40-42'' 1080p

Reaction score
164
Επειδή το ψιλοψάχνω το θέμα της τηλεόρασης, μπορεί κάποιος να μου πει έναν-δύο λόγους για να μην πάρω την Panasonic PZ70;

Reaction score
7
Τη δικιά του πρότεινε ρε σεις, τη ρεγκουνοτηλεόραση )( )(
Το ρεγκουνάμαξο μια χαρά.....αλλά ρεγκουνοτηλεόραση ποτέ! Αν και απ'οτι μου έχει πει την έχει σουτάρει τώρα.... Βολεύτηκε με προβόλι καλό αλλά το έχει συνδέσει με Wii "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" )( )( )( )( )( την κατάσταση στο "Hi-Def" Setup του, σώζει το PS3 :respect:

Reaction score
7
Επειδή το ψιλοψάχνω το θέμα της τηλεόρασης, μπορεί κάποιος να μου πει έναν-δύο λόγους για να μην πάρω την Panasonic PZ70;
1.Κατανάλωση
2.Ανάκλαση φωτός μεγαλύτερη από LCD (έχουν γυαλιστερό τζάμι μπροστά)
3.Πιθανό Burn-In του Panel (σχεδόν μύθος πλέον θα έλεγα)
4.Την θές και για PC Monitor
5.Βλέπεις σε χώρο με πολύ φως (έχουν μικρότερη φωτεινότητα από LCD)
6.Μικρότερη διάρκεια ζωής Panel (αυτό γίνεται καραμύθος αν υπολογίσεις πρακτικά το θέμα...μην ασχολείσαι καν δηλαδή)

Reaction score
164
1.Κατανάλωση
580W η Plasma, 220W μια LCD. Υπόσχομαι να σβήνω μια λάμπα και να ανακυκλώνω. Είμαστε οκ; :happy_8:
2.Ανάκλαση φωτός μεγαλύτερη από LCD (έχουν γυαλιστερό τζάμι μπροστά)
Η συγκεκριμένη Panasonic έχει anti-glare επίστρωση.
3.Πιθανό Burn-In του Panel (σχεδόν μύθος πλέον θα έλεγα)
Οπότε, πάμε παρακάτω...
4.Την θές και για PC Monitor
Δεν τη θέλω, αλλά και να την ήθελα σε τι υστερεί η πλάσμα;
5.Βλέπεις σε χώρο με πολύ φως (έχουν μικρότερη φωτεινότητα από LCD)
Όχι σε ιδιαίτερα φωτεινό χώρο.
6.Μικρότερη διάρκεια ζωής Panel (αυτό γίνεται καραμύθος αν υπολογίσεις πρακτικά το θέμα...μην ασχολείσαι καν δηλαδή)
Δεν ασχολούμαι... :happy_8:

Reaction score
7
Η συγκεκριμένη Panasonic έχει anti-glare επίστρωση.
Το οποίο περιορίζει το φαινόμενο αλλά σε καμια περίπτωση δεν είναι το γνωστό ματ των LCD...καλά χέστηκες να σου πώ την αλήθεια....εκτός αν βλέπεις πάντα μεσημέρι ταινίες που οι σκοτεινές σκηνές είναι το 90% της ταινίας.

1. Οι πλάσμα έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία και 2.εντάξει είπαμε ότι η νέας γενιάς πλάσμα δεν πάσχουν πρακτικά από το Burn-In αλλά σαν PC Monitor με στατικές εικόνες τα πράγματα ακόμα και για την καλύτερη πλάσμα είναι λίγο δύσκολα...Επίσης όσες πλάσμα έχω δεί σαν PC Monitor, πάντα είχαν πιο Noisy εικόνα από μια LCD...χμμμ...τώρα πώς να στο περιγράψω αυτο...απλά από κοντινή απόσταση φαίνονταν κάτι ψιλά χιονάκια και τρεμάμενα περιγράματα (από κοντά πάντα).... η συγκεκριμένη Panasonic πάντως υποστηρίζει 1:1 Pixel mapping και θα δουλέψει σωστά σαν Monitor....απλά γνώμη μου είναι να μην την δουλεύεις ώρες σαν Monitor......ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ PLASMA 1080P :mad_2: Καλή η Sharp LCD μου σαν Monitor και σε σήματα HD αλλά σε γωνία θέασης και τηλεοπτικό σήμα, δεν.....
Unforgiven χτύπα τη αλύπητα! Πάρε και μια ντομάτα )( να ξυπνήσεις για να πάς γρήγορα Πλαίσιο...

Reaction score
164
:cool_11: )(

εκτός αν βλέπεις πάντα μεσημέρι ταινίες που οι σκοτεινές σκηνές είναι το 90% της ταινίας.
Μεσημέρι ταινίες; Μπα... πού τέτοια τύχη... Δεν δουλεύω στο δημόσιο να σχολάω το μεσημέρι...

Όχι, δεν πρόκειται να την πάρω ακόμη... Υπάρχει μία μετακόμιση στη μέση. wall_1

Reaction score
0
Συνήθως λέγαμε για τη χαμηλότερη ανάλυση (1024x768 ή στην καλύτερη περίπτωση 1366x768 ) όμως στην PZ70 αυτό προφανώς δεν ισχύει.
Επίσης για το burn-in που για συνθήκες κανονικής χρήσης τηλεόρασης είναι όντως μύθος πια αλλά αν παρατήσεις το desktop ανοιχτό με τις ώρες σε βλέπω να συμβιώνεις με το start button των Windows... Από την άλλη με ένα HTPC που θα παίζει ταινίες full screen δε βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα.

Πάντως ο κίδυνος του πραγματικού μόνιμου burn in είναι εντελώς απομακρυσμένος πια. Το να μείνει ένα είδωλο σε μια περίπτωση απροσεξίας που θα φύγει εύκολα (image retention) αφού η TV παίξει κάτι άλλο δεν αποκλείεται, αλλά για μόνιμο burn-in θέλει προσπάθεια και άγνοια.

Την έχω και εγώ στα υπόψη την PZ70, περιμένω καμιά κριτική για το πως συμπεριφέρεται με σήματα SD.

Reaction score
7
Δεν δουλεύω στο δημόσιο να σχολάω το μεσημέρι...
Γκου-χου, γκου-χου...πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να σου σούρουν κάτι πιο κολλώδες από ντομάτα...και δεν σε σώζουν ούτε 10 banάκια... :happy_9: )(

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss