42' μεχρι 650€ με δικτυο/internet

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους.

Σκεφτομαι την αγορα μιας τηλεορασης απο 42' ιντσες και πανω στο 'εξωφρενικο' budget των 650€... λεω 42' ιντσες γιατι καποτε ειχα διαβασει οτι τηλεοραση/home theater με κατω απο 42' ιντσες δεν λογιζεται!!!

Πηγα μια βολτα και ειδα μερικες και κατεληξα, απο αποψη ευκρινειας στα ματια μου, side by side, στις εξεις δυο:
- Panasonic TX-L42E30 Viera LED TV 42"
- LG 42LV5500 LED TV 42''

Λιγο τα χρωματα της Panasonic αλλα και το ονομα και η ιστορια της με στελνουν προς τα εκει. Οχι οτι η LG υστερει σε κατι αλλα το πλεονεκτημα της ειναι οτι εχει δικτυο (rj-45) κοτσαρετε στο ρουτερ και εχω καπακια ολες τις ταινιουλες απο το PC μου χωρις να μεταφερω σε φορητους σκληρους, media players, usb sticks, etc etc...
Την τηλεοραση την θελω για γενικη χρηση. Δεν με ενδιαφερει το 3D αλλα ουτε και να φτιαχνει καφε!!!

Οι ερωτησεις μου λοιπον ειναι:
1) η διαφορα ποιοτικα μεταξυ αυτων των δυο ειναι τοοοοσο μεγαλη που αξιζει να θυσιασω το ιντερνετ που εχει η LG?
2) εχετε να προτεινεται καποια αλλη μαρκα σε αυτα τα λεφτα?
3) μηπως να επαιρνα καμια PLASMA πιο φτηνη και να εκανα την δουλεια μου μεχρι να τα παιξει (δηλαδη 3-5 χρονια) και μετα ξανα μανα πλασμα, μετα ξανα μανα πλασμα... και ετσι θα εχω παντα καινουργια τηλεοραση ενα πραγμα?

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας,
Πανος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: 42' μεχρι 650€ με δικτυο/internet

και εχω καπακια ολες τις ταινιουλες απο το PC μου χωρις να μεταφερω σε φορητους σκληρους, media players, usb sticks, etc etc...
Buzz,wrong..
Το ότι έχει lan δεν πάει να πεί ότι παίζει τα πάντα απρόσκοπτα απο εκεί(βασικά καμία τηλεόραση δεν το κάνει αυτό).Ο λόγος είναι ότι βασίζονται σε dlna και όχι σε samba,όπερ γιόκ dts ήχος,ελληνικοί υπότιτλοι και τα περισσότερα mkv.
Τουτέστιν η lan στις TV είναι καλή για κανά youtube,καμιά περιήγηση σε ιστοσελίδες(με τραγικά μικρή γραμματοσειρά όμως),κανα facebook,άντε και κανά τσοντοsite..

Reaction score
0
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα να σε ρωτηξω κατι...
1) ποια η διαφορα μεταξυ dlna και samba?
2) δεν με απασχολει ο dts ηχος μιας και για να εχεις dts ηχο ή απλα καλο ηχο προυποθετει οτι δεν τον ακους απο τα ενσωματωμμενα 10w ηχεια της τηλεορασης αλλα εχεις δωσει αλλα τοσα λεφτακια να παρεις καλο home cinema...
3) ελληνικοι υποτιτλοι... μεγαλο θεμα... μονο ενσωματωμμενοι πια!!!
4) matroshka VS xvid/mpeg4 εγω ψηφιζω mpeg4 αλλα μαλλον εχω αδικο διοτι κατι dvdrip/R5/dvdscreeners ειναι καλα για την τηλεοραση που εχω τωρα, 21', και οχι για μεγαλυτερο... σωστος?
5) δηλαδη αν την συνδεσψ στο ρουτερ, κανω share τον φακελο με τις ταινιες απο τον υπολογιστη δεν θα 'τον' δει για να παιξει τις .avi ταινιουλες μου λες?

Σε ευχαριστω και παλι,
Πανος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: 42' μεχρι 650€ με δικτυο/internet

1)Και τα 2 είναι πρωτόκολα επικοινωνίας δικτύων.Απλά το samba έχει περισσότερες δυνατότητες.Μπες στην wikipedia να δεις αναλυτικά τις διαφορές τους.
2)Δεν είναι θέμα ποιότητα αλλά αρχείων που κυκλοφορούν.
4)Μάλλον ναι..
5)Θα τον δει και θα δεί και τα avi αρχεία,αλλά μόνον αυτά.

Πάρε μια πιό φθηνή τηλεόραση ή καμιά 50άρα πλάσμα στην ίδια τιμή και δώσε κανά 100άρικο να πάρεις ένα media player πού κατά 99,99% έχει δίκτυο που παίζει τα πάντα και είσαι καλυμένος..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas