40αρα LED μεχρι 800~900 ευρω max

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Παιδικος μου φιλος μου ανεθεσε την ερευνα αγορας τηλεορασης 40 ιντσων led μεχρι 900 ευρω μαξιμουμ, και γω σκεφτηκα αμεσως τους συμφορουμιτες που γραφουν σε αυτη την κατηγορια γιατι εγω με την εικονα και τα AV δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη σχεση. Οι 40 ινσες ειναι η μεγιστη διασταση που μπορει να μπει στο χωρο του λογω περιορισμων. Οσοι εχετε γνωση της αγορας, αν θελετε να μου υποδειξετε συγκεκριμμενα μοντελα να τσεκαρω. Ευχαριστω :102:

Reaction score
1
Απάντηση: 40αρα LED μεχρι 800~900 ευρω max

Ελα να σε πάω να τις δούμε παρέα, έχει μπερεκέτια στην αγορά με τόσα λεφτά !!! στείλε που μου πότε μπορείς να περάσω με το μηχανάκι να σε πάρω από κάποιο μετρό χε χε !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ελα να σε πάω να τις δούμε παρέα, έχει μπερεκέτια στην αγορά με τόσα λεφτά !!! στείλε που μου πότε μπορείς να περάσω με το μηχανάκι να σε πάρω από κάποιο μετρό χε χε !
οκ Νικολα ευχαριστω! εχεις κανα μοντελο συγκεκριμμενο υποψη, ετσι να προθερμαινομαι? :107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

βρε Νικ, ναι LG να ναι κι οτι να ναι αλλα να ναι 40", δε χωραει 42" :114:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ναι λες και είναι η μόνη τηλεόραση που ΄χει συμβρί κάτι τέτοιο.
Μην τσουβαλιάζετε απο ένα μεμονομένο γεγονός..

Reaction score
1

βρε Νικ, ναι LG να ναι κι οτι να ναι αλλα να ναι 40", δε χωραει 42" :114:

Εχεις δίκιο παρασύρθηκα φίλε ! Είδα σήμερα καμιά 20αριά Toshiba 40άρες FULL HD στο SATURN στη Συγγρού προσφορά με 400 ευρώ.Δεν θυμάμαι το μοντέλο ρε γμτ όμως !!! Αν είσαι κοντά κάντε μιά βόλτα αύριο, μόλις βγείτε από το ασανσέρ στον 1ο όροφο θα τις δείτε μπροστά σας !...αν δεν σας κάνουν βλέπουμε κι άλλες μαζί.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Γιατί LED;
Στριφτε μου, ετσι μου πανε, Led θα παρω. Για οικονομια ισως? Μαλλον ειναι η ανασφαλεια του ανθρωπου που δεν ξερει, και αισθανεται καλα αν αγορασει οτι τελευταιο τεχνολογικα..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Εχεις δίκιο παρασύρθηκα φίλε ! Είδα σήμερα καμιά 20αριά Toshiba 40άρες FULL HD στο SATURN στη Συγγρού προσφορά με 400 ευρώ.Δεν θυμάμαι το μοντέλο ρε γμτ όμως !!! Αν είσαι κοντά κάντε μιά βόλτα αύριο, μόλις βγείτε από το ασανσέρ στον 1ο όροφο θα τις δείτε μπροστά σας !...αν δεν σας κάνουν βλέπουμε κι άλλες μαζί.
το Satourn το ξερω, μενω διπλα και ειμαι συχνα εκει γιατι ολο και κατι προκυπτει. Με 400 ευρω δεν νομιζω να παρει, θελει Led και θελει να δωσει κατι παραπανω για να παρει κατι καλυτερο κ να εξαγορασει λιγοτερη ανασφαλεια:126: Τεσπα, ειδα τις δυο σειρες Samsung και Philips που εχουν απο 3~4 μοντελα 40" η καθεμια, και καποια απο αυτες θα ειναι η τυχερη που θα φορτωθει στα στιβαρα μου μπρατσα :116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Στριφτε μου, ετσι μου πανε, Led θα παρω. Για οικονομια ισως? Μαλλον ειναι η ανασφαλεια του ανθρωπου που δεν ξερει, και αισθανεται καλα αν αγορασει οτι τελευταιο τεχνολογικα..
Να μαθει μην βρεθεί προ εκπλήξεων.Η LED ενδέχεται να πάσχει απο bleeding(διαροή φωτός πέριξ του πάνελ).
Aν θέλει τόσο πολύ να κινηθεί εκεί κοιτάξτε για καμια Samsung λόγω του καλού αποπλέκτη που έχουν(χρήσιμος στα τηλεοπτικά κανάλια).
Οι Sony,γενικά,έχουν οριακά καλύτερη κίνηση.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ευχαριστω g :123: Sony δεν θελει, του φαινονται κουραστικες οποτε ετσι περιοριζονται οι επιλογες σε 2-3.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos