3G news

Reaction score
118
H vodafon έως το τέλος του χρόνου παρέχει στην τιμή του απλού τηλεφωνήματος την υπηρεσία βιντεοκλήσης για όλους τους συνδρομητές της. Επομένως, γράψτε εδώ όσοι διαθέτετε 3g κινητό απο τους γνωστούς φυσικά, ωστε να κάνουμε πειραματισμούς.
Επίσης, όποιος μπαίνει στο vodafone live εαν δεν βγεί καθόλου για ολόκληρο το 24ωρο, θα πληρώσει μόνο 0.50 (περίπου). Και μπορεί με 4,5 ευρό για ολόκληρο μήνα να έχει tv με οποιοδίποτε απο τα 20 περίπου κανάλια που είναι διαθέσημα.

Και κάτι που παατήρησα εδώ και μια εβδομάδα, τώρα πιά όταν έχει κανείς κλήσεις την ώρα που βρίσκεται εκτός δυκτίου, όταν βρεθούμε εντός, έρχεται μήνυμα με το όνομα η τον αριθμό του κινητού που σε κάλεσε και οχι ενα γενικό μήνυμα απο την vodafone.
Δεν χρειάζεται δηλαδή καν να διαβάσεις το μήνυμα που σου έρχεται στο περιεχόμενό του εννοώ.

Reaction score
5
Και στην Κύπρο συμβαίνει κάτι ανάλογο εδώ και κάτι μήνες. Προσφέρεται η υπηρεσία στην τιμή του απλού τηλεφωνήματος πειραματικά αλλά από την άλλη είναι μια ευκαιρία για διαφήμιση αφού είναι κάτι που δεν υποστηρίζεται από την μεγαλύτερη πλειοψηφία τον κινητών τηλεφώνων.

Reaction score
0
Χρειαζεται να αλλαξεις και την καρτα sim για να κανεις βιντεοκλησεις? Κατι τετοιο καταλαβα απο το βιβλιαρακι με τις οδηγιες. Λεει πρεπει να εχεις καρτα USIM και να εισαι συνδεδεμενος σε δικτυο WCDMA. Παντως νομιζω θα εχουμε καλυτερες πιθανοτητες με τις γυναικες αν παραμεινουμε στις φωνητικες κλησεις.

Reaction score
5
Δεν νομίζω να χρειάζεται αλλαγή κάρτας αν και εμένα είναι σχετικά νέα γιατί το τελευταίο εξάμηνο έχασα δύο κινητά τηλέφωνα! Στο Ν70 βλέπω συνεχώς κάτω από την ένδειξη σήματος αναμμένο το 3G που σημαίνει είναι ενωμένο συνεχώς με το δίχτυο, απλά αν κάποιος καλέσει κλήση video πρέπει πρώτα να γίνει αποδοχή από τον χρήστη αλλιώς συνεχίζεις να επικοινωνείς μόνο με κλήση ομιλίας. Τώρα, οι γυναίκες σε τέτοιες κλήσεις είναι μια άλλη περίπτωση που χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση!

Reaction score
5
Τώρα που βλέπω τα μενού υπάρχει μια επιλογή μεταξύ GSM και διπλής λειτουργίας αν επιλέξεις GSM δεν ανάβει η ένδειξη 3G και μάλλον δεν είναι δυνατή η λειτουργία video.

Reaction score
5
Για να συνδεθούμε με το δίκτυο 3g χρειάζεται η κάρτα να είναι Usim. Αν έχουμε παλιά κάρτα, ζητάμε αλλαγή. Επίσης το είδος 3g δικτύου που έχουν εγκαταστήσει όλες οι εταιρείες στην Ελλάδα είναι Wcdma, και δεν έχει την ίδια κάλυψη με το Gsm (ακόμα).

Reaction score
457
για να συνδεθείς σε 3g δίκτυο (τουλάχιστον στην ΤΙΜ) δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξεις κάρτα sim...και με την παλιά 2g(128K ή 64κ ή ακόμα και 32κ) συμδέεσε μια χαρά, αρκεί να έχεις συσκευή 3g..:)
το wcdma τώρα αρχίζει να επεκτείνεται..μέχρι τώρα όλες παίζαν με το umts...
τέλος γι'αυτούς που χρησιμοποιούν την διπλή λειτουργία δικτύου στο τηλέφωνό τους, το κυριότερο πρόβλημα είναι το hangover, δηλαδή η συνήθης πτώση της γραμμής όταν η συσκευή δεν βρίσκει σε διάφορα(πολλά) σημεία 3g σήμα και γυρνάει σε 2g(gsm)..:)
συμβουλή λοιπόν, αν δεν χρησιμοποιείτε βιντεοκλήσεις, προτιμήστε gsm...κρατάει περισσότερο και η μπαταρία..;)

Reaction score
0
Φιλε Νικο , ευτυχως που το ειπες γιατι με επιασε η απογοητευση που μου κοπηκε δυο φορες η γραμμη με το καινουριο μου 7390. Μεσα στην κουζινα του σπιτιου μου, ενω η γυναικα μου με το Samsung 530 δεν ειχε σημα , εγω με το παλιο 6610 μιλουσα μια χαρα και μεσα στον αυτοκινητοδρομο με το 6610 ποτε δεν κοπηκε η γραμμη ενω τωρα με το 7390 και στις δυο περιπτωσεις κοπηκε η γραμμη. Και η μπαταρια μας τελειωσε υπερβολικα γρηγορα. Θα το βαλω στο GSM μονο να δω ποση διαφορα υπαρχει. Τωρα, με τις βιντεοκλησεις αν υπαρχει δωρεαν δοκιμαστικη περιοδος χρησιμη μου φαινεται. Μαλλον για την sim καρτα πρεπει να ρωτησουμε στην Cyta αν χρειαζεται αλλαγη. Η δικη μου ειναι απο το 2001.
Παντως το εικονιδιο 3G ηταν συνεχεια αναμμενο στην οθονη. Αν δηλαδη δεν υπηρχε σημα 3G μονο στις περιπτωσεις που κοπηκε η γραμμη , ειναι πολυ καλα. Αν σκεφτεις οτι ειναι στις ιδιες περιπτωσεις που τα Samsung δεν επιαναν κανονικο σημα GSM.

Reaction score
457
Βάιε καλησπέρα..:) ανάλογα την συσκευή παίζει και η ένδειξη του 3g στην συσκευή..θέλω να πω ότι μπορεί μεν να γράφει 3g (δείχνοντας έτσι το ότι έχεις τσεκάρει αυτήν την λειτουργία) αλλά να μην χρησιμοποιεί αποκλειστικά ή έστω εκείνη την στιγμή το δίκτυο 3g...σε κάποιες συσκευές πχ. ανάβει μεν μόνιμα αλλά αλλάζει χρώμα από μπλε σε κόκκινο και τούμπαλιν αν όντως βρίσκει ή όχι σήμα 3g...:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt