3x720 η 1x1080 dlp

Reaction score
0
dream_GR said:
μια ερώτηση:

Θα προτιμούσατε το κορυφαίο EIZO monitor LCD TFT 15" με ανάλυση 1024χ768 αλλά ομολογουμένως την καλύτερη εικόνα απο κάθε άλλο LCD, ή θα θέλατε ενα καλό SONY-Philips-LG-Viewsonic 20άρι+ με High Def δυνατότητες και σχεδόν διπλάσια ανάλυση και ας μήν ήταν super-duper καλιμπραρισμένο??? Και ας είχαν (που έχουν) την ίδια τιμή..??

Εγώ το δέυτερο για να βλέπω native και τα 1920χ1080...
Σα θεωρια συμφωνω αλλα το χοντρυνες λιγο το παραδειγμα :D. Καταρχην δε βγαινουν πια 15αρια, και τα 20αρα εχουν 1680χ1050 αρα δε θα εβλεπες native 1080p :p
Μετα, η Eizo στις TFT δεν ηταν το ιδιο με τις CRT που πραγματι ηταν αρχηγος. Αλλα anyway το νοημα σου ηταν σαφες και φυσικα θα προτιμουσαμε το δευτερο.

Παντως γενικοτερα σε αυτο το θεμα, αν υποθεσουμε οτι καποιος δε βλεπει rainbow, δε ξερω τι παραπανω μπορει να δωσει ενας τριτσιπος DLP για να αντισταθμισει την διπλασια αναλυση του μονοτσιπου...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Για να κανουμε τα πραγματα πιο απλα...

Ενας τριτσιπος με DC3 στα 720 και ενας μονοτσιπος με DC3 στα 1080 και παρομοια τιμη.
Σαφως και ο 1080 θα εχει μεγαλυτερη αναλυση, η οποια ομως δεν θα εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στην κινουμενη εικονα απο την ηδη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εικονα ενος 720 με HD σημα, οσον αφορα την λεπτομερεια...
Οταν ειδα για πρωτη φορα HD στον "φτωχο" μου 900αρη, ειπα οτι δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο πια απο πλευρα αναλυτικοτητας εικονας. Ειμαι υπερκαλυμενος. Η λεπτομερεια ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ! Και εχοντας δει και τον (καταπληκτικο σε ολα του) Optoma 81, το ξαναλεω! Ειμαι απολυτα καλυμενος με τα 720! Σαφως και οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξω προβολεα, θα παρω εναν (φτηνο πλεον) 1080. Εδω και τωρα ομως, αν ειχα τα λεφτα, θα προτιμουσα εναν τριτσιπο 720 με την τεραστια φωτεινοτητα του (υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ 1300 και 2000-2500 Ansi), την καλυτερη χρωματικη κλιμακα (αρα και μηδενικη απωλεια στις δυσκολες σκοτεινες και φωτεινες σκηνες) και το καλυτερο μαυρο (αφου με την καλυτερη κλιμακα του γκρι δεν θα χρειαζεται να ανεβαζεις φωτεινοτητα για να φανουν καποιες λεπτομερεις που εγγενως τα μονοτσιπα εχουν την ταση να εξαφανιζουν σε υποφωτισμενες σκηνες).
Κατα τα αλλα, περι ορεξεως... :wink:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.095
Δεν θα βγει ο Επσον στα 1080; Που θα πάει.
Τότε να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος!!
Αν αξίζει με το D6 θα βάλω ψησταριά για να το γιορτάσουμε.
Αν δεν αξίζει θα βάλω ψησταριά για να τον τιμήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλε.

minas

Πισιά
Reaction score
4.417
Μελίδης Μιχάλης said:
Δεν θα βγει ο Επσον στα 1080; Που θα πάει.
Τότε να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος!!
Αν αξίζει με το D6 θα βάλω ψησταριά για να το γιορτάσουμε.
Αν δεν αξίζει θα βάλω ψησταριά για να τον τιμήσουμε για την προσπάθεια που κατέβαλε.
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξέρω και ποιό τσόλι φταίει γι αυτό. Την Λουντμίλα την γνωρίζεις?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Ξέρω και ποιό τσόλι φταίει γι αυτό. Την Λουντμίλα την γνωρίζεις?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
οχι καλά πολύ... δεν!

Reaction score
0
Αντρεα περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο 3χ720 VS 1Χ1080 (ευκρινεια στις γρηγορες σκινες και σε αλλα πολλα που εσυ γνωριζει) οπως μας υποσχεθηκες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
tomys, ο hd81 θα ειναι τελικα στα χερια μου την επομενη εβδομαδα και αφου θα εχει κανει τον γυρο των περιοδικων.
Μολις τον εχω θα ενημερωσω σχετικα...

Reaction score
0
Αντρεα τωρα που τελειωσε το συγκριτικο και θα εχεις χρονο θα κανεις το συγκριτικο που μας υποσχεθηκε και περιμενουμε με ανυπομονησια?Να θημασε θελουμε συγκριση και στις γρηγορες σκινες οταν κινητε και η καμερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ