4400 complete complete season dvd new

Reaction score
89
Πωλειται η γνωστη αμερικανικη σειρα 4400. Εΐναι ολοκληρος ο κυκλος 1-4. Συνολικα αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι 12 dvd. Επειδη ειμαι εκτος σπιτιου αν κανω λαθος το βραδυ το διορθωνω. Ειναι ακομα με τη ζελατινα κλειστο. Πρωτοχρονιατικο δωρο αλλα δυστηχως τη συγκεκριμενη σειρα την εχω ειδη....
25 ευρω ή δεκτη ανταλλαγη με αλλο bluray
Χθες που πηγα να ρωτησω σε γνωστο κεντρικο μαγαζι αν μπορει να γινει αλλαγει χωρις αποδειξη τιμη πωλησης ηταν 74ευρω....

περισσοτερες λεπτομερειες για τη σειρα στο www.play.com

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/5983552/The-4400-Complete-Collection/Product.html

"ενα θεικο σχολιο απο καποιον που εχει δει τη σειρα.......

Simply....the best!!!!
queenofgoths | 01/03/2009 | See all queenofgoths' reviews (18) »

This is the best series I have ever seen!! I bought the box set and I wish to be buried with it when I die.!!

Reaction score
1.213
Απάντηση: 4400 complete complete season dvd new

Kαταραμενοι υποτιτλοι !

Μπορεις φιλε μου να δεις αν (μηπως...) εχουν τα dvd σου ελληνικους υποτιτλους ? Αν ναι ενδιαφερομαι.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: 4400 complete complete season dvd new

Kαταραμενοι υποτιτλοι !

Μπορεις φιλε μου να δεις αν (μηπως...) εχουν τα dvd σου ελληνικους υποτιτλους ? Αν ναι ενδιαφερομαι.
φιλε μου το κοιταγα εχθες στο μαγαζι αλλα το ρημαδι το κουτι δεν γραφει κατι απεξω.... ηθελα να γραψω λιγα περισσοτερα πραγματα στη περιγραφη μου περι ηχων και υποτιτλων αλλα επειδη ειναι ειδικη συσκευασια δεν εχουν βαλει κατι απεξω... και στο play που χαζευα δεν γραφει κατι... απτην αλλη παλι ομως δε θελω να ανοιξω κ τη συσκευασια γιατι μετα παει αυτοματα στη κατηγορια των μεταχειρισμενων δυστηχως....
θα χαζεψω και σε κανενα αλλο ιντερνετομαγαζο μπας κ βρω κατι ... Παντως εχθες δε θυμαμαι να ειδα κανενα αυτοκολλητο που να γραφει Χωρις ελληνικους υποτιτλους... Οι συσκευασιες παντως που εχω εγω καθε κυκλος ξεχωριστα εχουν.

Reaction score
1.213
Απάντηση: 4400 complete complete season dvd new

Τι να σου πω..αν εχεις προσφορες και χωρις υποτιτλους φυσικα θα τις προτιμησεις .Αλλιως εχε με υποψη σου.:137:.Η ανοιγμενη ζελατινα σε ενα dvd δεν ειναι και κατι σοβαρο...:).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis