναι "τι παραπάνω θα μου δώσουν αυτές οι Full 3d dlp's από αυτό που βλέπω τώρα;; τι πραγματικά σημαίνει 3d enabled; " . Θα κερδίσουμε απλά τα νέα ωραία wireless γυαλάκια ( http://www.ddd.com/cart/home.php?cat=1 ) και κάποια σοφτγουέρια έχει πολύ περισσότερο ψωμί το θέμα;; Γιατί προς το παρόν η μεγαλύτερη διαφορά που βλέπω είναι ότι απλά, με το κατάλληλο software θα μετατρέπεις τα απλά βιντεάκια σε 3d, σε real time (νομιζω). Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;;
 

Μηνύματα
1.479
Reaction score
106
Απάντηση: 3D TV - DLP HDTV

Στεφανε τα χαρτινα γυαλακια που λες ηταν κοκινο μπλε ετσι?

καταρχας δεν υπαρχει software που να μετατρεπει το 2d σε 3d realime.δεν γινεται.και αν γινεται θα ειναι μουφα εντελως.για να γινει 3d πρεπει να εχουμε 2 εικονες απο διαφορετικη ληψη.και για να δεις 3d το απαιτει ολη η αλυσιδα.

δλδ τηλεοραση η προτζεκτορα που μπορει να προβαλει 2 εικονες ταυτοχρονα,πηγη blu ray που να ειναι 3d και η ταινια να ειναι στεροσκοπικα γυρισμενη.οπως πχ το avatar και το νεο toy story 3.οποτε θα φορας τα πωλοτικα γυαλια και θα εισαι ετοιμος.

τα toy story 1-2 και ο τιτανικος επεξεργαζονται μηνες ωστε να μετατραπουν σε 3d και δεν ξερουμε τι ποιοτητα θα εχουν.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.594
Μηνύματα
2.865.255
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top