5.1 Home Theater

Reaction score
11
Καλησπερα, ειμαι νεος στον χορο και προσπαθω σιγα σιγα να φτιαξω ενα home theater.
Σαν εικονα εχω εναν καλο βιντεοπροβολεα και ενα πανι που αγορασα μετα απο βοηθεια μελους.
Σαν πηγη εχω εναν Very High End υπολογιστη (αν παιζουν ρολο τα specs) που καποια στιγμη θα λειτουργησει μια επαγγελματικη καρτα ηχου

θελω την βοηθεια σας σε 3 θεματα
1)ο ενισχυτης μου που οδηγει την 5.1 διαταξη ειναι ενας παλιος yamaha, πρεπει να τον συνδεσω στην motherboard (και τα ηχεια του pc στην καρτα), να βρω μια καρτα με 4 rca ή γινετε να με καλυψει η παραπάνω

2)μιας και η πηγη ειναι το pc, θα εχω κανενα θεμα με τις κωδικοποιησεις του ηχου στον ενισχυτη ή θα παιζουν ολα;;

3)για surround εχω 2 ΚΕΝΤΡΙΚΑ της koda, υπαρχει προβλημα που είναι κεντρικα ;;

Ευχαριστω οποιον ασχοληθει με το ποστ μου :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.553
1)ο ενισχυτης μου που οδηγει την 5.1 διαταξη ειναι ενας παλιος yamaha, πρεπει να τον συνδεσω στην motherboard (και τα ηχεια του pc στην καρτα), να βρω μια καρτα με 4 rca ή γινετε να με καλυψει η παραπάνω
Υποθέτω πως ο ενισχυτής δεν έχει HDMI, σωστά; Έχει multi channel in; Ποιός είναι;

3)για surround εχω 2 ΚΕΝΤΡΙΚΑ της koda, υπαρχει προβλημα που είναι κεντρικα ;;
Δεν υπάρχει θέμα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.553
Αυτός είναι;

Δεν μπορεί να δεχθεί ούτε ψηφιακό αλλά ούτε πολυκάναλο σήμα ο DSP-A590. Δέχεται μόνο stereo και το μετατρέπει σε Dolby πολυκάναλο.

Reaction score
11
Αυτός είναι;

Δεν μπορεί να δεχθεί ούτε ψηφιακό αλλά ούτε πολυκάναλο σήμα ο DSP-A590. Δέχεται μόνο stereo και το μετατρέπει σε κάτι πολυκάναλο.
ναι αυτος ειναι, οποτε εν ολιγοις δεν μπορει να μου κανει την δουλεια που θελω;; ή θα βγαζει ενα τυπου 5.1 αποτελεσμα οχι πιστο;;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.553
εν ολιγοις δεν μπορει να μου κανει την δουλεια που θελω;
Δεν δέχεται πολυκάναλο σήμα. Δυστυχώς δεν κάνει.

ή θα βγαζει ενα τυπου 5.1 αποτελεσμα οχι πιστο;;
Θα μετατρέπει το δικάναλο αναλογικό σε ψευδο5.1.

Reaction score
11
Δεν δέχεται πολυκάναλο σήμα. Δυστυχώς δεν κάνει.

Θα μετατρέπει το δικάναλο αναλογικό σε ψευδο5.1.
καταλαβα !! ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια για ενδεχομενος πολυ απλες-χαζες ερωτησεις !

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef