46-47 Inches TV ... Αναζητειται !!

Reaction score
0
Παιδια.. τα φωτα σας !!!

Θα ηθελα να μου πειτε ότι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε Plasma TV , ή που θα υπαρξει στο αμεσο μελλον (Δηλαδη μεχρι τελη Ιουνιου)
Μιλαω παντα για Full HD και στις 46-47 ιντσες.
Λεω να παρω Plasma γιατι η εικονα ειναι σιγουρα καλυτερη απο τις LCD αλλα εχω και μια επιφυλαξη διοτι θα συνδεσω και κονσολα PS3 επανω. Ελπιζω να μην εχω προβλημα.
Για τις Panasonic τι λετε ... και ποιο μοντελο να κοιταξω ?? Να περιμενω καποιο καινουριο η να προβω σε αγορα αμεσα???

Reaction score
0
Panasonic 46PZ80 & 46PZ85, δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλες 1080p plasma στις 46'' εκτός αν έχει βγάλει κανένα μοντέλο η LG που να μου ξέφυγε. Η δεύτερη είναι καλύτερα εξοπλισμένη και ακριβότερη αλλά δεν έχω δει καμμία από κοντά οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη για τα συγκεκριμένα μοντέλα. Όπως οι περισσότεροι έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις plasma της Panasonic. Η 46PZ80 πήρε πολύ καλή κριτική στο τελευταίο HiTech αν αυτό λέει κάτι.

Από LCD αξίζει να κοιτάξεις τις Sony 46W4000 (πολύ καλό μαύρο, καλή επεξεργασία εικόνας, αξιοπρεπέστατο SD - κορυφαίο HD αλλά όχι 100Hz) και την Samsung 46A656 (καλά και όχι εξεζητημένα χρώματα ειδικά για τα δεδομένα της Samsung, 100Hz).

Reaction score
0
Ρε παιδια στο site της Panasonic.GR δεν υπαρχουν ουτε η 46PZ80 ουτε η 46PZ85 αλλα ουτε και η πιο καινουρια 46PZ800 !!!!
Δεν εχουν ερθει ακομα στο Ελλαντα ??

Reaction score
0
Οκ. Αρα στην παρουσα φαση για να συνοψισουμε οι καλυτερες πλασμα TV στις 46' ειναι οι δυο panasonic (PZ-80 και 85) ??
Απ'ότι βλεπω στο panasonic.com υπαρχει και η PZ800 ... με αυτην τι γινεται . Εχει ερ8ει ??
Να ρωτησω και κατι αλλο... Να υποθεσω οτι η after sale υποστηριξη της panasonic ειναι καλη ήήή ειναι σαν το site της ... δηλαδη "δεν ενημερωνεται" lol

Reaction score
1
Απάντηση: 46-47 Inches TV ... Αναζητειται !!

από ότι ξέρω , είναι οι μοναδικές 46άρες πλάσμα ...
Εαν ανέβεις λίγο σε ίντσες , δλδ στις 50 που υπάρχει ανταγωνισμός , θα βρεις panasonic , LG και samsung ...

Στην τελική πλάσμα είναι , μία αρκετά ώριμη τεχνολογία ...

Reaction score
0
Δυστυχως δεν γινεται να ανεβω σε 50' οποτε δεν τι8εται θεμα συζητησης για αυτες τις ιντσες. Αν πηγαινα εκει 8α επερνα Kuro. Στις 46-47 τελικα παω στις panasonic η υπαρχει κατι αλλο που δεν ξερω??

Reaction score
1

άμα το θέτεις έτσι , μονόδρομος ... 46pz80 ή pz800 ... η pz85 δεν δικαιολογεί την αυξημένη τιμή εκτός εαν βρεις κάποια προσφορά ...

Reaction score
0
PZ800 λοιπον που βρισκουμε για αγορα και ποσο παει το μαλι ??

Reaction score
1

Πάρε τηλέφωνο κατευθείαν στην panasonic να δεις πότε θα την φέρουν ... Ισως έρθει μετά το καλοκαίρι ( το συνηθίζουν )

Τιμή καταλόγου είναι 2300 ευρώ , η τιμή που θα την βρίσκεις γύρω στα 2000 ευρώ ...
Ρώτα σε κανα media markt ( παράλληλη εισαγωγή ) κανα ΜΑΚΡΟ και κανα PRAKTIKER

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.933
Members
38.520
Νεότερο μέλος