- Reaction score
- 164
Επειδή το ψιλοψάχνω το θέμα της τηλεόρασης, μπορεί κάποιος να μου πει έναν-δύο λόγους για να μην πάρω την Panasonic PZ70;
Το ρεγκουνάμαξο μια χαρά.....αλλά ρεγκουνοτηλεόραση ποτέ! Αν και απ'οτι μου έχει πει την έχει σουτάρει τώρα.... Βολεύτηκε με προβόλι καλό αλλά το έχει συνδέσει με Wii "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" )( )( )( )( )( την κατάσταση στο "Hi-Def" Setup του, σώζει το PS3 :respect:Τη δικιά του πρότεινε ρε σεις, τη ρεγκουνοτηλεόραση )( )(
1.ΚατανάλωσηΕπειδή το ψιλοψάχνω το θέμα της τηλεόρασης, μπορεί κάποιος να μου πει έναν-δύο λόγους για να μην πάρω την Panasonic PZ70;
Ε τι περιμένεις ξύστο ή σπάστο τότε.... )(το PS3 μου τρώει χώρο.
580W η Plasma, 220W μια LCD. Υπόσχομαι να σβήνω μια λάμπα και να ανακυκλώνω. Είμαστε οκ; :happy_8:1.Κατανάλωση
Η συγκεκριμένη Panasonic έχει anti-glare επίστρωση.2.Ανάκλαση φωτός μεγαλύτερη από LCD (έχουν γυαλιστερό τζάμι μπροστά)
Οπότε, πάμε παρακάτω...3.Πιθανό Burn-In του Panel (σχεδόν μύθος πλέον θα έλεγα)
Δεν τη θέλω, αλλά και να την ήθελα σε τι υστερεί η πλάσμα;4.Την θές και για PC Monitor
Όχι σε ιδιαίτερα φωτεινό χώρο.5.Βλέπεις σε χώρο με πολύ φως (έχουν μικρότερη φωτεινότητα από LCD)
Δεν ασχολούμαι... :happy_8:6.Μικρότερη διάρκεια ζωής Panel (αυτό γίνεται καραμύθος αν υπολογίσεις πρακτικά το θέμα...μην ασχολείσαι καν δηλαδή)
Το οποίο περιορίζει το φαινόμενο αλλά σε καμια περίπτωση δεν είναι το γνωστό ματ των LCD...καλά χέστηκες να σου πώ την αλήθεια....εκτός αν βλέπεις πάντα μεσημέρι ταινίες που οι σκοτεινές σκηνές είναι το 90% της ταινίας.Η συγκεκριμένη Panasonic έχει anti-glare επίστρωση.
1. Οι πλάσμα έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία και 2.εντάξει είπαμε ότι η νέας γενιάς πλάσμα δεν πάσχουν πρακτικά από το Burn-In αλλά σαν PC Monitor με στατικές εικόνες τα πράγματα ακόμα και για την καλύτερη πλάσμα είναι λίγο δύσκολα...Επίσης όσες πλάσμα έχω δεί σαν PC Monitor, πάντα είχαν πιο Noisy εικόνα από μια LCD...χμμμ...τώρα πώς να στο περιγράψω αυτο...απλά από κοντινή απόσταση φαίνονταν κάτι ψιλά χιονάκια και τρεμάμενα περιγράματα (από κοντά πάντα).... η συγκεκριμένη Panasonic πάντως υποστηρίζει 1:1 Pixel mapping και θα δουλέψει σωστά σαν Monitor....απλά γνώμη μου είναι να μην την δουλεύεις ώρες σαν Monitor......ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ PLASMA 1080P :mad_2: Καλή η Sharp LCD μου σαν Monitor και σε σήματα HD αλλά σε γωνία θέασης και τηλεοπτικό σήμα, δεν.....Δεν τη θέλω, αλλά και να την ήθελα σε τι υστερεί η πλάσμα;
Μεσημέρι ταινίες; Μπα... πού τέτοια τύχη... Δεν δουλεύω στο δημόσιο να σχολάω το μεσημέρι...εκτός αν βλέπεις πάντα μεσημέρι ταινίες που οι σκοτεινές σκηνές είναι το 90% της ταινίας.
Συνήθως λέγαμε για τη χαμηλότερη ανάλυση (1024x768 ή στην καλύτερη περίπτωση 1366x768 ) όμως στην PZ70 αυτό προφανώς δεν ισχύει.Δεν τη θέλω, αλλά και να την ήθελα σε τι υστερεί η πλάσμα;
Γκου-χου, γκου-χου...πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να σου σούρουν κάτι πιο κολλώδες από ντομάτα...και δεν σε σώζουν ούτε 10 banάκια... :happy_9: )(Δεν δουλεύω στο δημόσιο να σχολάω το μεσημέρι...
Γκου-χου, γκου-χου...πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να σου σούρουν κάτι πιο κολλώδες από ντομάτα...και δεν σε σώζουν ούτε 10 banάκια... :happy_9: )(