4400

Reaction score
0
εχει παρακολουθησει καινεις την σειρα αυτη?ειμαι ετοιμος να ξεκινησω την πρωτη περιοδο και θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να το παρακολουθησω

Reaction score
0
Είμαι στο έβδομο επεισόδιο της 3ης περιόδου... Βλέπεται ευχάριστα, αλλά δεν είναι lost. Μοιάζει λίγο με το Taken...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
kaizen said:
.........Μοιάζει λίγο με το Taken...
Ίσως και αρκετά. Ξεκίνα το, βλέπεται άνετα, κι αν δεν καταφέρει να σου κρατήσει το ενδιαφέρον σου, το πολύ-πολύ το αφήνεις ανολοκλήρωτο. Χαλαρά...

Reaction score
0
Βασικα εμενα το λοστ δεν με ξετρελανε.2 περιοδοι για να δουμε 2-3 πραγματα απο την πραγματικη υποθεση.μοιαζει σαν να πλατιαζουν την υποθεση...προτιμω το 24 που αν και παρα πολυ αμερικανικο εχει ρυθμο,εχει ανατροπες.Νομιζω λογω καλοκαιριου θα ασχολιθω με το 4400 μονο που εχω ενα προβλημα....οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν ταιριαζουνε,με αποτελεσμα αλλα να βλεπω και αλλα να διαβαζω..τους εχω κατεβασει απο το greeksubtitles.καμια ιδεα?

Reaction score
0
kompaiasi said:
με το 4400 μονο που εχω ενα προβλημα....οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν ταιριαζουνε,με αποτελεσμα αλλα να βλεπω και αλλα να διαβαζω..τους εχω κατεβασει απο το greeksubtitles.καμια ιδεα?
Ναι...
Αφου ειδη κυκλοφορει η πρωτη season στα video club γιατι δεν το νοικιαζεις να το δεις για να μην παιδευεσαι?

Reaction score
7
Ξεκίνησα να το βλέπω χθες και το παράτησα μετά το 3ο επεισόδιο. Πολύ μεγάλη μπούρδα. Και δεν αναφέρομαι τόσο στην υπόθεση που θα μπορούσε να ήταν ενδιαφέρουσα... με άλλους πρωταγωνιστές, άλλο σεναριογράφο, άλλο σκηνοθέτη, άλλη μουσική.
Οι διάλογοι είναι εντελώς της πλάκας, ο πρωταγωνιστής είναι αστείος, η μουσική άλλα αντ' άλλων, καμμία ατμόσφαιρα με λίγα λόγια. 0/5 από εμένα.

Σύγκριση με το 24 και το Lost δεν υπάρχει επ' ουδενί βέβαια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7