40 Year Old Virgin - Παρθένος Ετών 40

Reaction score
6

Αν μη τι άλλο τράβηξε πολύ κοσμο στους κινηματογραφους όταν προβλήθηκε.
Ιδου λοιπόν και η μεταφορα της σε dvd για ενα χαλαρό βραδάκι που σε αρκετες στιγμές ειδικα στο πρώτο μισο της θα προκαλέσει το γέλιο με τα καμώματα του σαραντάχρονου παρθένου

Ο 40 χρονος Andy Stizer (Steve Carell) έχει κάνει πολύ λίγα πράγματα στη ζωή του. Έχει μία ραχατλίδικη δουλειά σε ένα πολυκατάστημα ηλεκτρονικών, ένα όμορφο διαμέρισμα με μία φανταστική συλλογή από μινιατούρες (action figures). Άλλα υπάρχει ένα πράγμα που δεν έχει κάνει ακόμα.... δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του sex- ούτε καν κατά λάθος. Σοβαρό πρόβλημα;

Λοιπόν, για τους φίλους του Andy στο κατάστημα σίγουρα είναι! Ακόμη και αν στα μάτια τους φαίνεται λίγο εκκεντρικός, θεωρούν καθήκον τους να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από αυτή τη «φριχτή» κατάσταση!
Αλλά τίποτα δεν πάει καλά μέχρι τη στιγμή που συναντά την Trish (Catherine Keener), μία 40χρονη μητέρα. Οι φίλοι του Andy πιστεύουν ακράδαντα ότι τελικά το «μοιραίο» θα συμβεί ........ μέχρι που ακούνε για την περίεργη «συμφωνία» μεταξύ των δύο εραστών.

Γλώσσες:Αγγλικά
Υπότιτλοι:Ελληνικά
Οθόνη:Anamorphic Widescreen 1.85:1
Ήχος: 5.1 DD
Extras:Σχολιασμός απο τους συντελεστές, Αστεία Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, Κομμένες σκηνές, Η συμβουλή του Mooj κ.α

Reaction score
0
Την εχω δει.
Περνας ευχαριστα 2 ωρες.
Απλα η ταινια δεν εχει ισορροπια.Απ την μια φλερταρει με τις εφηβικες κωμωδιες τυπου Αmerican Πie ,There's Something About Mary απ την αλλη γινεται περισσοτερο σοβαρη απο οτι περιμενεις.
Ολα τα λεφτα παντως ειναι στο τελος.

Reaction score
7
Μου άρεσε τρομερά.Πολύ πλάκα.Αντρικό χιούμορ.Και έχει δίκιο η Μαρία.Ακροβατεί μεταξύ teen movie και ταινίας σχέσεων...Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Πολύ γέλιο.

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Μου άρεσε τρομερά.Πολύ πλάκα.Αντρικό χιούμορ.Και έχει δίκιο η Μαρία.Ακροβατεί μεταξύ teen movie και ταινίας σχέσεων...Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Πολύ γέλιο.
Η Μαρία ποιά είναι; Κατι ξέρεις και δε μας το λες...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster