47LG7000 Πρόβλημα....

Reaction score
0
Πριν 3 μέρες παρέλαβα την νέα μου 47LG7000. πολύ ευθχαριστημ΄νος απο ποιότητα κτλ.
Σήμερα βάζοντας να παίξει TV η τηλεόραση κολάει εικόνα και ήχος και ο ήχος επαναλαμβάνετε συνέχεια στην πρώτη λέξη που θα ακουστεί απο την TV όταν αλλάξω κανάλι. Καμια ιδέα τι είναι? Τί να προσέξω στην επισκευή - αντικατάσταση? δε θέλω επισκευή της ίδιας αλλά αντικατάσταση με ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ... Έχει περάσει κανείς σας απο συτό το δρόμο. Επικοινώνησα με LG και θα στείλουν τεχνικό σε 2 μέρες να διαπιστώσει το πρόβλημα. Καμιά ιδέα- εμπηρεία???

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
20 ημέρες και ακόμα τίποτα. Καμία απάντηση απο LG. Σε επικοινωνία μαζί τους κάποιες αόριστες δικαιολογίες και νεότερα λένε θα έχω μετά τις γιορτές... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... Τι κάνω σ αυτή την περίπτωση;

Reaction score
0
Καλή χρονιά φίλε μου.
Σίγουρα έχεις κάνει τα απαραιτητα βάλε-βγάλε πρίζες, επανεκκινήσεις της συσκευής κτλ., οπότε το μόνο που μένει είναι να κάνεις υπομονή και να τους ξαναενοχλήσεις. Για το service της LG πάντως ακούγονται γενικά καλά λόγια.

Reaction score
0
Τελικά σήμερα παρέλαβα την καινούργια TV. Έγινε αντικατάσταση αλλά περίμενα απο 15/12/08 εώς σήμερα 8/1/09. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! Ένας μήνας σχεδόν για να γίνει αλλαγή τηλεόρασης. ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...

Reaction score
164
Όντως, απαράδεκτη η καθυστέρηση. Αλλά πάλι καλά να λες που σου την άλλαξαν. Καλορίζικη λοιπόν η καινούρια! :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef