42" TV Plasma. HD Ready ή Full HD ?

Reaction score
14
Re: Απάντηση: 42" TV Plasma. HD Ready ή Full HD ?

Μελίδης Μιχάλης; said:
Δηλ. την εγκρίνετε την Panasonic PX8 ?
Tι στο καλό έχουν διαφορές οι ΡΧ8Ε - ΡΧ80Ε
Πέρα από κάποιες εισόδους...είναι ''άλλες'' τηλεορασεις.

Reaction score
0
για την LGPG6000 τι γνωμη υπαρχει? γιατι υστερει σε σχεση με την πανασονικ? και δεν μιλαμε σε σχεση με οσα γραφουν σε περιοδικα αλλα με τα ιδια σας τα ματια βλεπεται διαφορες?
ομολογω οτι ειμαι σε μεγαλο διλημμα αναμεσα τους............!!!
αν και ομολογω οτι δελεαστικα αρκετα με την προσφορα για την w4500+PS3--->>1600 γιουρια......!!! :140:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 42" TV Plasma. HD Ready ή Full HD ?

Κι εγώ αυτό ακούω από πολλούς.
Ότι σ΄αυτά τα λεφτά παίρνεις καλή πλάσμα και μάπα LCD.
Ίσως να πάω σε κανένα Mediamarkt που τις έχουν στημένες όλες και παίζουν.
Θέλω να δω πως παίζει μια ταινία HD σε μια Full HD και σε μια HD Ready.
Μιχαλη αν πας στο πλαισιο εθνικης αντιστασης τις panasonic τις εχει στημενες στη σειρα και μπορεις να της δεις και σε τηλεοπτικο σημα και σε blu-ray.Ποιο πολυ μου αρεσαν σε τηλεοπτικο σημα παρα σε hd υλικο.Αυτη που μου αρεσε επισης και σε σχετικα καλη τιμη ητανhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1013335&page=4&category=69980053&catalog=19

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663
Απάντηση: 42" TV Plasma. HD Ready ή Full HD ?

Η Panasonic PX8E για 750 € δεν είναι καλή;
Εγώ κοιτάω και τα λεφτά της. Θα είναι πρόχειρη. Όχι βασική.

Reaction score
0

Καλημέρα και απο εμένα!
Να ρωτήσω κάτι? Οι διαφορές μεταξύ PX8E και PX80E εκτός από τις εισόδους, είναι τέτοιες που να αξίζουν 25% πάνω στην τιμή?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663

Καλώς ήρθες.
Για μένα δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.
Είδα και τη μία και την άλλη. Την ίδια εικόνα είχαν.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους, έχω αρχίσει την αναζητηση της επομενης τηλεορασης που θα παρω (μετα απο 10 χρονια παρεα με μια σονυ 29").
Μετα απο αρκετη μελετη κατεληξα σε πλασμα και συγκεκριμενα στις Panasonic Viera ΤΗ - 42PX80EA ή Panasonic Viera ΤΗ - 42Pz8E . Αυτο που δεν έχω καταφέρει να διαπιστωσω (μια και μενω στη Ρόδο και δεν μπορω να τις δω και τις δυο) ειναι το εξης : Με ενδιαφέρει να βλέπω κυρίως τηλεοπτικα καναλια 80% και DVD 20% (εχω ενα samsung dvd recorder HR-773 δεν αποκλειω αργοτερα και blue ray, αλλα δεν ειμαι και φανατικος). Υπάρχει περιπτωση η pz8 που είναι Full HD να δειχνει χειροτερα τα τηλεοπτικα καναλια απο ότι η HD Ready PX80 (η οποια απο οτι διαβαζω εχει πολυ καλες κριτικες σε αυτον τον τομέα);

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.