5-1 HDMI Switcher

Reaction score
152
λογω λανθασμενης αγορας....

ειναι ολοκαινουργιο, no name, και δινει 1080p.(δοκιμαστηκε μονο μια φορα για αυτο το λογο).

40 ευρω.

Reaction score
152
παρειγγειλα αλλα 2 τεμαχια,ολο'ι'δια με αυτο της φωτο.

ιδια τιμη, 40 ευρω.

οσοι εχετε στειλει ΡΜ,εχετε προτεραιοτητα αρκει να στειλετε επιβεβαιωση οτι το θελετε.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: 5-1 HDMI Switcher

αψογος ο switcher... thanks.

Σύνδεσα 5 πηγές και την έξοδο του, στον ενισχυτή τον SONY 5200.
Επίσης άλλες 2 πηγές στον Sony , ενώ είχε μόνο τρείς, αρα συνολικά 7 πηγές...
1 PS3, 1 XBOX-360, 1 HTPC, 1 HD-DVD, 1 DVD, 1 ON-TELECOMS STB, 1 HD SΑT RECEIVER.... αυτά τα ολίγα.

Το μόνο που υπολείπεται είναι ενα HDMI splitter, για να βγάλω 2 εξόδους HDMI απο μία, συνδέεοντας τον Projector και την TV...

Reaction score
1
Πάνο τα splitter έμαθα οτι "ρίχνουν" το σήμα... για αυτό ψάχνω και εγώ αν μπορώ να δουλέψω το συγκεκριμένο switch ανάποδα. 5out/1in δηλαδή.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: 5-1 HDMI Switcher

Πάνο τα splitter έμαθα οτι "ρίχνουν" το σήμα... για αυτό ψάχνω και εγώ αν μπορώ να δουλέψω το συγκεκριμένο switch ανάποδα. 5out/1in δηλαδή.
Λοιπόν έκανα την δοκιμή ανάποδα, δηλαδή έβαλα το PS3 στή έξοδο και τον προβολέα στην είσοδο 1 του switcher.

Δυστυχώς δεν έπαιξε. Είναι μονόδρομος δηλαδή 5 είσοδοι σε 1 έξοδο. Βέβαια στην αγορά κυκλοφορούν συσκευές απο 1 είσοδο σε 4 ή 8 εξόδους.
Αυτά είναι ηλεκτρονικά συστήματα. Πάντως για θέμα ποιότητας δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι μέσα απο τις HDMI θύρες μεταφέρονται DATA και όχι αναλογικό σήμα όπως το Component. Η θα παίξει ή δεν θα παίξει.

Η λύση είναι αυτή :
http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=54_171_1547&products_id=14075

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.195
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike