σκεφτομαι να προχωρησω στην παραπανω αγορα και προσπαθω να βρω αν υπαρχει καμια αλλη διαφορα εκτος απο το bluetooth και το usb που εχει παραπανω η 7000 ενω η 6000 εχει τον ψηφιακο δεκτη
H 7000 καταργηθηκε αν την βρεις και θελεις tv τωρα χτυπα την .
Διαφορετικα υπομονη ερχονται νεα μοντελα (απο τελη Απριλιου )
Η 6000,ειναι λεπτοτερη της 7000 αλλα εχει εκεινη την ΟΠΗ!(απαραδεκτη)
Και USB εχει η 6000 και ψηφιακό δέκτη,μια χαρά είναι εκτός του οτι δεν έιναι Full HD στις 32'' πράγμα που δεν είναι απαραίτητο σε τέτοιες διαστάσεις
Το Eye που έχει στήν μέση είναι θέμα γούστου εμένα μου άρεσε γιατί είναι διαφοτετικό απο τα στάνταρτ που βλέπεις σχεδόν όλες τις υπόλειπες να είναι ίδιες :447:
"σκεφτομαι να προχωρησω στην παραπανω αγορα και προσπαθω να βρω αν υπαρχει καμια αλλη διαφορα εκτος απο το bluetooth και το usb που εχει παραπανω η 7000 ενω η 6000 εχει τον ψηφιακο δεκτη"
πριν αγορασεις τη συγκεκριμενη τηλεοραση ,διαβασε εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498, τα προβληματα που εχει.
ισως αλλαξεις αποψη.
Υ.Γ.και γω γιαυτη ξεκινησα και τελικα αγορασα μια SONY 40W4000 στα 900 ευρω.
Εγω έχω την 42LG6100 και είναι ολόιδια σε τεχνολογία με την 7000 (προκαλώ σε συγκρίση καθως έχω απάντηση ΕΠΙΣΙΜΑ απο την LG). Την θεωρά υπεροχη τηλεόραση χωρίς κανένα προβλημα απο τα παραπάνο που αναφέροντε στο AVclub.
Α! και την πήρα 699 απο Multirama...και όχι 1000 που κάνει ή έκανε η 7000