4 DVD Box Set Oλυμπιακών Αγώνων ATHENS 2004!

Reaction score
0
Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ. Εγώ τα παρήγγειλα κιόλας σήμερα το πρωί! Για να δούμε! :D

Αυτή η παραγγελία πρέπει να είναι για εταιρίες. Εγώ είδα διαφήμιση στη τηλεόραση και έδινε για τηλέφωνο ένα 801 νούμερο. Από εκεί παρήγγειλα εγώ, αλλά νομίζω ότι αν πάρετε τηλέφωνο σ' αυτό που δείχνει η εικόνα θα σας εξυπηρετήσουν... 8)

Reaction score
6
Αντωνη απο που το βρηκες αυτο το εντυπο.
Η σελιδα της εν λογο εταιρεις δεν λειτουργει ακομα.
Υπαρχει καποιο site τους με λεπτομερεις;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αντώνη παρακαλούμε να μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου μόλις τα παραλάβεις! Είμαι σίγουρος οτι ενδιαφέρονται πολύ για κάτι τέτοιο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ πάντως τα 3 από τα 4 ήδη τα έχω από τον Cinemusic.

Επίσης έχω άλλα 6 dvd με δικές μου λήψεις.

Αλλά μιας και είμαι φανατικός των Ολυμπιακών Αγώνων μάλλον θα το πάρω και αυτό!!!

Reaction score
6
Σιγουρα Χρηστο και δεν εισαι μονο εσυ.
Απο την αλλη ομως υπαρχει και η περιεργια μηπως δουμε τιποτα καλυτερο.
Αυτο που με κανει να ενδιαφερομαι περισσοτερο (εκτος απο καποια σπανια extras που πιθανον να εχουν βαλει;) ειναι και η πιθανοτητα να υπαρχει διαφορετικο μονταζ.
Υπαρχουν πολλες στιγμες της Τελετης Εναρξης που αδικουνται απο το μονταζ του τηλεσκηνοθετη.

Reaction score
0
Ανδρέα το έντυπο αυτό το έλαβα από email φίλου που του το στείλανε στο εταιρικό του email για προσφορά σε εταιρίες ως επαγγελματικό χριστουγεννιάτικο δώρο! Εγώ όμως είδα διαφήμιση στη τηλεόραση και από εκεί πήρα τηλέφωνο. Το τηλέφωνο τελικά είναι το ίδιο με αυτό που λέει η πρώτη φωτογραφία (δηλαδή 211....). Μόλις το παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις.
Χρήστο και γω έχω την τελετή έναρξης και λήξης από την τηλεόραση σε DVD αλλά ελπίζω ότι αυτοί θα έχουν κάνει καλύτερη δουλειά από εμένα!
Α! επίσης πάρτε και κάποιες άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στο email:

Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι το 2ο DVD θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες ενώ τα άλλα 3 αποτελούν αποκλειστικά ελληνική έκδοση της εταιρίας VICTORY. To menu είναι στα ελληνικά άλλα λόγω της αποκλειστικότητας γίνονται περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την ΔΟΕ για την προσθήκη αγγλόφωνου menu, γεγονός που θα μας κοινοποιηθεί σε μία περίπου εβδομάδα. Συγκεκριμένα:

Το πρώτο DVD με την τελετή έναρξη διαθέτει φυσικό ήχο σταδίου (όπου ακούγονται οι εκφωνήσεις σε τρεις γλώσσες ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά) και κατ' επιλογήν η εκφώνηση της ΕΡΤ.

Στο δεύτερο DVD με τις καλύτερες στιγμές των αγώνων η εκφώνηση είναι στα αγγλικά με επιλογή ελληνικούς υπότιτλους ή φυσικό ήχο σταδίου.

Στο τρίτο DVD με τις καλύτερες στιγμές Ελλήνων Αθλητών η εκφώνηση είναι στα ελληνικά από τον Βασίλη Σκουντή και κατ' επιλογή φυσικό ήχο σταδίου.

Στο τέταρτο DVD με την τελετή λήξης ισχύει ότι και στο πρώτο.

Αυτά. Η κυρία που απάντησε στο τηλέφωνο είπε ότι θα αρχίσουν να αποστέλλουν μετά της 5 Δεκεμβρίου, αλλά ευελπιστώ να το πάρω πριν τα Χριστούγεννα (αλλιώς τι Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι;)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάω στοίχημα ότι την καλύτερη εικόνα θα την έχει το 2ο DVD. Αυτό δηλ. που το έχουν φτιάξει στο εξωτερικό!

Τα υπόλοιπα 3 πιστεύω έχουν πάρει το υλικό από την ΕΡΤ αυτούσιο.

Πάντως η ποιότητα θα είναι λίγο καλύτερη από αυτό που έχουμε από την τηλεόραση.

Αρκεί να έχουν κάνει καλό transfer. Έχω βέβαια αμφιβολίες...

Reaction score
7
Αρπακολα δουλεια μου μοιαζει.... και της αρπαχτης...
Sorry αλλα πλεον δεν πειθομαι απο ελληνικες παραγωγες...
Και στο κατω κατω ποια ειναι αυτη η δισκογραφικη? Εγω δεν την εχω ξανα ακουσει....

Reaction score
7
Πάντως η τηλεφωνήτριά τους είναι πολύ καινούργια ...

Μπορεί και πρώτη της μέρα στην δουλειά σήμερα...
Μη χασεις εσυ.... :wink:
Πως τη λενε? :lol:

Μπορει να ανοιξε και μεσα στη βδομαδα αυτη η εταιρια...

Reaction score
0
Δεν άντεξα...πήρα κι εγώ τηλέφωνο...
Αλλά αντί για κοπέλα μου βγήκε ένας μαντράχαλος....

Τέσπα... ευγενικός ήτανε και ξεμπέρδεψα σε 1-2 λεπτάκια...

Για να δούμε τι θα δούμε...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δεν άντεξα...πήρα κι εγώ τηλέφωνο...
Αλλά αντί για κοπέλα μου βγήκε ένας μαντράχαλος....

Τέσπα... ευγενικός ήτανε και ξεμπέρδεψα σε 1-2 λεπτάκια...

Για να δούμε τι θα δούμε...
Με απογοητεύεις...Πίστευα πως θα του το έκλεινες στα μούτρα του ανθρώπου και θα ξαναπροσπαθούσες αργότερα...Τς,τς...Έχεις αρχίσει και "σκουριάζεις"!! :mrgreen:

Reaction score
0
Λοιπόν. Παρέλαβα χτες το DVD Box Set ταχυδρομικώς. Αν και μπορείτε όλοι να τα βρείτε από Metropolis κλπ, στην ίδια τιμή: 50 Ευρώ.. Οι εντυπώσεις ανάμεικτες και εξηγούμαι:

Ποιότητα εικόνας: ΜΕΤΡΙΑ. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη σίγουρα. Όλα τα DVD είναι fullscreen 4:3... Κρίμα που δεν προτιμήθηκε το 16:9, after all είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί που μαγνητοσκοπήθηκαν σε 100% digital format και HD και και και... Αλλά είπαμε: ΕΝΤΩ ΕΛΛΑΝΤΑ.

Ποιότητα ήχου: DD Stereo 192kbps για την τελετή έναρξης και DD Stereo 256 kbps για τα υπόλοιπα. O ήχος είναι οκ και παρέχεται στα δισκάκια 1 + 4 η δυνατότητα επιλογής με σχολιασμό των παρουσιαστών και άνευ. Επίσης διατίθενται Ελληνικοί υπότιτλοι. Το δεύτερο δισκάκι έχει μόνο αγγλικό ήχο αλλά και Ελληνικούς υπότιτλους.

Η έκδοση φαίνεται κάπως φροντισμένη (συνοδεύεται με ένθετο 60 σελίδων) σε χάρτινη θήκη. Τα μενού είναι όμορφα και λιτά - αν και τα ίδια πολλές φορές..
Τα έξτρα ΚΑΙ των 4 δίσκων είναι τα ίδια μεταξύ τους! Σε κείμενο είναι ο αριθμός των μεταλλίων για κάθε χώρα, τα μετάλλια της Ελλάδος, οι Ολυμπιακές πόλεις μέχρι στιγμής. Ένα τρέηλερ του DVD και ένα photo gallery συμπληρώνουν τα έξτρα.

Το πρώτο δισκάκι είναι DVD-9 και έχει διάρκεια τρεισήμιση ώρες!! Έχει φυσικά όλη την τελετή και την παρέλαση των χωρών.

Το δεύτερο δισκάκι είναι DVD-5 και έχει διάρκεια 61 λεπτά, είναι το ίδιο με το αντίστοιχο που κυκλοφορεί στο εξωτερικό και περιέχει τα highlights των αγώνων.

Το τρίτο δισκάκι (DVD-5) ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ δηλώνει διάρκεια 115 λεπτών! Είναι μόνο 87 λεπτά! Περιέχει όλα τα αγωνίσματα με ελληνική συμμετοχή - επι τροχάδην - σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή. Εδώ έχει γίνει ωραία δουλειά στον χωρισμό των chapters (είναι ανά άθλημα, όπως και στο δεύτερο δισκάκι).

Το τέταρτο δισκάκι (DVD-5) είναι που θα κλάψουν μανούλες!!! ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ και δω αναφέρεται ως διάρκεια 116 λεπτά, ενώ το δισκάκι διαρκεί μόλις 95 λεπτά!. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ!!!. Η τελετή τελειώνει στη μέση... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Δε ξέρω ποιος λόγος τους οδήγησε στην απόφαση αυτή, αλλά είναι εντελώς παράλογο, αφού το όλο fun της τελετής λήξης ήταν αυτό το Ελληνικό πάρτυ, που οι αρμόδιοι της Victory Music αποφάσισαν να μας στερήσουν... Ναι λείπει όλο το πρόγραμμα, ακόμα και η ιστορική τούμπα του Ρουβα!
:evil: :evil: :evil: ΓΙΑΤΙ;

Παιδιά δε ξέρω για σας, αλλά εγω απογοητεύτηκα πλήρως - ειδικά με την τραγική παράλλειψη στο τέταρτο δισκάκι. Ξέρω ότι δεν ήταν θέμα χρόνου, γιατί το πρώτο δισκάκι διαρκεί τρεισήμιση ώρες!! Αν κάποιος άλλος φίλος πήρε το εν λόγω DVD Box Set, ας σχολιάσει...

Reaction score
7
Αρπακολα δουλεια μου μοιαζει.... και της αρπαχτης...
Sorry αλλα πλεον δεν πειθομαι απο ελληνικες παραγωγες...
Και στο κατω κατω ποια ειναι αυτη η δισκογραφικη? Εγω δεν την εχω ξανα ακουσει....
:roll:

Reaction score
6
Ημουνα που ημουνα περιεργος να δω αυτα τα dvds τωρα με αυτα που γραφει ο Αντωνης ακομα περισοτερο.
Παντως να το αγορασω με τιποτα. Ειναι υπερβολικη η τιμη και απο οτι δειχνουν τα πραγματα αρκετα ελλειπης.
Μαλλον απο κανενα φιλαρακι που πιθανον το αγορασε θα το δανειστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.296
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale